Gizli Üye(30-35)+1 yılKız yorumlara bir göz attım ayrıl demişler bu yüzden ayrilamam demişsin. On sevisme yap demişler onu sevmiyorum demişsin. Ee tatmin etsin yeter demişler yetmiyor demişsin. Şimdi nasıl bir çözüm bulacaksın ki. Yani darılma ama eğer vajinan genişlemişte olabilir sen daraltmayi denesen. Çünkü TC erkeklerinin çok azının penisi büyük ve kalın. Buna takılırsan hiç mutlu olamazsın. Sen psikojikman o kökleme olayına odakladigin için zevk alamıyorsun. Hissetmiyorum demişsin lakin yani ben bir parmağımı sokunca bile hissediyorum acaba fazla ıslaklık mi oluyor onu bir tespit et başka Care de büyütme ameliyatı oda kırıcı olur kendisinin fark etmesi lazım
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir durum. Muhtemelen içini en derine kadar dolduran uzun ve kalın birisiyle birlikte olmuşsun öncesinde. Tadı damağında kalır normal. Ben yaptığımda da duvarıma vur diyen bir kız vardı daha önce kimisi cidden doldurmak istiyor boşalırken vajinasını. Yüzeys gir çık yetersiz oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam ama bunun bir çözümü yok ki hani süresi yeterli değil desen konuşun uğraşrsın zamanla düzelir derim ama boyut yeterli değilse bu sonradan uzayan büyüyen bir şey değil tek çözüm bunu ona asla belli etmeden ayrılmak.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılboyu dediğin eğer içinin dolduğunu hissetmiyorsan, bu konuşarak da aşılacak bi durum değil. burada uzunluk kısalıktan ziyade incelik kalınlık durumu var
016 Yorumla
Soran+1 yılbeni boşaltıyor ama ben köklenmesinden zevk alıyorum ama boyutu rahmime değecek kadar uzun değil
- +1 yıl
hiç o tadı aldın mı, aldığından mı istiyosun yoksa rahmine değme merakından mı? çünkü kadınlar bunun acı verdiğini söylüyor
Soran+1 yılo tadı aldım 20 cm olan biriyle oldum
- +1 yıl
evet 20 cm olan biriyle birlikte olan bi kadında da dinlemiştim bunu. sonraki adam çok iyi sevişiyomuş ama 13-14 yetmiyo demişti. köklendikçe erkeğin sana hakimiyetini hissedip zevki buradan alıyosun sanırım
Soran+1 yılkesinlikle. zorlanmak istiyorum
- +1 yıl
bunu istemekte haklısın. derinlerine inilmenin tadını alan bi kadın için artık aşağısı tatmin edici olmaz. ayrılmanı tavsiye ederim. çünkü diğer yol takma penis. hoş olmaz bunu teklif etmek
Soran+1 yılzaten bu ilişkim de uzun sürmez. diğerleri gibi ilgisini keser ve biter
- +1 yıl
diğerleri neden ilgisini kesiyor genelde?
Soran+1 yılerkekler böyle elde edince ilgiyi kesiyor. onların istediği sevmek sevilmek değil. elde edip egosunu tatmin etmek
- +1 yıl
genelleme yapma sen yine de. ben elde edince daha çok elde tutmak istiyorum. çünkü elde edip skordan ziyade her şeyini bildiğim kadınla yatağa girmek daha cazip. hayatına dokunduğum kadının yatağına da dokunmak...
Soran+1 yılne alaka yatak?
- +1 yıl
demişsin ya elde edip ego tatmin etmek... yani yatağa atıp skor peşinde erkekler dmek istemişsin. ben de diyorum ki bi kadınla yattıysam eğer, onu daha fazla tanımak isterim. hayatına da dokunmak isterim.
Soran+1 yılanladım. burcun ne
- +1 yıl
başak. sevmezler bizim burcu :D seninki?
