Kocam anal ilişkiyi çok istiyor ama haram diye uzak duruyorum bu konuya ama bu sevdası yüzünden beni aldatcağından ya da benden soğumasından korkuyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnal konusunda eşini serbest bırakabilirsin ya da verebilirsin. Verince de hep yapmak isteyecektir. Anal seks için; Lavman + anal kayganlaştırıcı + prezervatif gerekli. Kayganlaştırıcı tahriş olmaması için ve acı çekmemen için diğerleri hijyen için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
bu sevdadan aldatırsa zaten o seni kaybetmekten korksun.. çünkü bu boşanma. sebebi biliyorsun umarım
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum boşanma gibi bi korkum da yok mesleğim de var ama sırf bunun için de boşanmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaşındasın Kaç yıllık evlisin ve neden a******** istiyor kocan
02 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım 1 aylık evliyim daha bekarken yani sevgiliyken evlenebilcegimize hiç inanmıyordum bi anlık cahil cesaretiyle buna güvenip bi evlenelim istediğin herseyi yapcaz demiştim oda işte istiyorum diyor
- +1 yıl
Peki erken hiçbir şey yaşamadınız o zaman Peki daha çok erken değil mi yani O niye bu kadar Arkadan yapmak istiyorum Daha yeni evli misiniz Vajinan daracıktır bırak birazcık Onun tadını çıkarsın sıkılsın bu irade başka bir zaman yaşanır
+1 yılKafaya takmışsa yapar ya sen olursun ya başkası.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bir kereden bir şey olmaz bemce hem Anal da zevklidir acıdır ama alışınca zevklidir
10 Yorumla
+1 yılValla bana dediler şimdi kendileri başımın etini yiyor analdan yap diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru haram ama bir tadına baksın yoksa bizim milleti biliyorsun gider başkasından yaşar.
00 Yorumla Bir kere yapın belki ondan sonra kendisi de istemez ya da sende seversin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz çok sık olmasa da yapıyoruz sorun yaşamadık çok şükür
21 Yorumla- +1 yıl
Acımıyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam kafaya koymuş ya senle ya da başkası ile uygulamaya geçecektir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden soğuyacak adam anal seks yaptın diye başının üstünde mi gezdirecek sanıyorsun eşinin senin fikrine saygı duyması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnali dar oldugu icin istiyordur. Vajinan biraz esnemiştir. Vajinaldan zevk almiyor mu peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 aylık evliyiz sevgiliyken bi an gazla evlenirsek herseyi yaparız demiştim
Cevap sahibi+1 yılOnun için mi istiyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak aldatsın o zaman. Eğer aldatma potansiyeli varsa zaten aldatır sen kendini suçlama
00 Yorumla
+1 yılAşkım önce sen ver de önce sen bak tadına zevk alacan mı g. tünden bakalım de basit.
20 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan istemediğini söylemelisin,
Zorla güzellik olmaz sonuçta.00 Yorumla
+1 yılanal istiyorsan git erkek s*k de
11 Yorumla- +1 yıl
bu çok iyiydi
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O değil sen aldatırsın diye düşünüyorum
00 YorumlaYap kızım ya. İstiyorsa yap.
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı ile bir kere yapsın
00 Yorumla
+1 yılOrspularıınn çoğu anal yapmaz merak etme
00 YorumlaBen asla hiç bı kadından bunu istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınırsız değilsin yani
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapınca zevk alsan yeniden yapar mısın?
istemiosan yapma
00 Yorumla
+1 yılYapma
00 Yorumla
+1 yılBence yapma olursun
00 Yorumladenersen alışırsın
00 Yorumla
+1 yılVerde rahatkasin
00 Yorumla
+1 yılGünah
00 Yorumla
+1 yılOff en sevdiğim isteee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. dene en iyisi
00 Yorumla
+1 yılyaşın kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
hiç denemedin mi
Soran+1 yılYok kocamla evlenince bakireydim zaten kocam da herseyin ilkini benimle yaşamanı istiyorum diyip ısrar ediyor
- +1 yıl
başka isteyenmi varki sanki aerkadan yapmayı
Yapmaa bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayı düşünüyozmu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri