Avrupalı erkeklerle ilişki deneyimi olanlar yorumlayabilir mi?

Biri ile 1 aydır ciddi ilişkiye girmek üzereydim ve ailemde bir an önce sevgili olup ''evlenmemizi'' bile istiyordu :D haha şaka değil... Çocuktan kısaca bahsetmek gerekirse biraz utangaç, iyi giyinimli, akıllı falan biri..'buraya sansürlü bir fotoğrafını koyabilirim '
Kendi hakkında, eski ilişkileri hakkında hiç bir şey anlatmayıp eski ilişkilerim konusunda konuşmaya fazla meraklı birisi. Bu yüzden biraz sinirim bozuldu. Önce ağzından laf almaya çalıştım ama kesinlikle cevaplamadı. Resmen benden tüm sırlarımı anlatmamı bekleyip, kendine sıra geldiğinde gizemli adamı oynuyordu. Sonra şöyle bir kafamda plan kurdum. 1 gün boyunca mesajlarını görmezden geleyim, sonraki gün de bu tür şeylerden laf açarsa asla ona net cevap vermeyeyim (bildiğin klasik içe kapanma yöntemi) kısacası plana uydum ve çocuğu görmezden geldim ama sonraki gün yine normale döndüm ama her şey bir anda değişti. Bu sefer çocuk yazdığım tüm mesajları geç cevaplamaya başladı. Hatta ben bir mesajına 1 saniye sonra cevap yazdığımda, o 30 dk sonra cevaplar oldu. Bunu günde üst üste yapmaya başlayınca ben de sinirlendim ben de geç yazmaya başladım hatta o kadar soğudum ki ablamla alışveriş yaparken kuzenimle saatlerce saçlarımızı yaparken aklıma bile gelmez oldu bir süre sonra, şimdi günde toplamda 3 cümle konuşuyoruz. İlişkimiz zaten flört aşamasındaydı ve şu an hiç yok ötesi bir şeye dönüştü. Genellikle bu hep böyle midir? Yoksa bizim ilişkimize mi özel bilmek istedim. Ayrıca avrupalı erkeklerle ilişki yaşayanlar varsa benzer bir şey yaşadılar mı?