Arkadaşlar icki icince sapitiyorum hereketlerime hakim olamıyorum maksimum 4 bira Arkadaşlar ile dün Taksimdeki... Cluba gittik yanımda 2kiz arkadasim birisiniz erkek arkadaşı yani toplam 4kisi gittik normalde kendim dönüyorum eve taksiyle falan onlar gittiler sonra ben biraz sonra gidecektim bi bira geldi içinde tekila vardı sanırım ictikten sonra farkettim yanıma bi adam geldi bira aldi yine icinde tekila vardı birden saçmalamaya başladım nasil evine gittim diye aldım birisilinçlemeyin çok sarhoştum kendimden 30yas büyük biri ile yattım en cok oral yaptığını orgazm olduğumu his ettim adam tecrübeliydi başkada birsey hatirlamiyordum sabah susayip baktığımda başka evdeydim kendimi çok nefret ediyorum ne yapayım

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yapma bunu nolur? Sonra biz sübyancı oluyoruz off yaaa! Benimde hakkım o zevki yaşamak ama ;) takip atmanı cok isterdim
Hadi ordan be
Pişmanlık hissetmene gerek yok! Herşeyden önce tecrübe olmuş senin icin ve ruhunun derinlerinde bir yerde orgazm açlığı hissediyormuşsun ki, o gece yaşanmış bile isteye :/
Hangimiz içkiliyken 30 yaş büyük adamlarla vuruşmuyoruz ki yavrum, sorun etme
Son pişmanlık fayda etmez demişler. Önüne bak olan olmuş
Ne diyim knk yapma ya kendine bunu her insan değerlidir değerli ol kendini zararli şeylerden uzak tut
Derdiniz mi var🥶🥺
Mervede derslerine çalışıyor 😂
I don't understand 🤷♀️
Diyorum ki anlıyorum seni ama böyle mekanlar size yakışmıyor tabi kendiniz bilirsiniz ama
Evet ama çok gittik böyle birsey başıma hiç gelmedi ne bardan ne başka yerden tanışıp yatmadım yaşıtım dahil
ilk mi oldu ya sizin
İlk oldu derken sevgilimle yapardık ama sevgilim olduğu için sonra ondan ayrıldık ondan sonra kimseyle yatmadım öyle keyfim gelsin falan yok
Anladım bence bana sorarsan kendi evinde iç içecek isen neden içiyorsunuz sorsam garip mi olur merak ettim
Normal de öylesine gittik başka zamanlarda içiyordum ama hiç sınırı asmadim
Anladım peki ya bence gitme öyle yerlere gene sen bilirsin ama evinde ya da kendine özel yer seç orada sakin sakin iç içecek isen
Evet birdaha gitmem zaten
iyi peki hayatta amacınız planınız yokmu evlilik anne olma isteği ne bilem Yanlış anlamayın soruları
Var tabiki kariyer yapıyorum şu anda çalışıyorum 3 sene içinde daha evlenme niyetim yok
Ne işindesiniz efendim
Bir teknoloji markasında orta duzey yonetici olarak çalışıyorum uzak doğu ile
Güzel ne diyim Bana sorarsan yanlış anlama iyi niyetli düşünerek kötü yollardan uzak dur derim tabi bana düşmez ama
Hata yaptım pişman oldum daha dikkatli olacağım
Cidden ne bilem evin var mı yani illa yap demiyorum ama tiryaki bağımlı isen evde iç erkek olmasın öyle iç cidden iyi insan gibisin özünde cidden ne bilem insanlar çok kötü en masum anında acımıyorlar
Kendi evim var ayri yaşıyorum haftanın hergunu çalışıyorum pazar günleride toplanti katılıyorum benim dışarı çıkıp içmem 3 4 ayda bir içki bağımlısı değilim hiç içmesemde dayanırım 1yil izin günümdü 2gun bir 3 haftadır izina cikmiyordum dışarı çıkalım dedik o kadar
Anladım Knk ne diyim Dışarı çıkarsan kendini fazla katılmadığın yer olsun ya da evde party şeyler yap genç olduğun için kanın kaynıyor ama insanlar daha cok zarar verebilirdi emin ol dikkat ediniz kendinize lütfen
Aynen sapık dolmuş ortalık cins cins insanlar dışarı çıkmamayı çalışırım
En iyisi knk cidden kendine dikkat ediniz hele erkekler avcı kızlar da kıskanç olur kız olduğunuz için genelde kem gözlü olur onun için kimseye güvenmeyin yanlış anlamayın ama kendinize azcık iyi anlamda diyorum sirkelenin
Evet aynen iyi geceler uyumam lazım geç oldu baya çıktım ben
Tamam neyse rahatsız ettim iyi geceler sizede tekrar görüşmek üzere dicem olmaz zaten neyse iyi geceler
🖐👋👋👋
Sizi tanımak güzeldi iyi uykular hanfendi
Keşke konuşsak ama sonra izin vermezsiniz canım sıkılıyor ya
Ne konuşacağız
Normal havadan sudan arkadaş olarakta neyse ya boş ver sen istemezsin zaten
Bakire değildin dimi. Oral dedin sadece yalayıp bırakacağını sanmm
Kariyer yapıyorsun...
