Kafa Bossa daha çok aklına gelip düşünüyor insan evet bu düşünceye katılıyorum ama bide işin bu tarafı var içgüdüsel olarak bir ihtiyaç ya tatmin edilemeyen rahatlama bende hiç yapmamış gibi bir his veriyor öyle olunca kısır döngüye giriyor
Yemek zaten enerji demek vücut fazla enerjiyi atmak istiyor vücuttan o yüznden cinsel istek oluşuyor onu sağlayan neden yediğimiz yiyecekler içecekler zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O bir ihtiyaç bunu kabul etmek gerekli, yerini dolduracak bir şey yok bunu da kabul edin. Bitti.
Seninle hem fikirim ama Real şimdilik olmaz tek başıma mastürbasyon sıktı. Filmde samimi gelmediği için etkilemiyor. Kıl bı adam oldum anlayacagin
Kesinlikle
Uyumak acayip iyi oluyor. Unutuyon sabah iş akşam dışarda dolan gel eve uyu mis bu zamana kadar nasıl durulur yoksa
Ya bu kadın hepsini yaptım. Olmuyor. Saniirm tatminsiz rahatlıyorum yetmeyince yine yapıyorum. Sorun bu.
Dışarıda dolanmak xxx arzusunu daha da tetikliyor 😂
Gawatsındır ondan
Bana mı dedin
Diğerine
Yani sen diyorsun ki meşgul et kendini başka uğraşlar bul. Bedenini yor aklına gelmrz gelsede enerjin kalmaz diyorsun bumudur
Aynen
Denedim olmuyor. Hatta hasta oldum kosturmaktan şu an vitamin ilaçları kullanarak çabuk toparlanmaya çalışıyorum.
Üzücü
Kafa Bossa daha çok aklına gelip düşünüyor insan evet bu düşünceye katılıyorum ama bide işin bu tarafı var içgüdüsel olarak bir ihtiyaç ya tatmin edilemeyen rahatlama bende hiç yapmamış gibi bir his veriyor öyle olunca kısır döngüye giriyor
Vücuduna giren kaloriyi hesaplaman lazım bir de ne kadar yaktığını bunlar eğer dengeli olursa cinsel istek azalacaktır.
Bilmiyorum bence eşcinseller secin yerini doldurmaya çalışıyorlar.. kadın erkek bir araya gelmedikçe gerçek seks olmaz.. şahsi düşüncem
Tercihim kız başka türlüsünü dusunemiyorum bile
Seks bir duygu değil canlıların üreme içgüdüsünden kaynaklı bir aktivitedir
Video oyun oynamak ve korku filmi izlemek bence. Tabii herkesin zevki farklı.
Yoktur bencede
İsim çok zor ozaman
En son ne zaman seks yaptın
Tabiki yerini doldurucak bisey yok.
Ağırlık calismak
Spor yapıyorum zaten. Hatta onun etkisiyle mi isteklik arttı onuda anlamadim
Evet
Beslenmen nasıl
Yemek yemek👌
Yok okadar da değil. Yemekle seksin ne alakası var 😂😂
2 side nefsani
Yemek zaten enerji demek vücut fazla enerjiyi atmak istiyor vücuttan o yüznden cinsel istek oluşuyor onu sağlayan neden yediğimiz yiyecekler içecekler zaten
Zorluyordu😂
Uyumak 😅
Uyu uyu nereye kadar😂😂
Hem ben uyusamda o uyumuyor 😂
Yoktur