Evlilikte haftada kaç kez cinsel ilişkiye girilmeli? Arkadaşım kocası ile haftada 2-3 kere tatmin olduklarını söyledi. Sizce bu rakam yeterli mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Belli bir düzene bilmemeli kesinlikle bazen haftanın her günü olur bazen bir hafta hiç olmaz bazen üç gün arka arkaya olur dört gün olmaz bazen bir hafta hiç olmaz üç gün arka arkaya olur önemli olan yapmak ama bunu belli bir düzene bindirmemek istediğinde yap şu gün geldi benim yapmam gerek diye düşünme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik olarak söylenen rakam haftada 2 veya 3 ama çiftlerin durumuna hayat şartları enerjilerine göre değişir ben evliyken genelde plansız rakamsız olarak yapardım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için her gün olabilir. ama kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bunu günlere haftalara ya da aylara sığdıramayız iki kişi de ne zaman isterse o zaman olmalı diye düşünüyorum iri ister biri istemez o zaman hiçbir anlamı kalmıyor ikisinin de istedi tüm zaman dilimlerinde gerekirse günde 3 veya 4 kere bile yapılabilecek bir şey Yeter ki istesinler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen hergün isterdim. Lanet girsin şu libidoma lqjdlajdojqlsjqlsj
113 Yorumla- +1 yıl
Girmesin yazık 🍕
Ben istekliyim gece yapıyorum sabah tekrar istiyorum yani istekli olmak bu isteği günü vurmak zor bazıları var haftada 1 sefer yapar oda rahatlamak için bazıları var 1 gün arayla yapar hafta 3 gün benim gibiler var en az haftada 5 gün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk yıllar günlük günde 5 yapsa yetmez adama ama zamanla haftada 1 ya da ayda 1 yapanlar oluyor ama bencede en ideal olanı kafada 2 ya da 3 ama tabi kadına bu yetmez erkeğe yeter😂😂kadınlar daha fena
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Haftada 4 uygun ama illaki 4 olma şarkıda yok kalktiysa indirecek birinin olması iyi olur onun kalktiysa biz dikerek idare ederiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş yerinde de yatak olmalı ki ordada yapalım her gün her ann
62 Yorumla- +1 yıl
Harikasinn
- +1 yıl
Mağza soyunma kabinleri denenebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2-3 yeter. Sen de evlendiğinde yettiği göreceksin. Monoton oluyo çünkü bi zaman sonra. Bana yetmez haftada 2-3 ama kadınlara yetiyor
00 Yorumla Şimdi bekarlıktan mı diyorum bilmem evde yakaladığım her fırsatı kullanırdım diye düşünüyorum tabi uzun bi süre günlük iki defa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evli olsam her gün isterdim ama regl olduğu zamanlar ara verirdim.
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin erkeğine günde en az 4 kere gusül abdesti aldırmalı
00 Yorumla2-3 kez hafta için. 2-3 kez de hafta içi, bol fantazili bol ön sevişmeli olmali
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3 4 olmalı bana göre ama bazıları 2 3 kişiden kişiye değişir tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım cinsellik yeme içme uyuma yıkanma gibi sağlık açısından günlük düzenli giderilmelidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kişiden kişiye değişir kimi hergün bi kaç posta atar kimisi haftada bi kaç posta
00 YorumlaHaftada iki kere bana yetiyor ama eşime yetmiyor üstümden inmiyor alahsiz:) bazan git kendini becert beni rahat bırak diyesim geliyor frenliyorum kendimi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu rakam bekarlar için az evliler için fazla bile.
00 Yorumla
+1 yılSayılar bir şey ifade etmez. Önemli olan uyumdur. Ortak bir sıklık oluşur kendiliğinden.
00 Yorumla
+1 yılBiz her gece yapiyoruz ve anca tatmin oluyorz doyumsuzus ikimizde
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3 normal
00 Yorumla
+1 yılBunu sayı işe belirtmek saçma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 en fazla 3 günde bir olmalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20. cok iyi bence 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk zamanlar da az bence. Sizce