Soran+1 yılben de sevmem hiçbir çekiciliği yok. balık
- +1 yıl
hep böyle derler, tanıyınca da sen başak olamazsın derler :D neyim ben de bilmiyorum. balık iyidir severim. yeni tanıdım o burcu, güzel olduğunu bilmezdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni doyuma ulaştıracak bir şey onun cinsel organının boyutu değil aslında onun performansı organ değil onun performansı yetersiz bence yeteri kadar Öpüşmıyor sevişmıyor bence asıl sorun bu belki de yeteri kadar oral yapmıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yıladam polis ve kelepçe bile kullanıyor fantezileri mükemmel hiç okşamadan boşalıyorum bile. ama ben özellikle köklenmesinden hoşlanıyorum ama boyutu buna yetmiyor
+1 yılZor bir konu... Bunu ona açsan bile kompleks yapabilir. Seninle seks yapmak istemeyebilir. Neresinden tutsan bu mesele elinde kalır. Ön sevişmeyi uzun tutacaksiniz mecburen...
12 Yorumla
Soran+1 yılhiç sevmiyorum ön sevişmeyi de
- +1 yıl
O zaman idare edeceksin🤣
Yani zevk almıyorsan değişecek bişey yok durduğu yerde büyümeyecek. Ayrıl bir şekilde. Sevişmeyle durumu kurtarmış olsaydı diyecem de o zaman da sorun yapıp konu açmazdın buraya
20 YorumlaOral yaptirin vajinaniza. ya da ucu dolgulu prezervatif takin penisine, penis boyu uzun girer o zaman vajinaniza
00 Yorumla
+1 yılJoker haklarınızdan biri Joker haklarınızdan olan değiştirme jokerini kullanabilirsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Paylaşman neye yarayacak büyüyecek hali yok tatmin olmuyorsan ayrılıp büyük olana gideceksin 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide alet büyük pahalı köklerini dibi zorlamalidir bendeki 18,5 cm yetermi kalınlığında 5,5 uyarsa olur
00 Yorumla
+1 yılşu an görüştüğün adamın ki kaç cm ki yetmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılkaç cm olduğunun önemi yok
- +1 yıl
var ki beğenmiyorsun? 20 lik yetti diyorsun demek ki önemi var senin için
Soran+1 yılbenim için var senin için yok. sonuç olarak bana yetmeyen bir aralıkta.
Bunu bi konuşun gerekirse tıppi destek alırsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne kadar küçük? Avucuna aldığında yukarıda kalıyor mu birqz
00 Yorumlaİşlevi önemlidir her zaman ve erkek arkadaşın yeterince iyi değil
00 YorumlaNe çok varmış evlilik dışı ilişki yaşayan artık ilginç ve normal karşılayan..
00 Yorumla
+1 yılBence Uzatmayıp arzuladığın şekilde bir partner edinmelisin
00 Yorumlaİyinin tadını almışsın bir kere. Bu sana zevk vermez. İyisinden bulacaksın yine.
00 Yorumlaozaman sana uygun bi boyut bakalım kabul edersen
00 Yorumla
+1 yılKonus ve penisini buyutmesi ni sagla ona gore ilackar var kac cmm
00 Yorumla
+1 yılKendisiyle paylaşsan ne olacakki , boyutunu büyütemez. ondan ayrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolünu sevsinler. Allah bilir daha zar duruyor 👍 kanlı çarşaf görsen japon bayrağı diye sallarsın gelmiş burada ahkam kesiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep diyorum zaten cinsellik erkek için güzel kadın için değil
01 Yorumla
Soran+1 yılkadın için daha güzel, benim çok daha iyi partnerlerim oldu kadın her zaman daha fazla zevk alır. iki taraf da yeterli olduğunda
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani boyutu dediğin konuşarakta bir yere varamazsin ki bence ayrıl gitsin hiç kendine eziyet etme
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap verseydin konuşurduk
Soran+1 yılkonuşmamız mı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet konuşmamız gerekiyor
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılSorunun var senin sorunu konuşmalıyız bence seninle
Soran+1 yılseninle konuşarak çözebileceğim bir şey değil bu. zaten ayrıl gitsin diyerek tavsiyeni verdin
Cevap sahibi+1 yılKocanla konuşarakta çözecegin bir durum değil ama bu yorumlari okudum büyüklük önemli penis uzatıcı şeylerde denedinizse yapacak bir şey yok
kaç cm tanıdım bir çocuk vardı 7 cm demişti pipisinin boyunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin durumun psikolojik sen bunu kafana fazla takmışsın. Boyutu ile hiç alakası yok.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi kalp kırmadan ayrılmak madem ki memnuniyetsizlik durumu var. Başka arayışa geç.
+1 yılYol yakınken geri dön o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe çok varmış evlilik dışı ilişki yaşayan artık ilginç ve normal karşılayan
00 YorumlaAyrık uzatma durumu. Bence farklı bir sebep bul böyle bir sebeple ayrılırsan yıkıma uğrar.
00 YorumlaSevişmeyi uzun tut olmuyorsa uzatma cinsellik onemli
00 YorumlaBoyu. Onemi yokk onemlii olan. İsslevbii. Kibrit. Copu. Boyuda. Ollsaa. Kadina. Zevvk. Veriir.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen önce bir yazmayı öğren ya
Başka bir erkeklere beraber ol daha büyük aleti olan biriyle
00 Yorumla
+1 yılSeks shoptan alışveriş yapmalısın
İstediğin her boyutta bir şey var onlar seni paklar
00 Yorumla
+1 yılYeni kaçamaklar bulmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaçamak eziklerin işidir, kaliteli bir insan yapmaz
- +1 yıl
Öyle mi dersin.
Kendisiyle konuşup bir çözüm bulabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuyu ne şekilde açabilirim ki? bunu kompleks haline getirmez mi?
+1 yılBenim 19 cm onu da problem ediyorlar
013 Yorumla
Soran+1 yılseninkini soran olmadı dayı
- +1 yıl
Mesele boyut değil onu bil diye söyledim
Soran+1 yılyetmiyor diyorum. performansı iyi olsa da boyutu yetmedikten sonra nasıl zevk vericek
- +1 yıl
Benim gibi büyük aleti olan bulacan
- +1 yıl
O zaman
Soran+1 yılhem aleti büyük olup hem kafası çalışan çok az insan var. o kendini geliştirmiş, aşırı bakımlı eğlenceli ve ilgili bir insan.
- +1 yıl
Arjadaşım dediğin anlamda bi sürü insan var
- +1 yıl
Ünv mezunu kültürlü entellektüel bi çok erkek var
Soran+1 yılkarakterleri? hepsini bir kişide bulmak çok zor
- +1 yıl
Bende fazlasıyla var benim gibi olan yaşına uygun biri illa vardır
Soran+1 yılbende var diyen adamdan olmaz soruya alakasız bir şekilde kendi aletinin boyunu yazandan da olmaz sen bir olgunlaş önce. ortaokul çocuğu gibi davranıyorsun
- +1 yıl
Hadi işine kızım
Soran+1 yılhahahahahahah aynen varmış karakterin gerçekten
vibratör alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok canın istiyorsa çeşit çeşit ayarlarız.
00 Yorumla
+1 yılSeni mutlu edemiyorsa daha başındayken ayrılın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Konuşmakta başka çaren yok
00 YorumlaNe kadar bişey ariyon
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılSenin vajina çok geniş olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Paylaş ayrıl. Yormayın birbirinizi
00 YorumlaKüçük oyuncaklar kullanmayı deneyin
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirmelisiniz bence
00 Yorumla
+1 yılAyrılık maalesef.. kac kadar ki boyu
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm gerçekten
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya takma al ya da ayrıl
00 YorumlaSeviyorsan sorun olmaz gerçi sorun belliki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ayrıl o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden ayrılmak istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Ayrılmalısın yol yakınken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl demeler başlar 😂
00 Yorumlaonda sıkıntı değer vermiyor
05 Yorumla
Soran+1 yıldeğerle ne alakası var?
Soran+1 yılaçıklamayı okumamışsın belli
Soran+1 yılof bi yürü git bir b*k bildiğin yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeklentin kaçti?
02 Yorumla
Soran+1 yılen az 16-17
- +1 yıl
Sen umduğunu değil bulduğunu yemişsin
+1 yılAyril
02 Yorumla
Soran+1 yılbunlar senin yaşını aşan şeyler tatlım
- +1 yıl
Derken
+1 yılbaşkasını bul
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası istesem çok var ama bu yüzden ayrılmak istemiyorum
- +1 yıl
seni doyuramayacağına göre
- +1 yıl
o Zaman sen kendin elle tatmin olacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEskisini ver yenisini al 🍕
00 Yorumla Değiştir
00 YorumlaOmeygat çok kötü
00 Yorumla
+1 yılBunu onunla konuş
00 Yorumla
+1 yılDeğiştir.
01 Yorumla- +1 yıl
Yes.
Boyutu nedir ki yetersiz geliyor? Ortalama belli
00 Yorumla
+1 yılBence işini bilmiyor önemli şeyleri yapmıyor