Sek sırasında aldığı zevki, bazen çektiği acıyı, kendini zapt etme isteğini ya da kayan göz bebeklerini görmek ve aklınıza gelen tüm mimiklerine şahit olmak sizde nasıl bir etki bırakır?

Sek sırasında aldığı zevki, bazen çektiği acıyı, kendini zapt etme isteğini ya da kayan göz bebeklerini görmek ve aklınıza gelen tüm mimiklerine şahit olmak sizde nasıl bir etki bırakır?
Kendi verdiğim tepkileri pek umursamam ama seks yaptığım kişinin böyle özellikle misyoner pozisyonunda iken ya da bacak omuza gibi pozisyonlarda onun yüz ifadesini çok merak ediyorum hani böyle nerede nasıl tepkiler verecek gerçekten zevk alınca ağzı yüzü nasıl bir tepki verecek söyleyeceği şeyler vs ne bileyim çok hoşlarınacağımı biliyorum ama çok merak ediyorum acaba nasıl görülmüş umarım görmek nasip olur saatlerce😂
Tahrik edici bir etkisi var iki taraf içinde. Belli etmesini isterim aldığı zevki. Ama bizim erkeklerimiz belli etmemek için elinden geleni yapıyor, görevli memur gibi takılıyorlar, bunu bile erkeklikten saymalari ne garip...
Niye saklayasın ki fazlasıyla saçma
Akılsızlar işte
bir ara partnerin uzun ön sevişme sonrası üstüne oturduğu andaki yüz ifadesinden aşırı tahrik olmuştum. Aylarca aklımdan gitmedi. Hatta ayrıldıktan sonra defalarca o yüz ifadesini düşünüp mastürbasyon yaptım
Cevap
5Cevap
Beni etkiler ve mutlu olurum
Erkeklerde pek bu dedikleriniz olmuyor ama tabi ki o anki seslerinden ve mimiklerinden etkileniyorum
Yüz ifadesi önemli tabikide tahrik olduğunu anladigimda bende tahrik oluyorum ya da çıkardığı seslerden bende afrodizyak etkisi yaratıyor
Gevşeyen kendinden geçmiş ruh halini gözlerinde görebilmek muhteşem hissetirebilirdi.
İsteğini ve tutkusunu belli etsin hissedeyim tabi ki
Bazen gülmesi veya dudağını ısırıp gözlerini kapaması ağlamaklı bir ifadeyle aldığı zevki görmem beni delirtir
En tahrik olduğum şey mimikler ve bakışlar
Çok etkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?