Arkadaşlar eşimle görücü usulü evlendik ve yaklaşık 1 yıl dolmak üzere ve ben kocamın ilki ve onunda ilki benim benim yaşım 30 eşimin yaşı 33 sorum şu eşimle cinsel birliktelik yaşarken veya yaşamaya başlamadan evvel p*enisi ereksiyon halindeyken başka birşeyle meşgul olsun hemen 3 dk veya 5 dklık neyse ereksiyon halindeki şey hafiften inmeye başlıyor nedeni ne olabilir? Bu aralar bide baya sorunlar yaşadı halen devam ediyor nedeni ne olabilir söyler misin? nedeni bu yaşadığı sorunlar olabilir mi? eşimi bunun için boşamayı felan düşünmüyorum ve olabilir böyle bir sorunda tedavi olur vs ne yapmayı önerirsiniz.
Lütfen yorumları edebi bi şekilde yapın kötü yorumlar sahiplerine aittir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Erkekler olarak tabi ki hiçbirimiz makine değiliz. Hoş KS erkeklerine sorsan 6 saat durmadan yaparlar ama konumuz bu değil. Aşırı stres ve kaygı gerçekten de ereksiyon problemine sebep olabilir. Bunun için eşine destek olabilirsin. Ben bunu sorun etmiyorum sende sorun etme birlikte aşacağız diye. Bir sonraki aşama ise bir uzman ile görüşmek olabilir. Tabi ki bunun için insan eşinden boşanmamalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler. Ben eşime her zaman destek veriyorum ve bu konuda asla ve asla alay konusu başka bir şey yapmadım yapmamda zaten ben her zaman destek veriyorum ona. Bunun içinde dediğim gibi neden boşayayım ki
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum olacak zaten o yüzden gizliden yazdım
En İyi Cevaplar
Birileri yok şu kadar zaman ve sayı yazmazına aldırış etme kimse süpermen değil herşeyin bi dozajı var
Eşin farklı sorunu varsa kafaya takar olabilir böyle sitres gerginlik sıkıntı bunun gibi etkenler etkiler. Bundan dolayı elbet boşanılmaz öyle şeymi olur. Çok üstüne gidersende çok boş verirsende aşamazsınız sen dozunu iyi ayarla atlatacaktır bi süre gider ama çokda uzarsa ni dr a gidersiniz zamanını sorma kafa rahat olsun önce 😉06 Yorumla
Soran+1 yılaynen doktora gidelim dedim zaten ben burada acaba yaşan varsa en azından fikir almaktı niyetim
Soran+1 yılhemen demedim zaten kendiside bu durumun farkında aslında üzülüyor az da olsa ama ben söyledim üzülme vs diye şöyle biraz daha devam edelim bakalım ve ilk defa yaptığı için felan olabilir mi bu durum
Soran+1 yılYo büyütmüyorum ki zaten büyütsem böyle olur mu boşar atarım ama yapmam gerek yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı dönemler fiziksel veya ruhsal sorunlar, yorgunluklar sebebiyle böyle olabilir. Çok sık ilişki yaşıyorsaniz tam dinlenemiyor olabilir.
Muhtemelen bu durum geçicidir ama uzun süre devam ederse doktora görünmekte fayda var. Ben beyefendiye kahve yapmani öneriyorum 😀 ilişki öncesinde biraz kafein iyi geliyor bana
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sık değil arkadaşım ama doktora zaten görüneceğiz bakalım neler olacak biraz zaman gerekiyor galiba
+1 yılKafası başka bir yere kayıyordur. Dediğin gibi sorunlar ve stres çok büyük bir faktör. Onları düşünmesi o an ereksiyonunu bozabilir. Ona destek olmaya çalış. Dinleyerek konuşarak veya masaj ile rahatlatabilirisn. Boşanma sebebi değil tabi ki. Zamanla düzelir merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette boşanmak için o bi neden olamamalı şimdi boşan diye çıkanlar için yazmıştım her zaman destek veriyorum ve vermeye devam ederim düzelir elbette
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
Hepsi normal bunların ama. Senden başka birleyle meşgulken sertliğini kaybetmesi çok doğal. Sen devreye girip dikkati üzerine çekerek onu tekrar sertleştirebilirsin. Olay bu zaten.. Ve cinsellikte ne kadar dolusun acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapayım ben halledeyim dediğin gibi
+1 yılBi çok sorun olabilir beslenmesine ve yaşam tarzına dikkat etmiyo olabilir, onu yeterince yükseltemiyo olabilirsin, libidosu düşük biri olabilir ama doktorluk bişey yok rahat ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin seninle birlikte iken başka bir şeyle demişin , nasıl başka bir şey?
03 Yorumla
Soran+1 yılpoziyon değişikliği vs işte 🙈
ya psikolojiktir ya erken boşalma vardır doktora görunmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Baska seylerle mesgul olursaniz iner tabiki bu gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİneceğini anladığın veya gördüğün an hemen ağzına alman gerek...
00 Yorumlabu konuda ulaşır mısın kesin çözümü var bende öyleydim çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılneymiş ki çözümü
Aklında başka düşünceler olduğu dikkat dağılıyor
Tabiki de tadavi si var02 Yorumla
Soran+1 yılyani tedavi için gerekli desteği sağlarım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılProfesyonel yardım almalısınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle alacağız fakat yaşayan varsa bi fikir edinmekti niyetim benim
- +1 yıl
Seni gayet iyi anladım, ama sorunun ne olduğunu öğrenmek gerekir. Belki fiziksel bir sorun var, sadece erken boşalma olsaydı onun önüne geçmek için bazı yöntemler var ama sorunun kaynağını öğrenmeniz gerekiyor
Soran+1 yılerken boşalması ufaktan var ama dert değil zamanla alışır diye düşünüyorum diğer türlü yazdım zaten problemler yaşıyor diye ondan kaynaklı olabilir mi ki
- +1 yıl
Olabilir, seni tatmin etmek için oral yapabilir
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sinir, stres, kaygı hepsi etki gösterebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılstresi var zaten ondan olabilir belki
Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Piskoloji sorunlar olabilir maddi manevi
09 Yorumla
Soran+1 yılmaddi manevi şükür yetiyor durumları iş ile alakalı problemleri var sanırım o olabilir demi
Soran+1 yılsabit bi işi var zaten muhasebeci kendisi bi şirkette
Soran+1 yılne gibi bişeyler
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılMacun kullansin egzersiz var onu yaptımi demir gibi olur 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde pozisyon değiştirirken iniyodu bunun tedavisi ilaç veya stres bu durumu çok tetikliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yaşta performans düşüklüğü olmamalı iyice yedir macunları abla 😂😂
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitmek son care
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka bişeyle meşgul olsun derken?
04 Yorumla
Soran+1 yılya pozisyon değişikliği veya boşalmaya yakın geri çekilme yaptığı zaman 🙈
Cevap sahibi+1 yılNormal herkeste aynı geri çekilip beklerken iner :) pozisyon değişirken olması garip alkol kullanıyor mu
Soran+1 yılsigara ve alkol vs yoktur kendisinde
Cevap sahibi+1 yılPozisyon değişirken 10 saniye sürse en fazla iniyo diyosn?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal ya bizmde öyle
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir diye düşünüyorum zaten sizde nasıl peki
Cevap sahibi+1 yıl3 beş dakika ellemedin mi söner
Soran+1 yılaynen öyle o sırada bişey yapmayalım dediğin gibi oluyor inmeye başlıyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle daha iyi başlamak gecikir senin için iyi olur
Soran+1 yılgerçi orasıda öyle
+1 yıldinçlik az
016 Yorumla
Soran+1 yıldinçlik derken arkadaşım
- +1 yıl
ağzına alıyor musun
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
orada çok iyi olman lazım
- +1 yıl
ve dahası
Soran+1 yıloral yapmaya yeni yeni alışıyorum ve diğer şeylere de zaman
- +1 yıl
normalden yazabilir misin
Soran+1 yılnedenmiş
- +1 yıl
sade konuşma
ilerisi olmaz
arada olanları dersin - +1 yıl
zor bir şey mi istedim
- +1 yıl
neden kötü anladın ki
Soran+1 yılGerek yok sağol
Soran+1 yılGerek duysaydım yazardım
- +1 yıl
ne kaybedersin
- +1 yıl
günaydın
- +1 yıl
cane
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenisi doyurucumu peki girdiğinde sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora danışım burada değil
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktora elbette danışacağız hey allahım yarabbim fikir almak istemek de mi suç
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmeden mi iniyor
00 YorumlaBu normal bi şey
08 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
Soran+1 yılyapıyorum zaten erken boşalma vs var ama takmıyorum hiçbirşeyi şimdilik düzelecektir mutlaka zamana ihtiyaç var demek ki erken boşalmada özellikle geldiği zaman geri çekiliyor bu sırada da oluyor mesela
Soran+1 yılgeri çekilme yapıyoruz öyle yani olur demi
Soran+1 yılne o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin annemi sevsin
014 Yorumla
Soran+1 yılne alakasız yarabbim o ne ya
Soran+1 yılçok mu istiyon
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılgönderiyim adresini verde
Cevap sahibi+1 yılAnnem 55 yaşında büyük memeli
Soran+1 yılİyiymiş söylede adrsini gönderiyim biri veya birilerini
Cevap sahibi+1 yılBirilerini derken
Soran+1 yıleleman çok elimizde :) tövbe töbe :)
Cevap sahibi+1 yılAnnemi perişan ederler
Soran+1 yıletmesinler mi yani yoksa tek kocamı mı gönderiyirim
Cevap sahibi+1 yılGönder kaç kişiler
Cevap sahibi+1 yılAnnemin memeler büyük
Soran+1 yılbenim eşim yetmez mi
Cevap sahibi+1 yılEşin anneme ne yapsa tahrik olursun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri