Cinsel Yaşam Bir insanın cinsel organını merak ettiğiniz oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 şekli şemali rengi falan nasıldır diye? Meme de olabilir Güncellemeler+1 yıl Beni erkek sanan canım Bir insanın cinsel organını merak ettiğiniz oluyor mu? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Tabiki her insanın erkek bayan farketmeksizin kişiler başka kişileri doğal olarak merak edebilirlerdogsl bir şey 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Meme olabilir dedin ya cevap vermekten vazgeçtim Hasan amca 🤣 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Slk mısın Yorumla Amanoof +1 yıl Amca sorunu şikayet ediyorum bilgin olsun 💋 Yorumla Soran +1 yıl Et Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Türkifşa via @Amanoof Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fen Bilgisinde üreme sistemi dersinde konumuz Vajinaaa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kızlar çok merak ediyor, acaba bunun ki nasıl çıkacak diyorlar, önceki yarağlarla kıyaslıyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıyası bilmem ama ben de merak ettiğim oluyor kız olarak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden bilmiyorum ama kız olmama rağmen yakın arkadaşlarımın vajinasini merak ediyorum 1 1 Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Neden vajina penis merek etmiyorsun Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Merak etmem girmediğim bir şey değil çünkü 😄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama mesela özellikle bir insanınkini. Merak ettiğin insan yanındaysa zaten daha ne isteyeceksin Yorumla benhatıra +1 yıl Sen merak edenmisin peki Yorumla Soran +1 yıl Herkesinkini etmiyorum elbet ama nadir çekildiğim erkek olursa ettiğim oldu fa 1-2 keredir anca Yorumla benhatıra +1 yıl Yani çok yatmak istediğin bir erkek de merak etmen olası kılar normal Yorumla
Pinççç Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Çok belli ettin erkek olduğunu dayıcım dllfkflf 0 4 Yorumla Amanoof +1 yıl Sffsfdafs Yorumla Soran +1 yıl Erkek değilim slk Yorumla Pinççç +1 yıl Meme de olabilir ne pekii 😂 Yorumla Soran +1 yıl Memeyi cinsel organ olarak kabul etmeyen insanlar da vardır diye dedim. Bilimden ayrı olarak. canım mısınız buradan bunu mu çıkardınız Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elbette ben kiz kuzeniminkini merak ediyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kuzenin? Yalnız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece kuzenim değil tabi ki mesela sosyal medyadaki arkadaşlarımın bazılarınıda merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama kiz kuzenim göğüs ölçüsunü söylemişti bana Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olmaz diyen yalan söler 0 0 Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Hangi bir insanın 😁 0 8 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Hakikaten o detayın son kısmı ilginç oldu:)) Yorumla Soran +1 yıl Ben onu memeyi cinsel olarak kabul etmeyen insanlar vardır diye dedim. Memenizi mi merak ediyorum dedim ki desem bile erkeğin memesi yok mu? Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Tm olmayabilir cinsel organ da, meme olabilir diyince sadece:)) Hem öyle olsa bile sizin memeler merak edilebilr. Var mememiz var :)) Yorumla Soran +1 yıl Ben meme de olabilir dedim yalnız? Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Iyı dedın :)) daha anlaşılır diyeydin kşke Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar kötü anlamak istemiş gibi Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Gibi :)) Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl Sn merak ettın sanırım Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Yok olmuyor sen merak ediyor musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nadir Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Anladım takplşlm mi?) Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Pooseidoonn +1 yıl Peki canım Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çoook kızın 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tabiki her insanın erkek bayan farketmeksizin kişiler başka kişileri doğal olarak merak edebilirlerdogsl bir şey
Meme olabilir dedin ya cevap vermekten vazgeçtim Hasan amca 🤣
Slk mısın
Amca sorunu şikayet ediyorum bilgin olsun 💋
Et
Türkifşa via @Amanoof
Fen Bilgisinde üreme sistemi dersinde konumuz Vajinaaa
kızlar çok merak ediyor, acaba bunun ki nasıl çıkacak diyorlar, önceki yarağlarla kıyaslıyorlar
Kıyası bilmem ama ben de merak ettiğim oluyor kız olarak
Neden bilmiyorum ama kız olmama rağmen yakın arkadaşlarımın vajinasini merak ediyorum
Neden vajina penis merek etmiyorsun
Merak etmem girmediğim bir şey değil çünkü 😄
Ama mesela özellikle bir insanınkini. Merak ettiğin insan yanındaysa zaten daha ne isteyeceksin
Sen merak edenmisin peki
Herkesinkini etmiyorum elbet ama nadir çekildiğim erkek olursa ettiğim oldu fa 1-2 keredir anca
Yani çok yatmak istediğin bir erkek de merak etmen olası kılar normal
Çok belli ettin erkek olduğunu dayıcım dllfkflf
Sffsfdafs
Erkek değilim slk
Meme de olabilir ne pekii 😂
Memeyi cinsel organ olarak kabul etmeyen insanlar da vardır diye dedim. Bilimden ayrı olarak. canım mısınız buradan bunu mu çıkardınız
Elbette ben kiz kuzeniminkini merak ediyorum
Kuzenin? Yalnız
Sadece kuzenim değil tabi ki mesela sosyal medyadaki arkadaşlarımın bazılarınıda merak ediyorum
Ama kiz kuzenim göğüs ölçüsunü söylemişti bana
olmaz diyen yalan söler
Hepsi ayni, içi önemli
Hangi bir insanın 😁
Hakikaten o detayın son kısmı ilginç oldu:))
Ben onu memeyi cinsel olarak kabul etmeyen insanlar vardır diye dedim. Memenizi mi merak ediyorum dedim ki desem bile erkeğin memesi yok mu?
Tm olmayabilir cinsel organ da, meme olabilir diyince sadece:))
Hem öyle olsa bile sizin memeler merak edilebilr.
Var mememiz var :))
Ben meme de olabilir dedim yalnız?
Iyı dedın :)) daha anlaşılır diyeydin kşke
İnsanlar kötü anlamak istemiş gibi
Gibi :))
Sn merak ettın sanırım
Yok olmuyor sen merak ediyor musun
Nadir
Anladım takplşlm mi?)
Hayır
Peki canım
Oluyor