Arkadaşlar bu 3 hafta önce kampüs de olsun çarşı da olsun aynı hafta birçok kez Bir kızla karşı karşıya geldim açıkçası etkilendim sonra şehrin mekanları üni sayfasını araştırdım buldum Instagram yazdım tanışmak istiyorum red etti dün bir gezi de tekrar karşılaştık selamlastik göz teması kurduk sonra havadan sudan konuştuk kendini ağırdan alıyor karşılaştım günden beri kalbimin beynimin içinde aşık oldum. Hikayelerimi çabuk bakıyor onunla iletişime geçip ciddi bir ilişkiye girmek istiyorum. İşte sosyal medya çok ağırdan alıyor soğuk yazıyor bunu bildiğim için çekiniyorum ama seviyorum ona açilmadan başkası ile birlikte olmasına razı olamam nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstemiyo ağırdan alıyo diyosun
Yani öyle gösteriyor ınstgram da tanışmak istemediğini yazdı dün ayak üstü havadan sudan konuştuk ona karşı ilgilendiğimin farkında servis araçlarına binerken vedalasmadan gitti bilmiyorum doğrusu yakından tanımak birlikte olmak isterim ama istenilmeyen bir yerde ısrarcı olmam
İstemiyo zorlama
Nereden anladın acaba
Vedalasmamis reddetmiş daha ne olabilir storye gelir geçer öylesine bakmista olabilir ama sana gelip tanışmak istiyorum demiş kafami karıştırdın uzaktan seni sınıyoda olabilir kampüste konuş sen bu kızla net ol ama
Bu iki hafta önce ınstgram hesabıni buldum yazdım tanışmak istemediğini söyledi işte dün gsb Milas gezisi vardı karşılaştık selamlastik yanına gittim konuştuk o an konuşurken samimi senli benli sohbet açıyordu konuştuk ben hep ona bakıyordum oda bakıyordu ınstgram hep ne atsam ilk 20 kişiden biri sorun surda ben okul öncesi öğretmenliği 4. Sınıf o çocuk gelişimi 1. Sınıf kampüslerimizin yerleri farklı tek staja gittiğim okul ve fakültesi birbirlerinin karşısında yüz yüze bulmam zor sosyal medya nasıl yazıp yüz yüze getiririm bilmiyorum ona karşı hislerimi duygularımı net bir şekilde söyleyip istemiyorsa saygıla karşılarm
Anlattıkların olağan reaksiyonlar sen aşık olduğun için duygusal bakiyosun farkli geliyo yaptiklari. Onu tanımak isteyen birisiyle yanyana gelip sohbet etmesi vakit ayirmasi bakmasi vs normal bu belki arkadaş canlısı belki ilişkilerinde seçici mesafeli olmasi ondandir bi de hayatinda biriside olabilir bak. Israr edersen ters teper ürker gibi geliyo bana sen sana yakışanı yap günler denk gelmiyosa instadan yaz detaylı şekilde son kez bırak topu onda kalsın kendisi karar versin
Bir iki gün bekle diyorsun yüz yüze karşı karşıya gelene kadar baktın olmuyor ınstgram da açık açık Yaz diyorsun doğru mu anladım. Peki hikayelerde onu hissettirecek paylaşımlar yapmam beni küçük gösterir mi
Doğru anlamışsın. Kendini ifade etmen seni neden rahatsiz etsin açığa vurduğun şey senin duygun bence gerek yok ama o iyi hissedebilir hoşunada gider kizi tanımıyorum tanıyan sensin ama paylaşacağın şey senin içsel duygun bence mahsuru yok olması gereken o
Haklısın ilk başta yaptığın yorum da net ol kendi Duygu ve düşüncelerini açıkça söyle zaten bana karşı bir hissi veya olabilir niyeti varsa kendisi de adım atar atmıyorsa zorlamanın anlamı yok. Bugün kolpanin konseri olacak sırf onu görmek için alana gideceğim karşı karşıya gelirsem havadan sohbet açarım bugün kahveye içelim diyeceğim red yersem yarın olsun o zaman baktım onu da red verdi demek ki benimle görüşmek istemiyor zorlamayacam