Beni ciddiye alır mısın bilmiyorum ama ilkimi ilkini yaşayacak bi kadınla gerçekleştirmek çok isterim 😊birleşme olsun illa kafasında da değilim sadece sevişme hissini merak ediyorum
Cevap vermedin?😊 sana teklif yaptım aslında. Bu arada soru troldu 😂hep kızlar kandırcak değil yaa.😂. Ama hiç ilişkim olmaması ve penisin güzel olduğunu düşünmem gerçek. Sana yaptığım teklifte de çok samimiyim ne diyorsun
Görünüş olarak olgun bi tipim var. Sanaldan bulmak ve güvenli şekilde ilerletmek bence daha doğru çünkü günlük hayatta karşına çıkmaz ve sorun olmaz. Dediklerimi beni görsen sen de doğrularsın zaten hem görünüm. hem karakter olarak olduğum. Ve senin istediğin yerde zamanda görüşmeye de sadece senin istediğin kadar ileri gitmeye de kabulüm. Belki başka biri bulurum evet ama bu kisi senin gibi ilkini yaşamamış biri olmaz bence. İlkimi senin gibi iyi biriyle yasamak isterim😊ve beni kırmazsan çok sevinirim
Kızlar Ne Diyor
Sunnetsiz guzel durmuyo ki
Görünüşü güzel benimkinin beyaz çünkü. Böyle ucu sıyrılıp çıkınca çok hoş gözüküyor
O dedigin guzel durmuyor iste bence
Görsen böyle düşünmezdin. Mesela erkekler etli vajina sevmez ama bazıları çok tahrik edici oluyor
Bilmiyorum, bana solucani animsatiyor. Her neyse
😂😂solucanimi görsen ağzında gezdirmek isterdin de neyse
naptım durduk yere
Bir sey yaptin demedim ki
Az dı m yazmıştım sansür yapmış KS
Ha anladim
Bu yaşta hiç kadın teni tatmamış olmak zor
Dogrudur
Sende durumlar. ne var mı yaptığın
Bende de siftah yok
Yaş kaç. Sevgilin yok o zaman. E sende istek yok my
26. Yalnizim evet. Istek var her normal insanda oldugu gibi
Anladim. Ciddi ilişki mi arıyosun düzgün biri. Seni tanımıyorum ondan bilemedim
Evlenmeden olmaz kafasinda degilim ama oyle surekli partner degistirmek de istemem, oyle ciddi biri denk gelmedigi icin olmadi
Beni ciddiye alır mısın bilmiyorum ama ilkimi ilkini yaşayacak bi kadınla gerçekleştirmek çok isterim 😊birleşme olsun illa kafasında da değilim sadece sevişme hissini merak ediyorum
Bu bence de hos olur, bir seyleri biriyle birlikte denemek ogrenmek vs vs. Umarim gonlumuzce olur her sey
Cevap vermedin?😊 sana teklif yaptım aslında. Bu arada soru troldu 😂hep kızlar kandırcak değil yaa.😂. Ama hiç ilişkim olmaması ve penisin güzel olduğunu düşünmem gerçek. Sana yaptığım teklifte de çok samimiyim ne diyorsun
Kac yasindasin
24.
Kucuksun. Biri cikar karsina daha, ayrica sanaldan partner bulunmaz
Görünüş olarak olgun bi tipim var. Sanaldan bulmak ve güvenli şekilde ilerletmek bence daha doğru çünkü günlük hayatta karşına çıkmaz ve sorun olmaz. Dediklerimi beni görsen sen de doğrularsın zaten hem görünüm. hem karakter olarak olduğum. Ve senin istediğin yerde zamanda görüşmeye de sadece senin istediğin kadar ileri gitmeye de kabulüm. Belki başka biri bulurum evet ama bu kisi senin gibi ilkini yaşamamış biri olmaz bence. İlkimi senin gibi iyi biriyle yasamak isterim😊ve beni kırmazsan çok sevinirim
Iyi de ben bir seyler yasayacak biri aramiyorum zaten normalde de. Kopek gibi sevip sevilmeden boyle bir sey yapma kafasinda degilim
Nasıl istersen. Sen arıyorsun demedim de ben çok istiyordum sadece
Anladim. Her ne kadar yuksek olsam da onceligim dedigim gibi
Gonlunce olsun her sey
Bilmiyorum ben birleşme olmasa da bi kadına oral yapmak onun zevk aldığını görmek istiyorum. Senin de gönlünce olsun