Sevgilim sürekli video çekmeye çalışıyor ben de en son yüzüm gozukmemek şartıyla kabul ettim.
7-8 tane var yüzüm gozukmuyor bazen maske kullanıyorum
Sevgilim sürekli video çekmeye çalışıyor ben de en son yüzüm gozukmemek şartıyla kabul ettim.
7-8 tane var yüzüm gozukmuyor bazen maske kullanıyorum
Sevgilim diyorsun? Bak sana tavsiyem şu. Yarın birgün ondan ayrılırsın. Adam sana şantaj yapar. Sakın yapmaz deme? Yapr. Sonra birde seni pazarlar görürsün gününü. Bunları ona yansıtma ama bundan sonra da müsade etme. Sen video çekerken ben ona odaklanamıyorum de? Hadi 1 çektin 2 çektinde devamlı nedir? Başkasına mı gösteriyor, sitelere mi yüklüyor ne biliyorsun
O çekimler bazen sorun oluyor tehdit amaçlı kullanılma ihtimali var bazı kadınları sadece ciblak resimden dolayı ailene İnternete vereceğim diye şantaj yapıp kizligini bozuyorlar arkadan yapıyorlar güvenmediğim kişilerle yapmayın derim
Cevap
37Cevap
Video çekince ne oluyor onu anlamış değilim
Hem sevgilinle seks yapıyorsun parantez içinde (zina ) oluyor bu da yetmezmiş gibi sevgilinle video çekiyorsun ha yüzün gözükmüyordu dimi o zaman bir şey olmaz yanı
Asıl görünmemesi gereken şeyler videoda ama vajinan , göğüslerin , bacakların, gootun sevgilinin gottttu ssssiki onlar da videoya dahil mi? Aaaa benim ki de soru kambersiz. Düğün (siiikisme ) olur mu olmaz. Allah size akıl fikir versin ne diyeyim
Kimisi mağarada mi yaşadin der kimisi modernlik der kimisi sadece zina mi günah sayılıyor der, herkes kendine bı kulup buluyor bahaneler bahaneler biterr mi? bitmez
Ama şunu bilin çok pişman olacaksınız onun bunun altına girenler, sevgilimle oldum diyenler kadınların tepesinden inmeyen erkler altında yatan kadınlar ateş 🔥 sizi öldükten sonra yakacak...
O videolari silsende silinmiyor, sevgilin dedigin kisi ile birgün gelir aran bozulur ve o videolarin baskalarininda görmesi, ailenin görmesi seni rahatsiz edecek bir durumsa basina bela olabilir. Seks biriyle özeldir, video cekmenin amaci iyi bir yola cikmaz.
Eşimin öyle bir merakı var. Ama yüz görünmese de ben de gerginlik oluyor ya gören olursa diye.
Çektinmi daha önce
Eşşnmi teklif etti senmi bunu?
@Darbeli_Hilti o teklif etti
Özele gellrmşsin? Bişey söyleyecem
Elin seni paylaşmak istiyor olabilir
Fanteziler güzelde bir şey soracağım ciddi ciddi
evli olsan filan yine yuzun gozukmeyecek sekilde olabilir. ama evli vs degilsen nasi guveniyosun. yuzun gozukmese de onu herkese acik yerlere sitelere yukleyebilir. para ile satabilir.
Evet. Sonradan izlemesi ve tekrar seks yapması da gayet keyifli.
Tekrarını yapmak mı
İyi halt ettin. yakında twitterde falan izlerler seni. o sevgilin de senden ayrılsa bile züker. o telefonu çaldırırsa falan da ohooo
İnternette paylaşıyordu ya ya da arkadaşlarına izletiyordur bir de ayrılınca intikma için de yapabilir
Yüzümün görünmemesi şartıyla kabul ettiğim oluyo herkesin tutkusu başka kimi ölümsüzleştirip arada izlemeyi seviyo😉
Seninde hoşuna gidiyorsa ve sevgilin düzgün biriyse hiçbir sorun olmaz. Ancak çok fazla şahsiyetsiz insan var dikkatli olmakta fayda var.
Amerikada falan olsaydım, partnerimle böyle videolar çekip ciddi miktarda para kazanırdım. Oralarda tabu olarak karşılanmıyor böyle şeyler.
Evet ben de çekmek istiyorum çünkü her özlediğimizde yapma fırsatımız olmaya bilir açıp izlemek isterim ama henüz çekemedim shshshhs
Evet çekerim crkmisligim de var zaten daha çok haz alıyorum yüzümü buzlama ya da bazen maske takıyorum güzel oluyor
Kimin telefonu ile çekiyor? sevgilinin yüzü gözüküyor mu?
Güvendiğim sadakati olan biriyse evet fantazili
var mı videolar
neden çekmesine izin verdin yakında sana şantaj yapsa ne yapacaksın ne kadar yüzün gözükmese bile
Çok riskli ya ne olursa olsun iater kocan olsun olmaması lazım
beni çeken olmuştu birçok defa yüzüm görünmeden ama
evet var yüz gözükmeden eski partnerlerimle. tamamen hatıra. özel değerli kıymetli...
Bazı sitelere satıyor demek kız isterse ancak onun telefonuna çekerim bende kalmaz
Sakın çektırme ya bittın sen varya onu kımlere gösterır ve ınternetede atar
Yüzüm gözükmüyor ki
Gizli çekmedik ama ikimiz isteyerek çektik
İzledik 🙈
Yaa saf kız gidip paylaşıyor birilerine gosteriyor siz malsiniz yarın ifsada olursun amhatta var maskeli
İfşa sitelerinde izleriz sizi
Heyecan verici oluyor
İyi yakında malum sitelere atar videonu.
Hangi sitede yayınlayacakmış onu da sorsana bi
xann sınn
Twitter dolu walla
Yakında ifşa sitelerine düşer o zaman
Fantazidir bir şey diyemeyiz.
rahatsız etmez bende kabul ederdim
ben böyle bir şeye evet demezdim hiçbir zaman
Garip bence
Link var mı 😀
Çekmem
çekmem
Twitter türk ifsa