Gizli Üye(25-29)+1 yılKarmaşık bir şey gibi sevdiğin adamla oluyorsa deliriyorsun zevkten ama o hafif acı ile korkup durunca istemek garip bir his ama genel olarak daha önce neden yapmadık dedirten bir durum 🤭
43 Yorumla- +1 yıl
Ya cidden ilki zormu
Cevap sahibi+1 yıl@mehmet356677 alışma süreci olmalı ilkte ilişki de mühim biz iyiydik bir çok şeyi aşmış çekinme durumu olmuyordu ilişkimizde öncelikle çekingenlik aşılmalı ve ön sevişme iyi olursanız ilkiniz daha iyi olur
- +1 yıl
Sagol jel sureyimmi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır acitmaz. Karşındaki kişi öncelikle hassasligina saygısı olan birisiyse ona göre davranir. Kadında yeterli ıslanma olduktan sonra bir kaç defa girmek için denenir. Vajinal kaslarınız bu ilişkiyi daha önce yaşamadığı için ilk başka hafif kasılır ama yavaş ve sakin denemeyle açılır. Bu acı gibi bir his değil. Gevseyebilen bir yapıda ve bunu hemen kabul edip rahatlıyor kaslar. İlişki bittikten sonra da hala içindeymiş gibi gelebilir bu da iyi bişey vücut alışıyor cunku. Korkulacak bişey değil. Ana bırak kendini tadını çıkartmaya bak :) çok acı veren bişey olsaydı herkes bunu kolayca yapamazdı merak etme :)
56 Yorumla- +1 yıl
Ciddn abartılı değilmi
Cevap sahibi+1 yılHayır değil. Erkek kadına saygılı olup sakin davranirsa bir anda zorlama yapmazsa kadın da sakinleşir acı yaşamadan hallolur. Malum gerdek diye millet saldırınca kadınların başına gelen gelene. Kadında kanama veya yoğun acı hissi varsa bilin ki erkegin beceriksizliği, merhametsizligi. Yoksa çocuk dogurabilme gibi biseyimiz var vajina oldukça esnek yapıya sahip bir yer böyle biseyden aşırı acı hissedilmez. Bizim ülkeye cinsel eğitim şart 😅
- +1 yıl
Aynrn jel sureyimmi
Cevap sahibi+1 yılTabi o gün kadının ıslanması nasıl olunacağı tam belirgin olmadığı için ilk başlarda kayganlastirici jel kullanılması gerekir.
- +1 yıl
Ya özür dilerim özelden yazsan burdsn zor oluyor biseyker sorucam izniniz olursa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılIlkin bir acıma olur ama sonrasında çok zevkli oluyor.
20 Yorumla
+1 yılPartnerine bağlı bir durum seni gevşetebilir ve yeterince ıslak hale getirirse çok zevkli geçer aksi takdirde canın yanar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz acır. Sonrada zevk alır. Bunda partnerin büyük rolü var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğlayabilir de ben oturup akşama kadar ağlayan bile gördüm
00 YorumlaKasma kendini gerisi kolay bildiğim çok şey var ama özel maalesef bu kadar diyebilirim buradsn
00 Yorumla
+1 yılilkinde biraz yanar ama sonra zevkini alır
00 Yorumla
+1 yılPartner kendisine bagli bir durumdur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. partneri tecrübeli ise zewk alır değilse acı çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkide bence acı olur yani ister istemez
00 Yorumla
+1 yılHeyecen tutku korku
00 Yorumlaİllaki yanar. Kızlkk gidiyor
00 Yorumla
+1 yılsert bir şey
00 Yorumladerin duygular :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılCehennem azabı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTövbe tövbee
03 Yorumla
Soran+1 yılSana kötü haberlerim var senide öyle yaptılar
Cevap sahibi+1 yılNe yaptılar anlamadim
- +1 yıl
ne töbe be
canı yanar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri