Akşam yapsak sabah yine istiyorum. Eşim sen neden bu kadar istekli bir kadınsın diyor. Heleki regl sonrası hergün 3 kere istiyorum. Bazen çok sık istedigimden midir bilmem kalkmıyor eşiminki. Çok farklı fantezileri de var ama aldatmak istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Komşum bile bana gözle bakıyor ben taviz vermiyorum. Ama çok istekliyim bu kötü bir şey midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazlası kötü tabi insanı zorlar zamanla düşebilir libidonuz eşiniz size yetişemiyor anlaşılan kaldıramaması normal. Oyuncaklardan alıp kendinizi tatmin edebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eşin sana iyi bile dayanıyor. Adamınkinin kalkmaması normal. Sakın aldatayım deme. Yeterince ihtiyacını karşılıyor. Sana tavsiyem titreşimli vibretör al. Yükseldğinde eşin olmadıpında kullan: kendini biraz firenle
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamınkinin kalkmaması normal demişsin? Ne alaka?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İyide isteğin çok normal ki gece yapıp hatta sabah işe girmeden bir posta sevişmek gibisi yok enerji depolar insan ve böyle giderse aldatmak hatta mastürbasyon yapmak zorunda kalırsın
00 Yorumla
erkek için bulunmaz bir nimet sonuçta eşinin arzulamasi çoğu erkeğin isteyecegi ve mutlu olacaği bir durum
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
3. kisi fantesizini dene mutlaka kocan izin verecektir zaten kesin sende izin alarak rahatça yaparsın doyarsin benim evli bayan arkadaşım var istersen beraber yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam böyle bir şeye asla izin vermez ne diyorsunuz siz. İnsan eşini paylaşırmı baskasıyla
bi bana denk gelmiyor a.. satim senin gibisi ne şanlsı kocan var kıskandım falla:)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ooo seningibi bir karım olsun isterdim 3-5 kere yapardık eşin 2 yapıyorsa oda fena değil gözün kaymasın iki postada mastürbasyon yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 33 yaşında bekar bir erkeğim, Benim libidom da çok yüksek, Günde ortalama 3-4 defa otuzbir çekiyorum, Bu yaşta hala bakir olmamın sebebi utangaç olmam, Utangaçlık beni frenliyo, Yoksa şimdi nolurdu bilmiyorum artık 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de senin tam tersi bir durum ben aşırı istekliyim eşim değil senin gibi bende komşumla sonunda yaptım iyi yapmışım
03 Yorumla
Soran+1 yılKomşu sıkıntı ama ya iki katlı bizimki üstte onlar altta biz oturuyoruz eşimle o cocugun babası felan konuşur sohbet ederler bazen beraber mangal yaparız kız kardeşi beni sever beraber çay kahve içeriz ne bilim bu kadar takımıyla yapmak sıkıntı sanki
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi ya kimse şüphelenmez rahat rahat yapar seniii
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılŞimdilik değil, ama böyle devam ederse kocan için kötü olacak sonu sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Harbiden insanlar hep tersine evleniyo bende eşim isteksiz diye şikayetçiyim kader işte 😁
00 Yorumla
+1 yılHayır bilakis çok iyi ama seni de doyurmak lazım, iyice yapmak şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi kadın bize denk gelmez dicem ama denk geldi vardı tanıdım komşumdu zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya nasıl iyi oluyormu komşuyla
Cevap sahibi+1 yılÇok fena oluyor ya
Soran+1 yılBen korkuyorum sıkıntı olur diye evliyim sonuçta. Bide üst komşu yani ne bilim
Cevap sahibi+1 yılben anlatıyım mı ama sende gilzisin
Soran+1 yılÇık gizliden
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Cevap sahibi+1 yılSanırım yazmıcaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir cok Evli kadınla cinsel ilişki yaşayan biri olarak bu konuda istersen konusabiliriz... Soruna beğeni attım murat adım yaz konusalim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak sadece yatmak demek değildir sen zaten ruhen aldatmissin çoktan bare gerçeğini de yap keyif al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fazla sürmez enişte kesmicek sonra fellik fellik pompacı arıycan gibi duruyo bu gidişatın 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBenim gibisin aay napsak bilmem ki😈
56 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum napsak böyle farklı kişiyle yapmak istiyorum ama evliyim diye vicdanım el vermiyor
- +1 yıl
Gel benle yap🙈
Soran+1 yılLez misin knk sjsşsjsjskeşşdş🤣🤣🤣
- +1 yıl
Evt sjsjsjsj 😹😹😽
Soran+1 yılYapalım gel
- +1 yıl
Olur💋💋
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla ben de eşimle artık sınırları aşmak istiyoruz fantezi noktasında
42 Yorumla
Soran+1 yılBen 3üncü kişi şeysini söyleyemem buna izin vermez zannetmiyorum. Ama canım çok istiyor heleki komşumla
Cevap sahibi+1 yılbunu söylemenin yolları var bak ben de senden daha çok korkuyordum 2 sene önce ama şu an eşimde istiyor
Çok efsane bi şey daha söyleyim bu konuyla ilgili
00 Yorumla
+1 yılEsine sadik kal lutfen yazik yani yuwani yikma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kaç yaşında ve kaç yıllık evlisin
00 YorumlaKötü değil normal bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yakındır böyle gidersen.
00 YorumlaKıyamam isteksiz koca sorunsalı ndndsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüthiş bir şey bu ama
04 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi dersin
Cevap sahibi+1 yılEvet sizinle tanışmiyoruz degil mi
Cevap sahibi+1 yılKeske baskalarini dusunmeseniz
Cevap sahibi+1 yılBu arada benle de denemek isterseniz gelirim
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. doymuyorsun kesin doysan istemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörememiş oldugun için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel yardım edim sana hangi şehirde yasıyorsunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen gerçek olamayacak kadar iyisin 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Normal bence genç yaşın istekli olmak güzel
00 Yorumla
+1 yılYaw kadınlar hiçte öyle değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl degil?
- +1 yıl
Öyle istekli degil işte
Soran+1 yılNerden biliyorsun? Siz erkeklerin kadar kadınlarında cinsel ihtiyaçları var. Sana isteksizler denk gelmiştir.
Kaç yıldır evlisiniz siz peki
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık
+1 yılNormal bence aslan burcu musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır oglak
- +1 yıl
Genelde aslan burçları çok istekli ve istekli oluyor da normal yani sabah birdaha yapım nolacak
+1 yılOff yerim ya
00 YorumlaFarklı şeyler denemek istiyorsun galiba
00 Yorumla
+1 yılTestesteron hızlı çalışıyor sanırım senim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadarlık evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam