Vücudumu beğenmiyorum, çok kilo verdim çatlaklarım var. Cinsel organımı da beğenmiyorum çirkin geliyor gözüme. Eşim sıkıldı artık sürekli utangaç olmamdan. Kızmıyor ama ben utanınca modu düşüyor istemiyor gibi. O hiç bişeyi sorun etmiyor ama ben kendi kendime utanıyorum böyle. Hiç rahat olamıyorum sürekli geriliyorum bu nasıl geçer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal aslında ilk zamanlar ama yorumlarda okudum rol yapmak yerine bu benim için yeterli boşalmak istemiyorum sana karşı rol de yapmak istemiyorum diyebilirsin. Biz de ilk zamanlar problemler yaşadık çıplaklıktan değildi ama vücudum adapte olamamıştı kendi kendime rol yaptigim zamanlar da oldu. Sonra eşime dedim daha her şey çok yeni bu benim için yetiyor zorlayınca kendimi kötü hissediyorum benim de bedenimi keşfetmek için zamana ihtiyacim var dedim anlayış gösterdi bir zaman sonra ben ona gider oldum. Kendi kendine aynanın karsisina çıplak geç vücudunun güzel oldugunu görmeye calis, iç çamaşırıyla geç aynaya kendi kendine haz duy. Zamanla alışırsın bunu yapa yapa. Artık ben aynada kendimi görsem dans ediyorum ne kadar güzelim ya diyip akşama kendimi hazırlıyorum müthiş oluyor. Mastürbasyon çek gerekirse kendi başına, alışman lazım nasıl rahatlıyorsun ne iyi geliyor onu öğrenmiş olursun. Kendine dokunmaktan korkma.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, çok anlayışlı zaten, dediklerinizin hepsini yapıcam. Tekrar teşekkür ederimm
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gözlerini bagla
Soyun karşısında
İlk gün işini öyle görsün karışma
İkici gün gözlerin bağlı olmadan dene
Merak etme
Seviyorsa sorun etmeyecektir mutlu olursunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıleşim de öyle. karanlıkta sevişiyosun sanırım hatta. cinsel organını beğendiğini söylemez mi hiç eşin sana
06 Yorumla
Soran+1 yılKaranlıkta değil bana kalsa öyle yaparım da eşim istemiyor. Söylüyor hep çok güzelsin diye ama ben kendimi çirkin olduğuma nasıl inandırmışsam artık dedikleri hiç gerçek gelmiyor
- +1 yıl
bak şunu anlaman lazım. estetil kaygı taşımayız sevdiğimiz kadına. şekli rengi değil benim için ne kadar ıslandığı önemlidir. karanlıkta yapmayarak senin utangaçlığını aşmaya çalışıyor. ilişki anında keyif aldığını görüyo musun eşinin
Soran+1 yılEvet o alıyor, benim de almamı istiyor ama benim kafamda başka şeyler olduğu için alamıyorum. Çok geç ıslanıyorum zaten arkadaşlarımınkiler toplam 20 30 40 dk aralığında sürüyormuş bizimki 2 saati buluyor hep benim için uğraşıyor yine de sıkılmıyor, ben sıkılıyorum boşalmış gibi yapıyorum 2 3 kez öyle bitiyor
- +1 yıl
orgazm taklidi yapmak ve geç ıslanmak bu işin başlıca problemi. geç ıslanma sadece eşinleyken dimi. kendinle olduğunda geç ıslanma oluyo mu?
Soran+1 yılHayır olmuyor kendi kendime her şey çok normal
- +1 yıl
şöyle tavsiyem olacak. kendi kendineyken onu yanında hayal et ve öyle yap. bir hafta bunu dene. evdeysen çalışmıyosan her gün dene bak bunu. eşin işteyken sen kendini rahatlat * hayalinde hep o yanındaymış gibi olsun. bunu denedin mi mesela. böyle egzersizlerle aşabilirsin. devamını da anlatacam
Bı sene evliyken bile bn utaniyordm giyinirken arkasını donderiodum ahahaa
15 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ben normalim mi hajsj
+1 yılbizde oyle. bisey olmamisti ama zaman la gecer diye. dusunuyorum. esine. soguk. davranma uzaklasir. senden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBen boşuna söylemiyorum kadınlar kusursuz birini istiyor diye
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılKaranlıkta yapmaya çalış birazda aslında eşinden kaynaklanıyor olabilir seni rahatlatmak için çabala sa belki olur
00 Yorumla
+1 yılAynada kendi vucuduna bakicaksin inceliyceksin sonra kendi bedeninle barışacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim de bu şekilde utangaç bana arkasıni dönüyor giyinirken yatakda asla göstermiyor vücudunu karanlıkta olup bitiyor her şey gece lambasınin ışığında nadiren gördüğüm oluyor
00 YorumlaBi kirilma noktasi olmali, ani bi performansla bi kaplana donusebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok artık. o seni seviyor bunlar önemli olsaydı yanında olmazdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya estetik olmak istiyorum ama onu da istemiyor
+1 yılBenim fikrim bu durumdan bir an önce kurtul yoksa kalıcı bir rahatsızlığa dönüşür ve boyke bir durumda sen asla zevk alamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLoş ışıkta deneyebilirsiniz hem daha romantik bir ortam olur hemde zamanla alışmış olursun
00 Yorumla
+1 yılçok mu kötü duruyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında normal ama benim özgüven sorunum var, kusursuz olmak istiyorum olmayınca da böyle oluyor
- +1 yıl
senin durumun piskolojik olabilir ozelden istersen konuşabilirisz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin şikayet ediyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmamı istemiyor onu da geriyormuşum
- +1 yıl
Neden utanıyorsun ki önemli olan vajinanın şekli değil ki kilo sorununu çözmüşsün vücut belli bir süre sonra düzelir.
+1 yılNeden bege miyosun vajinani
00 Yorumla
+1 yılSeni seven kişiden neden utanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılZamanla alışırsın eşine olur öyle şeyler
00 YorumlaBol bol pratik yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılUtan
00 YorumlaFazla sürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrapiste gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfantezi falan yapmaz mısınız hiç?
00 Yorumlasoyunmadınmı
00 YorumlaFarklı şeyler dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam