Konuştuğum biri var burdan tanıştık ama her gün cinsellik konusu açılıyor ve ben yoruldum artık ve korkmaya da başladım libidosu çok yüksek birisi ben ise cinselliği hiç sevmiyorum yani yarın bir gün evlensem her gün cinsel ilişki kaldıramam ben bunları.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnunda dilindedir zaten yokluktadır. İş icraate gelince çoğu dökülür öylesi tiplerin tecrübeleri olan kadınlar daha iyi açıklar size bu durumları. Ama sürekli cinsellik sohbeti olan birinden uzak dururum itici geliyor zaten siz ne yaparsanız bilemem ama ben iletişimi bitirirdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç cinsel ilişki yaşamadığını bu yüzden enerjisini atamadığını söylüyor ama her gün konusu açılıyor bazen iki saat geçiyor tekrar birşeyler istiyor
- +1 yıl
Laftadır bu tipler dediğim gibi yokluktan yaşasın görür neymiş ne değilmiş 10 dk da perti çıkar böylesinin genelde 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBurdan tanıştın evlilik düşünüyorsun. Bence psikoloğa gorunmelisin. Ne kadar sevgisiz kalmışsın ki buraya kadar indin ya insanlar senelerce tanıdığı insanlara güvenemiyor sen burdan evlenirsen tarihe geçeceksin. Işık yok ama umarım mutlu olursun ve ben yanılırım
08 Yorumla
Soran+1 yılYa kendisi demeye başladı evlenmek istiyorum seninle niyetim ciddi diye ama her Allahın günü cinsellik seks istiyor yoruldum
- +1 yıl
Aynı yerde mi yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılHayır farkli yerlerdeyiz
- +1 yıl
Kardeşim yakma başını bu işler o kadar basit değil. Yıllarca tanıdığın insanda bile yanılıyorsun. Bu iş bu kadar kolay değil gözünü kapatıp ileri gitme bence. Tanıdığı insanlar evlenince şiddet görüyor anlasamiyor sen ne kadar tanıyıp ne kadar güvenecen ve daha ilk zamanlarda gözü sadece cinsellikte olan biri seninle neyi ne kadar ileri düşünebilir hevesini alınca seni bırakacak seni kullanacak bu gayet aşikar
Soran+1 yılEvet çünkü şu anda çok ağır gribim yataktan kalkamıyorum bu halimden bile birşeyler istiyor ihanet etmiş gibi hissediyorum bir yandan da soru sorduğum için ama bazen iki saat geçiyor tekrar istiyor birşeyler
- +1 yıl
Böyle birsey olamaz senin yaşın kaç? Bu işin ciddiyeti olamaz
Soran+1 yılYaşa bakma senden 1 yaş fazlayım ama benim hiç sevgilim olmadı bazı ailesel sebeplerden dolayı sanalda oldu bu da böyle çıktı ciddi düşünüyorum demese bırakıcam yoruldum
- +1 yıl
İstersen detaylı konuşalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fb olarak görüyor seni boşuna ümit verme de çocuğa rahatsız olduğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh tüm ilişkilerine sen evlenicem bununla diye mi başlıyorsun
024 Yorumla
Soran+1 yılHayır benimle evlenmek istediğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılBen istemiyorum gönül eğlendiriyorum seninle de bir tersle. Belki onunda niyeti bu.
Soran+1 yılYa her gün birşeyler istiyor hatta çok ağır grip geçiriyorum şu anda bile istiyor yani hiç cinsel birlikteliğini olmadığını o yüzden böyle olduğunu söylüyor ama yoruldum ben bununla evlensem bu her gün beni bunaltır
Cevap sahibi+1 yılMuhtemel ama bir süreden sonra soğur. Erkekler tek eşli bir canlı türü değil. Bir süre sonra sıkılacaktır. Azgınlığıma ver şimdiki hareketlerini
Soran+1 yılZaten 500 tane kız takip ediyor zoruma gidiyor etmesi ne onlardan vazgeçiyor ne beni cinselliğe zorlamaktan hiç sevmiyorum cinselliği zaten bir de böyle libidosu yüksek biri ne yapacam bilemiyorum beni de çok seviyor gibi çok arasatta kaldım
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yakınlaştınız?
Soran+1 yılHer türlü resimleşme oldu onu görüntülüde izledim okşarken kendini ama her gün istiyor
Cevap sahibi+1 yılSende attın resim oda anlaşılan. Onu izlemekten keyif almadığını tek taraflı bir zevk olduğunu söyle. Bence sadece seni kullanıyor gibi geldi bana.
Soran+1 yılHer gün istemiyorum böyle bir şey gerçekten çok yorucu
Cevap sahibi+1 yılPeki bir şey sorucam bu durum senin hoşuna gidiyor mu? Yani onu izlemek?
Soran+1 yılHayır gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılE o zaman neden izliyorsun. Hani içten içe hoşlanırsın merak edersin ok ama bu durumu neden senin sürdürdüğünü anlamıyorum
Soran+1 yılOnun konuşması kibar tavrı beni etkiliyor
Cevap sahibi+1 yılPardon ama önünde asılırkende aynı şekilde kibar mı geliyor
Soran+1 yılHayır sapık gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKullanıyor seni bence. Teshirci biri ve seni bu amaçta kullanıyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılİzlemek zorunda mısın?
Soran+1 yılİzlemek istemiyorum lakin alttan ala ala kibar konuşa konuşa kanıma giriyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen napıyorsun bu arada izlerken. Kamera açıyor musun görüyor mu senin izlediğini yoksa sadece o mu açıyor
Soran+1 yılGörüyor
Cevap sahibi+1 yılAma sanırım sadece izliyorsun sen herhangi bir şey yapmıyorsun dimi?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHayır derken?
Soran+1 yılHerhangi bir şey yapmıyorum
+1 yılSana kalmış ama durmadan cinselli konuşuyorsa engelle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence o evlenene kadar beklemez seks için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cevabını neden biz veriyoruz 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben yoruldum hayat glme ustume
00 YorumlaKurtul seni kullanıyor
00 YorumlaBuraya bakma mk herkes uçuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergun cinsellik p*rno filmlerde olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBakır olduğu için enerjisini atamadığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur mantıklı..
Hayır, ettirmem.
00 YorumlaAbazanın teki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa öyle konuştuğuna bakma
00 Yorumla