Ben 9 aydır evliyim, eşim hemen hemen haftanın en az 4 günü salonda koltukta tek başına yatıyor. Dün akşam yine öyle oldu, ben de onun üzerini örtmedim. Aslında hiç örtmüyorum, daha önce bu bir sorun teşkil etmemişti. Bu sabah kalkar kalkmaz bana "sen benim üzerimi bilerek örtmedin, beni bile bile orada yatırdın, bilerek yaptın" diye beni suçladı. Biraz halsiz uyandı, hafif hasta gibi ve bu durumdan beni suçlu tutuyor. Daha önce böyle bir şey olmadı, ne demek istediğini sorduğumda cevap vermiyor. Sizce böyle sudan bir sebep için insan eşinin üzerine neden gider, neden suçlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Koltukta yatıyor da acaba işten yorgun gelip mi orada sızıyor veya televizyon izlerken mi uyuya kalıyor. Bu detaylar çok önemli...
Esin senden ilgi bekliyor olabilir o şekilde onu bırakmak yerine elinden tutup yatağa goturmeni beklemiş olabilir. Umursamiyormus gibi yatağına girmen onu üzmüş olabilir. Koltukta uyumasını normal bulmuyorum asla. Ama senin o şekilde bırakıp yatağa girip uyumanida normal bulmuyorum. Evlilikte ilişkide iki taraf birbirini denge içinde tutmak zorunda. O tarafta dengesizlik varsa senin dengenle duracak sende varsa o taraf o dengeyi sağlayacak. Eşinle konusup koltukta uyumasınin seni etkiledigini uykusu gelince yatağa birlikte gitmeniz gerektiğini söylersin. Veya uyuya kalmadan uykusunun geldiğini anladığında elinden tutup yatağa goturursun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin koltukta uyuyor olması mı, uyumak zorun da kalması mı daha vahim? Neden koltukta yatıyor? Her erkek gece olsa da odamıza çekilsek saatlerce sevişip, koyun koyuna uykuya dalsak diye bekler geceyi. Bu adam neden bu halde hiç düşündünüz mü?
18 Yorumla- +1 yıl
@eniştegtnteşte Ne o benim ile bir kere yatmış gibi konuşuyorsun? Gel de adam neymiş bi göstereyim sana. Bırakın bu çoluk çocuk ağızlarını. Bu devrin kadınının nerden nereye geldiğini çok iyi biliyoruz. Paradan başka kıriteri olmayan kadının bir de edepsizliği çok meşhur. Sende de var bu illetten, çok yazık sana. Alay edeceğine ver adresini de bi geleyim görüneyim sana...
- +1 yıl
@eniştegtnteşte Bıla bıla bıla. Hadi durdur kalbimi! Sende bu edaepsizlik, saygısızlık varken asla güzel olamazsın. Belli ki çirkin, eğitimsiz, hadsiz, boş birisin.
- +1 yıl
@eniştegtnteşte Evet eğit
msiz, edepsiz ve düşüncesizsin. Bir kere Dayı değilim, amca değilim, ağabeyin de kankan da arkadaşın da. Daha karşında ki insana nasıl saygı duyulacağını bilmez iken neyinden bahsediyorsun sen olmanın? Sadece kalp kırarak, önüne geleni aşağılayarak, alay ederek mi iyi ve ahlaklı, eğitimli bir kız olduğunu iddia ediyorsun? Çok saçma değil mi bu hallerin? - +1 yıl
@eniştegtnteşte Asıl siz kadınlar işinize gelmedi mi abaza deyip hakaret edersiniz biz erkeklere. Oysa mesele adamın üşümesi de hasta olması da değil. Adam eşinin yanına değil, gidip kanepeye yatıyor, bu neyin kafası? Ne var o kanepe de? Ve bu bir değil, iki değil, iyice suyunu çıkarmış ki kadın isyanlarda, neyin kafasını yaşıyor bu adam diyor. Tabii ki de kendinin de suçu var. Madem adam kör kütük yorgun geliyor, daha önceden de koltukta uyuyakalmış, kaldır, uyandır, çağır adana, yatsın yanına değil mi? Kaldı ki her erkeğin halini ve yapısını çok iyi bilen biri olarak verdiğim örnek te cuk diye uyar bu soruya karşılık vermek adına mesela! Bu neden seni bu kadar rahatsız etti ki?
- +1 yıl
@eniştegtnteşte Asıl sen seçtiğin şu rumuza bak. Ne alaka Enişte g. ö. t. ü. n ateşte meselesi bi onu anlat. Belli ki çoluk çocuksun sen hala. Hiç mi akıl yok sende?
- +1 yıl
@eniştegtnteşte Kadınların çoğu artık kadın değil madın. Yani paracı, çıkarcı. Bari onuda haketseler. Duygusuz, aşksız, yalan dolan çıkınca karşımıza bir de utanmadan yetemiyorsunuz derler. Dediğim gibi söyle neredesin bi geleyim de kim kime yetemiyor bi göstereyim sana. Sen seviyeni düşürür isen ben de düşürürüm. Ama iş eyleme gelince de hiç kusura bakmayın aşık olmadığım kadına da asla dokunmam. Aşık isem de kendime de laf söyletmem, gereğini de yaparım, hakkını da veririm yani...
- +1 yıl
@eniştegtnteşte -Bende dedimki aklı başında biri var. Benim eşim de koltukta uyakalır bazen uyandırırım bazen kıyamam üstüne biseyler atarım. Yaz bile olsa Bi pike illa örterim uyuyan insan üşür. Yorgun insan olduğu yerde uyakalabilir
-Adam haklı önemsemiyor gibi durmuş. Ben örtmesemde eşim ses etmez Bi ara bende uyakalmışm sabah Bi kalktm 2mizde odun gibiyiz. Pek anlaşmam eşimle ama gene ona daha çok içim yandı işe gidecek yazık ben evdeyim gene. dedim Ama Bi gün ben uyakalmışım oda o an uyakalmış sabah Bi kalktm üstüm başım açık çünkü en son uyudugumda gözleri acıktı bende trip yaptım ben sana boylemiyim sen beni hiç düşünmüyorsun diye. Beni sağlığımı önemsemiyor diye çok uzulmustum
-Aşirete bak aşirete. Saat kaç olmuş adamı ile ilgileneceğine bura da cahilliğini gidermeye çalışıyorsun. Seviyeyi düşüren sensin. Laf icabı cevap vermek, senin gibi cevap vermek, seviyene ve anlayabileceğine uygun cevap vermek, sokak ağzı ile cevap vermek icap etti çünkü. İşte sen işte yazdıkların. Öyle zavallısın ki aşiret, maşiret vız gelir. Sen gibi birini insan sanıp, gelin diye alırken akılları çalışmamışta, burada bu saatte ona buna ahkam kesiyorsun diye mi seni ciddiye alıp bana çatacaklar. - +1 yıl
Ben daha çok senin gibi hadsizleri arıyorum burada ki azıcık silkelensinler, farketsinler acizliklerini diye bir ders vermeye çalışıyorum. Konuları tarafsız yorumlayın, kimseye de çatmayın yerli yersiz. Senin de halin ortada ve hayret ki senin de kocan koltuk meraklısı. Kadın değilsiniz, kabul edin. İşte böyle unutulur gidersiniz bir yerlerde. Ne acı bir tablo...
Eşin koltukta sızıp kalıyorsa senin onu normalde kaldırıp yatağına götürüp beraber yatmanız lazım. Sen ona kıyam ayıp kaldırmıyorsun oysa bu onu önemsemediğini sanıyor
04 Yorumla- +1 yıl
Bende dedimki aklı başında biri var. Benim eşim de koltukta uyakalır bazen uyandırırım bazen kıyamam üstüne biseyler atarım. Yaz bile olsa Bi pike illa örterim uyuyan insan üşür. Yorgun insan olduğu yerde uyakalabilir
- +1 yıl
Adam haklı önemsemiyor gibi durmuş. Ben örtmesemde eşim ses etmez Bi ara bende uyakalmışm sabah Bi kalktm 2mizde odun gibiyiz. Pek anlaşmam eşimle ama gene ona daha çok içim yandı işe gidecek yazık ben evdeyim gene. dedim Ama Bi gün ben uyakalmışım oda o an uyakalmış sabah Bi kalktm üstüm başım açık çünkü en son uyudugumda gözleri acıktı bende trip yaptım ben sana boylemiyim sen beni hiç düşünmüyorsun diye. Beni sağlığımı önemsemiyor diye çok uzulmustum
- +1 yıl
😂😂bosver milletin derdi beni mi gerdi. cok dedikodu yaptm bugun
+1 yılYaptığı hareket çocukça. Sen onun annesi değilsin, yaptığından sorumluluk almasını bilmeyen bir eşin var. 4 gündür aklı nerdeymiş? Çok mu zor bir battaniye almak?
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapmadım haftanın dört günü gidip orada uyuyan sensin benim ne düşündüğümü umursamayan sensin gece üstünü açan yine sensin bütün bunları yapmana rağmen gelip benim örtmemi bekleyen yine sensin sensin yani ben bir şey yapmadım farkındaysan diyebilirsin
21 Yorumla- +1 yıl
Ve buna evlilik diyorlar, çok ilginç ❗️
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEnaa hasta mıdır nedir, niye salonda yatıyor bu bir, ikincisi üstünü kendi örtsün madem orada yatıyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki sizi sevmiyor yeterince.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Salonda uyuyup sabaha kadar orada yatmak ne yA. Hani tv karşısında içi geçer, sonra birlikte yatağa gidersiniz tamam. Çok erken başlamış ayrı yatmaya. Bide üste çıkıyor , üstümü niye örtmedin diye. İyi olmuş, sen onu uyandırıp yatağa götürmeye çalış. Evliliğiniz sallanır böyle giderse
30 Yorumla
+1 yılSalında adam haklı gibi geldi çünkü ben de uyusam ve eşim benden sonra yatıyorsa beni bir kontrol etmesini üşüyüp üşümediğimi düşünüp eşim olduğu için bir örtüyü esirgemez gibime geliyor 4 gündür bu durum var ve sen hiç eşini sorgulamadın mı neden burada yatıyorsun hafi onu geçtim 4 gündür adam sadece pijamalarıyla öyle uyuyor garip geldi başımdan geçmesini istemediğim şeyi eşine de yapamam karşıklı empati
10 Yorumla
+1 yılKadınları ilgisiz bırakmak çok tehlikeli evlilikte özellikle üzücü
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin haklı benimki aynı bu şekil uyur ya uyandırır yatağa gel derim. ya da üstünü örterim. Mwrhamet liyim baya sorun sende bence yazık eşin senin canın ciğerin evladın gibi düşünmen lazm erkekler çocuk gibi olur. Uzuldum adama yorulmuş demek ki işte eşim de yorgunluktan uyur ama asla üstü açık kalmaz
00 YorumlaÜzüldüm. Sen neden eşinin üzerini örtmüyorsun? Üzeri açık uyuyan biri görsem, hemen üzerini örterim. Hasta olduğu için sana serzenişte bulunmuş. Haklı gibi sanki hı?
20 Yorumla9 aylık evlisiniz adam koltukta uyuyor sık sık. Uyandırıp yatağa yanına yatmasıni söylemiyorsun hatta üstünü bile ötmüyorsun ama sen bunlara değil de daha önce değil şimdi sana kızmasına takıldın🙄🙄🙄
10 Yorumla
+1 yılSalonda uyuması problem değil üstünü örtmemesi mi problem büyük bir soru işareti? Karşına alıp konuşmayı deneyebilirsin problemleriniz vardır belki konuştukça açığa çıkar güzel güzel anlaşın yahu
20 Yorumla
+1 yılEğer uyuya kalıyorsa ve sen yerine kaldirmiyorsan suçlaması normal ama kendisi yatıyorsan bile isteye haksız
12 Yorumla- +1 yıl
Uyandırıp yatağa yatırmayı denedim, kalkmadı. Belirttiğim gibi daha öncelerden de üzerini örtmüyordum, bir sorun yaşamamıştık.
- +1 yıl
niye normal oluyor koskoca adam uyuya kalamaz evli insanların sorumlulukları var
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamadan gidip salında uyuyan kendisidir. Karı koca olamazsınız ki böyle. Ruhsuz monıton bir ev arkadaşlığına dönüşür. İlgisiz bırakan bir kocan var. Üzgünüm senin adına
10 Yorumla
+1 yılAdamı niye uyandirmadin hadi uyandirmadin niye üzerini örtmedin yazık olmuş adama o da bir daha koltukta uyumasın offf evlilik çok sıkıcı duruyor 🥺
00 YorumlaMuhtemelen uyumadan gözlerini kapadı senin onun üstünü örtmeni bekledi falan ama eşin ergen falan mı?
16 Yorumla- +1 yıl
34 yaşında eşim.
- +1 yıl
Ben de anlam veremiyorum..
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım sen kocani hiç sevmiyorsun bence eşinin siniri senin üzerini örtmemeen değil de üzerini örtmeye bile tenezzül etmeyecek kadar adamı sevmiyor oluşun olabilir mi? Sudan bir sebep görünse de bence adam senin sevmeyisini kaldiramiyor
20 Yorumla
+1 yıl9 aydır evli❗️ve salonda yatıyor ❗️ ve mesele üstünü örtmemen ❗️eyvah eyvah neden evlendiniz kendine ve ona bunu bir hatırlat istersen ❗️
30 YorumlaNasıl bir ilişki bu birde yeni evlisiniz bundan 10 yıl sonra nasıl olucak bu adam?
38 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız..
- +1 yıl
Ben karşıma alıp konuşmayı çok deniyorum, her seferinde hır gür oluyor iki medeni insan gibi konuşamıyoruz.
- +1 yıl
Sonradan böyle oldu, değiştiğini kendisi de kabul ediyor. Ama bir yere varamıyoruz.
- +1 yıl
Bence de sonu ayrılık gibi görünüyor.
naz yapiyordur sende birazcok ilgilen corba falan yap yeni evlisiniz yatak ayirmayin bence birkere sor ilgilen naz yaparsa kendi haline birak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen haklısın ben mi dedim sana koltukta uyu diye desene. Adam gibi yat yatağında da gece üstün mü açık nerdesin bilelim de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSen koltuktan hoşlanıyorsan bu senin sorunun, o yüzden koltuk ile aranızdaki aşkın suçlusu ben değilim derdim ben olsaydım 😂
00 Yorumla Ne biçim bir evlilik bu ayrı yatmak ne. Ayrı yatıyorsa ayrıca kendisi suçlu. Aranızdaki problem ne bilmiyoruz ama çözmeye çalışın böyle gitmez.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğinizde iletişim kanallarında tıkanıklık var ileride daha büyük kavgalar için sinyaller veriyor
00 Yorumlaburada asıl önemli olan adamın haftanın 4 5 günü senden ayrı yatması. Hiç bu konunun üstüne gittin mi?
10 Yorumla
+1 yılSenle tartışmak için bahane aramış. Hiç cevap verme dilin altındaki baklayı çıkarana kadar
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hiçbir suçun yok sen olmasını gerekeni yapmışsın kızmak için bahene arıyor eşin
10 Yorumla
+1 yılKoltukta uyuyor mu. Uyuya mi kalıyor. İkisi farklı s y
00 Yorumla
+1 yılBakalım daha neler duyacağız. Yaşımı küçük çocukla mı evlendin ilgi istiyor herhalde
10 Yorumla
+1 yılSalonun penceresini acsaydin ayrı yatmazdi bir daha
00 Yorumla
+1 yılKim bilir ne senaryolar kurmus kafasinda. İsin yoksa ugras dur simdi
10 Yorumla
+1 yılHavalar serinledi üşümüştür belkide artık yanına çağırmanı falan istiyordur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorularda artık hep yeni evliliklerde bu tarz şeyler olduğunu okuyorum, dertleri ne acaba
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne sacma, bir iliski, ne sacma diyalog. Onun yaptigi da cocukluk..!
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Aslında pek çok zaman bunu dile getirmek istemiş ama en son şimdi söylemiş gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılYatağında uyumayan kişi başkasına vakit ayırıyordur.
00 YorumlaPsikolojik rahatsızlığı var o Elif’in söyliyim sana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Kafası güzel heralde. Üşüyorsa üstüne bir şeyler alsın hem ayrı yatıp hem de hizmet mi bekliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataga cagirsaydin niye yatti orada ya da üstunu õrtseydin uyuyanin üstune kar yagar derler gunah yani bnce hakli
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam hasta olduğu için biraz Gerilmiş alttan al sorun çıkmasın ne olacak ona erkek arkadaşıymış gibi kavga etme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Eşler bazen anne merhametini arıyor ama o merhamet yok tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni evlisiniz şimdiden ayrı yatıyorsa ilerde eve gelmez bu adam
04 Yorumla- +1 yıl
Tabii, daha şimdiden böyle şeyler oluyorsa ilerisini tahmin etmek çok da zor değil.
Cevap sahibi+1 yılKonuş bence neden bu şekilde yaptığını belki hoşuna gitmeyen bir şeyin vardır
- +1 yıl
Biz konuşamıyoruz, söylediğim hiçbir şeye hiçbir şekilde cevap vermiyor.
Cevap sahibi+1 yılBoşan askım bu seni sadece mutsuz eder
Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı. Oda zırıl zırıl cahilmiş ama bulmuş gencecik kadını artistlik yapıyor
10 YorumlaEsin koltukta uyurken aklıma Oscar çöllerde geldi aklıma
00 YorumlaAdam haklı insan kocasını koltukta yatırırmı kaldır zorla götür yatağa bence tabi kavga eder
00 Yorumla
+1 yılasıl soru sen niye hâlâ o adamlasın
10 Yorumla
+1 yılEşin niye senle yatmıyor yeni evlisiniz birde
03 Yorumla- +1 yıl
Tek başına salonda yatmayı daha çok seviyormuş, yanıma gelmiyor ben de anlam veremiyorum.
- +1 yıl
Senle sevişmekten zevk mi almıyor nasıl bıkmış bu kadar Kısa sürede sevişmeyi de geçtim insan karısını niye yalnız bırakır
- +1 yıl
Bilmiyorum, bir şey söylemiyor ki kendi keyfine göre davranıyor.
+1 yılHem hırsız hem yavuz..
10 YorumlaTanımadan mi evleniyosunuz napiyorsunuz
00 YorumlaBoşuna mı evlendiniz 😂 salonda ne işi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kısa zamanda boşanmalısın kabul edilemez çok yeni evlisiniz ayrı yatması
00 Yorumla
+1 yılKoltukta yatırma yani çağır yatak odasına sjdjdd
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Allahim ne eşler var yaa 🤦♀️ bol sabırlar
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi karı olmaz olsun
00 Yorumla
+1 yılBu adam seninle niye uyumuyor sorun orada asıl
00 Yorumla
+1 yılVermiyor sundur ondan yapıyor dur
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında evlenirseniz öyle olur
00 YorumlaGidip yanına otur sohbet et.
00 YorumlaSizin evlilik bitmiş
00 Yorumla
+1 yılAy deli mi bu adam ya sözlere bak