Deli 😂😂😂
Kariyer yapmaya ihtiyacım yok merak etme...
Yok öyle bir niyetim barda değiliz zaten 😂😂😂😂
Zirvedeyim diyorsun 😀 peki
Votka var içersen 😂
Çok şükür isim gücüm yerinde kendi paramı kendim kazanıyorum az çok böyle leş işlerle uğraşmam
Konu ne ara oraya geldi 😂
Bilmem
İşin gücün Allah versin iyi olsun da konu votka dan oraya nasıl geldi onu anlamadım 😂
Kariyer yapıyor şundan geldi
Sen ne içtin hadi ben votka içiyorum 😂
Sen kaç yaşındasın adam kaç yaşındaydı?
25 yaşındayım adam 50yi gecik
Çok iğrenç. Benim anlamadığım şey kulüpte barda içme merakınız niye var? Kulübe gittiğin arkadaşlarını çağır eve. Açın istediğiniz müziği kurun sofranızı mezenizi falan her şeyi hazırların kadın kadına için göbek atın istediğiniz gibi giyinin ister pantolonla bluzla dur ister sütyenle dur ev sonuçta ve sizin eviniz. Gecenin sonunda da isteyen istediği koltukta sızsın kalsın. Bana göre içmek için bara, kulübe giden kadın erkek aranıyordur.
dede de vermiş hakkını
Yok erkek neden arayım ki ayrıca sevmediğim insanla beraber hayatta olmam diyordum yani bazı zamanlarda gidiyorduk ama böyle birsey ilk geldi başıma 😔
özele gelsene
Olabilir Bi daha yapma
boş ver olan olmuş güzel bir deneyim
Her türlü afiyet olsun
Oral iyi yapmış seni kendinden geçirmiş ama
Taksimde hangi mekan
Quba
zevk aldın mı kız
Hatırlamıyorum ki
sabah vücudunda ağrı falan var mıydı
Vardı bas ağrısı
arkanda falan var mıydı
Yoktu canım arkamdan olursa zaten anlardım
nasıl anlayacan adam yırtmadıysa
Tamam arkadan yapmadığım için yapaydı agri olurdu az olsa bile
Adam sadece sanki oral yaptı
tecrübeliyse anlamazdın
Vücut benimya anlarım ben
özele gelsene burdan yazınca engel yerim
Yok uyuyacam yarın iş başı saat 8de kalmam lazim
@YUSUF8533 apt@l abaza spruyuvpaylasan kiz falan degil mekana gidin insanlar mekano sorsun diye acmis soruyu
25-30 arası isen 50 yaşında mıydı
Evet 50 vardi
Üvv adam bayram etmiştir. Sen de zevk almışsın ben de benden 18 yaş büyük biriyle yattım
Bilmem
Nasıldı
Ney nasil
Adamın performansı
adam koymuş sana
Trol gibi
Trolmü bu
olabilir
Az iç cadı
Evett
Çok içme tkpleşelim mi
Yok ben sori sormaya geldim koca bulmaya degil