Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla henüz yeni bir iliskimiz var daha yeniyiz yaşımız çok genç üniversite ogrencisiyiz bana ileride şöyle baba olmak istedigini şöyle davranacagini cocuklarina dedi sonra dedi dusunsene hamilesin nasil dogururdun tarzinda uzun uzun konustuk kendisi sohbeti acti ben acmadim. Benim dişil enerjim cok yuksektir birseylerin olduğunu hissedebiliyorum her neyse dedi evlensene benimle ben daha küçüğüm falan dedim tabi o da sakayla karışık takılıyor bir noktada ama her sakanin da bir gerceklik payi vardir öyle değil mi neyse biz korunmadan iliskiye giriyoruz şunu farkettim cinsel organini tam olarak silmiyor tamam geri cekiliyor ama bende ona o*al yaparken ferkettim akıyordu bildiğin dedim sen tam silmiyor musun hayir silmiyorum dedi. Neden sizce yani hamile bırakmak gibi de bir durumu olmaz herhalde diye düşünüyorum çünkü delilik bu.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle Evet yaşın çok genç bunu anlıyorum Onu tam olarak silse de içinde hala meni vardır O yüzden bir dahaki seksi yapmadan önce muhakkak işemesi gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur bazen isiyor bazen isemiyor aslında o da tecrubeli erkek ama yine de dikkatli olur söylerim teşekkürler
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılÇıplak girince içine boşalmasına gerek yok
Ilişki esnasında da penisten sıvı çıkışı olur
Hamile kalma tehliken var02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ya acikcasi benim uzun iliskim vardi öncesinde o partnerimle ayni evde yasiyorduk o kadar deneyimlerimiz oldu ki korunmadan onda hamile kalmadim ki birkac maceraya ragmen arkasindan ilacta aldim tabi ama kolay oldugunu da dusunmuyorum hamile kalmanin ama bakalim daha dikkat ederiz partnerimle konusurum
- +1 yıl
Sen bilirsin beni ilgilendirmez
Evli değilsin hamile kalirsan da sıkıntı çıkar bu yüzden kesinlikle korunarak ilişkiye gir dertsiz başına dert alma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya tamam öyle yapariz partnerimle konusup anlaşalım
+1 yılBence korun en azından sen.. bi bakmışsın yanından ayrılmış kalmışsın tek başına
05 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım öyle bir durumda söz konusu olabilir bilmiyorum artik bakicam duruma göre hic ilac kullanmadim daha önce o kadar iliski yasadim
- +1 yıl
Bunu partnerinle konuşabilmen gerek eger bunları yaşıyosanız iki tarafta açık açık konuşabilmeli..
Bak böyleyken böyle güveniyorum kendimi sana bırakıyorum ama sen dikkatli ol. Bir zevk için yakmayalım zamanı gelince oda olur ama evlenmemize de varken şimdi degil diye ben böyle söylüyorum sen kibarını söyle dikkat et ona bir şey olmaz ama sen kendi topuğuna sıkma
Soran+1 yılOna daha iyi silmesini söyledim ama bakalım yine konusurum tabi mutlaka
- +1 yıl
Eger hala yapiyosa biraz uzak dur sen beni anlamiyosun ciddiyim kaale almıyosun seven kişi sevdigi kisinin fikrine saygi gosterir dersin uzak durursun. Bu basit bir olay degil oyle gorunsede degil bir damla sperm bile seni hamile birakmasina yeter
Soran+1 yılTamamdır ama partnerimin anlayisla karşılayacağını düşünüyorum onunlayken bana deger verdigini hissediyorum hersey saygi cercevesinde bizde Şu an icin bakalimm
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normalde zaten korunmaniz gerek, onu ayarlamak zor olur ki..!
00 Yorumla
+1 yılEvet hamile bırakıp ona kole olmani istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYokkk artikkk
- +1 yıl
Evet anlamadin mi hâlâ
Soran+1 yılBu delilik olurdu
- +1 yıl
Neden olsun ona bagli kalmani istiyor evlenmeden
Soran+1 yılEe sevgiliyiz zaten
- +1 yıl
Ya terk edersen bir gün cocuk olunca edemezsin
Bunu uzaktan yapmıyor haliyle izin veren sensin.
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bunu istiyoruz ikimiz ama cocuk yaomak degil tabi ortak karir o yüzden hamile kalmak degil birakmak olur bir noktada
Soran+1 yılYa askim dedim ona iyi sil gibi diye burada da bir sormak istedim farkettiysen gizli kullanici olarak sordum kimse beni tanimiyor danismak istiyorum bir insan gibi
+1 yılAbazanın teki sal gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha kocam o benim ya
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Sende kudurgansın belli dm gl
+1 yılPeki bu kişi ilkin mi senin
00 Yorumlaıcındeyken korunmalısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayMal mülk ve mehir istemeyesin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yoldan mı 🙄🤔🤣🤣🤣
00 YorumlaKorun o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşünüyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bu delilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi tam sorun ne içinemi akitiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGençlik bitmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılNiçin bitmis
Cevap sahibi+1 yılAnnelerimiz ninelerimiz böyle yatıp kalkmış mı evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılOnun için bitmiş bu neslin bir çoğu Müslüman Türk kimliğini kaybetmiş
Soran+1 yılOrasını bilemiyorum ama şöyle bir durum var zaman ilerledikçe toplumun birikim seviyesi de artiyor teknoloji ilerliyor daha sonrasinda birseylere kolay erisim saglayabiliyoruz yani bilirsin basit bir arzu bu evlenmeden s*KS olabilir tabiki ama bilinçlilik şart cinsellige hakim olmak lazim kendini psikolojik olarak hazir hissetmen uyumu buldugun partnerle yola devam etmek lazim diye düşünüyorum biliyorum ileride bende bir anne olucam simdiden bazen düşünüyorum yerlerine oturtuyorum asilmicak konular da degil sanada saygi duyarim kimse kimseye zarar vermiyorsa ortada bir kötülük yoktur
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer