Sevgilim sevişmeden önce lavaboya gidiyor
Yatakta da çok aktif 30 40+ dakika sürüyor bu normal mi? Beni mi kandırıyor acaba
Sevgilim sevişmeden önce lavaboya gidiyor
Yatakta da çok aktif 30 40+ dakika sürüyor bu normal mi? Beni mi kandırıyor acaba
Takviye gibi bir şey alıyor olabilir belki sağlık sorunları da vardır bilemeyiz. Geciktirici vs gibi ilaçlar veya takviyeler olabilir. Kafanda soru işaretleri varsa önce karşına al konuş açık açık eğer inkar edip söylemiyorsa bir kamera koy banyoya gizli o gün için ne aldığını gör. Yalan söylediği ortaya çıkarsa zaten ilişki de yürümez.
ilaçlar öyle filmlerde izlediğiniz gibi alır almaz etkili olmaz... en azından 3 4 saat sonra peak seviyede etkisi olur ilaçların... seninle iken ilaç falan almıyor yani lavaboda... almışsa da siz buluşmadan önce almış olması gerek, seninleyken etkili olması için.
30-40 bir şey değil ki millet o kadar mı kötü? İdeal yüksek performans 1 saat ve üzeridir. 30-40 sıradan bir performans ha sürekli darbeli matkap gibiyse hızlı hızlı evet kesin bir hap kullanıyor çünkü öyle bir boşalmayı tutmaca yok
İlaç kullanmada bi ihtimal ama çişini yapmak içinde gidebilir. Sonuçta çişinin olması seks esnasında olumsuz etki yapabilir. Mesaneye baskı uygulayıp seksten zevk almasını engelleme durumu var.
Cevap
74Cevap
Mecburen gizli yazacam. Hem cinslerime bildiğiniz uyuz oluyorum. 10 tane erkekten 7 si kadınını mutlu etmek için uğraşmıyor. Git gel git gel bi halt yaptıklarını sanıyor. Hele ki orali şusu busu.. Çevremde bile vajinaya oral olayını yapamayan o kadar insan var ki.. Sinir oluyorum. Yapacaksanız düzgün yapın la, ondan sonra ben erkeğim şuyum buyum demeyin.
Kendi adıma değil 40 dk, 3-4 saat sonuca ulaşmak istemediğimi bilirim. Öncelik kadın, kadın orgazm olacak ki, sofra bana kalsın :PPp
Diyelim ki ilaç kullanıyor ne yapacaksin? Bu tamamen erkeksel bir durum kandirmakla alakasi yok. İlaç kullaniyosa bile sana yetebilmek içindir. Çok da takilma. Eğer o an ikiniz de tatmin oluyosaniz ozellikle iliski öncesi sen kendi ellerinle banyoya götürmelisin onu bence 🙂
İlaç içmek için niye lavaboya gitsin mutfak yokmu orada
Her şey olabilir fakat 30 lu yaşlarda bir erkek bu konuda yalan söylemez. Bence direk kendisine sor. Sevişme öncesi ben duş alırım temizlenir öyle sevişirim sevişme bitince tekrar duş sonra devam 👍 temiz temiz sevişmek gibisi yok. Belki sevgilinde temizlik yapıyor olabilir.
Tuvalete gidiyorsa bir çok ihtimal var
1. Si tuvalet ihtiyacını gideriyor olabilir.
2. Si mastürbasyon ile boşalıp bosalma suresini uzetmak istiyor olabilir.
3. İlaç yoluyla boşalma süresini uzatıyor olabilir
Ilaç nasıl etkisi var bilmiyorum ancak geciktirici krem felan sürüyorsa onu yıkamak için gidiyor olabilir sonuçta ortalama 20dk sonra etkisini gösteriyor yıkamaklada etkisi geçmiyor onun içinde gecikiyor olabilir.
Geçiktirici kullanıyor bunu anlaman için oral yap ağzın uvuşur sa geçiktirici kullanıyor demektir 40 dakka başka türlü 1 ci seferde olmaz ilaç kullansa boşalır ama hala penis dik durur
evet buyuk ıhtımal ılac kullanıyor 20 dk en fazla olması lazım anormal bırı degılse sorun degıl ılacların yan etkısı yok bende kullanıyorum bazen 1 saat xd
Oral ilişki yapıyorsanız senin öpeceğim emecegin yerleri yıkayıp kuruluyordur. Senin tertemiz hijyen bir aleti öpüp koklayıp emmeni sağlamak için temizlik yapiyordur
İlaç değilde belki asılıyor olabilri boşaldiktan sonra iniyor mu şeyi inmiyorsa ilaç kullanıyordur yaşlar kac?
O 33 ben 28
O hop o kadar detayı nerden bilicem sende. Boşanmış
Kandırmak gibi oluyor doğruyu söylese okeyim
Şeyini yıkıyor , terliyse vs bakım yapıyor güzel kokular sıkıyor olabilir. Çok merak ediyorsan bence sor. Bir sorunu da varsa sana söylesin birlikte çözün. 30 40 dk da uzun bı süre değil bu arada. İlaç falan atmıyor bence
Çişini yapıyordur ne var bunda:) ilaç kullansa 30 dk falan az olur ortalama herkes o kadar sürdüryordur
Hayır yaa 31 çekiyor erken gelmemek için 😄
Hayatım sen burada sallayan Lara bakma, yok şöyle yaptım yok böyle yaptım yok 30 dk yok bir saat yaptım çocuk masalı bunlar, her ne olursa olsun bir insan ilk yapmada bu sast yapamaz he ikincisi uzun sürer oda ilaç kullanırsa 😄 mutluluk diliyorum sana
siz deli misiniz
ben 54 yaşındayım 1 saat 1.5 saat kadınımla aktivasyon yaşıyorum. 30-40 dakika nedir
Yürü be abi kim tutar seni medari iftiharimizsin 😂😂😂
Hap alıyor olabilir... geciktirici olsa 40 dk sürmez
@1hknn kişiye göre değişir ya.. eşim bazrn kullanıyo aldiriyorum çok uzun sürüyor ve sertleşme hiç gitmiyor bosalsa bile
İlaç ya da geciktirici sprey vs kullanıyor olabilir, ya da once lavaboda mastürbasyon yapıyor olabilir
Kızım 30 40 dakka. Millet istiyorda bulamıyor 😁 ne yapıyorsa yapsın. boş ver. Kesin geciktirici sürüyor
İşemeye gidiyor olabilir sevişmeden önce çişi geliyorsa bazen bende gidiyorum o şekilde baskı yaparak sevişemezsin
Ya gidip boşalıyor erken boşalmamak için ya da penisine geciktirici sprey sürüyor 2. Dediğim daha mantıklı
Sevişmeden önce lavaboya gidip mastürbasyon yapıyordur o yüzden sürüyordur o kadar erken gelme korkusu var demekki
Ne önemi var? Adam seni tatmin ediyorsa ha ilaçla ha normal ne fark eder ki?
ilaçlı ya da ilaçsız, seni tatmin ediyor mu? ediyor. sıkıntı yok :)
Senı kandırmak nedir? Adam zaten gerekeni yapıyor. Daha ne?
Bende giriyorum çünkü ilişki esnasında tuvaletim geliyor
Islak mendille temizlenip geliyor olmasın. Recep İvedik gibi
süre çok standart bir süre neden anormalmiş gibi anlatıyorsun anlamadım
olabilir çünkü mevzudan çok önce tuvalet ihtiyacı giderilmelidir
belki adam cidden tuvalet ihtiyacını gideriyor
yani bi takim uyusturucuda aliyo olabilir coco veya met
Kadınların arayıpta bulamadıkları performans, tadını çıkar bence.
alkol kokusu varsa şeyinde gecıktırıcı kullanıyordur
Ne yapıyorsa yapsın sen memnun değilsin sanki 😀 kalpten ölecek olan o
Çişini yapıyor ilişki esnasında sıkışırsa çabuk gelir çünkü. Bunu bende yapıyorum :)
ya geciktirici sprey kullanıyor ya da performans hapı
kekliyor seni ben ilaç almıyorum en fazla 15 20 dk en fazla oda
Mastürbsyon yapıp geliyordur. İkinci boşalması uzun sürüyordur.
Her seferinde mi yapıyor bunu nasıl dikkat ettin yoksa? Birde çok merak ediyorsan onu yalnız gönderme bende geliyorum de, bakalım ne yapacak😄
Fenasiniz valla ya
@SercanKurt yoo değiliz😂
Tâbi tabi canım hiç değilsiniz 😅😅
@SercanKurt 😘 siz herşeyi hak ediyorsunuz, her şey sizin için
Hımm olumlu güzel bir dilek düşünce olarak algılıyorum bunu 😘 sizler bizim en kiymetlilerimizsiniz 🙏❤️
@SercanKurt 😍
Bence bı takiplessek iyi olurdu sanki 😉😍
@by_kowboy sizde uslu durun, buna mecbur etmeyin
@by_kowboy o zaman eşin şanslı
Her şey olabilir. Belki de temiz mi değil mi kıl var mı yok mu diye bakıyordur ya da oral yapıyorsan eger koku olmamasına dikkat ediyordur
tam birleşme esnasında max 15 dk falan sürer ideali de budur bahsettiğin 40 dk tam birleşmede ise kesin hap kullanıyor
olabilir sana yetemeyecegini düşünüyordur.. ya da sadece bakım için de giriyor olabilir
😁😁😁
@MertAltunkynk?
Ne bakım yapcak. S. kine ruj mu sürecek sjsjs
@MertAltunkynk ne kadar saçma bir düşünce ellerini yıkar , dişini fırçalar parfüm sikar saçını duzeltir. seninki sadece yat kalk. zihniyeti sasirmamam. lazim. ama. iste oluyor
Ben öyle anlamamistim özür dilerim
@MertAltunkynk şimdi anladıysan sorun değil
D. mden özür diledim
Peki sana yetemeyecigini düşünüyordur derken neyi kastettin
@MertAltunkynk farkettim 👍
Onuda d. mden acikla😊
@MertAltunkynk dm. kullanmiyorum
Yetmeyecek derken ? burada açıkla o zmn
@MertAltunkynk seks süresi performans yetmez diye düşünüp ilaç kullanıyor. da olabilir
Seks süresi çok önemli kadınlar 1 kere boşalip giden erkekten nefret ediyolar
@MertAltunkynk beklentiler farklı elbette.
nefret demeyelim ama düşünülmedigini görmek bu üzer kadini
Hem aptal cahil hep abazasın mert
Peki en az kaç posta olsun isterler
Pipin kalkıyor mu lan senin velet
Gittinmi elfida
Sen sonuca bak mutlumusun bırak ne yapıyorsa yapsın
Kullansın sorun mu bu? Nasıl cinsellik yaşıyorsunuz onu anlamıyorum.
@irresistibleart bu konuda master bir ablaya benziyorsun
Evet başka sorun
Belkide ilişkiye girmeden once mastürbasyon yapıyor olabilir
işemeye gidiyordur sekse başlamadan önce işemek çok öneli
Geciktirici sprey sıkıyordur ya da boşalıp öyle geliyordur
Saçmalama. Kendini düzeltiyordur. Kokusuna bakıyordur takıntılı mısın ya
Kendisini mi duzeltiyordur 😅😅
Ya boşalıyor ya da sertleştirici sprey falan sıkıyordur
Lavaboda ya geciktirici sıkıyo ya da bir posta boşalıyor geç gelsin diye
ya boşalıyor ya da sprey sıkıyordur ama takma kafana zevk alıyorsan sorun yok
Hayır boşalıyo
Bi'Bilen
Sprey sıkıyordur
Nerden anladın ki
30/ 40 dakika 🙄🤔🧐🤣🤣
Nesi komik
O kadar sürsün varya 🧐😃😃
Ee varya havada kalmış cümle
Üstüne gelsin birde beni miksin🤣🤣🤣
Ahahaha manyak şey
Konum atayım mı🤣🤣🤣
Yeterince ikna olduk nfncnc
O zaman eniştenin tlf verde bizde bilinçlenelim🤣😃
İlaç ismi cismi rengi falandır 😃😃😃
Ahhhahhhh 😂 kesin bir rahatsızlığı vardır
iyi işte daha ne istiyorsun
Sprey kullanıyordur büyük ihtimal
Erken gelmemek için kullanıyor olabilir
olabilir şüphen olmasın 🙄
30-40 dakika inmiyorsa kullanıyordur yani.
yok be bi kontrole diyodur temizliğini
Güvenın yoksa neden sevgilisin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?