Cinsel Yaşam Fbnız böyle dese ne düşünür sunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Fucbdyy e senden sıkıldım artık sevişmek istemiyorum desem ne düşünür szce? Fbnız böyle dese ne düşünür sunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şayet öyle bi durum da olsaydım anında bende silerdim 0 0 Yorumla
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Bence diyebilirsin. Sonuçta amaö ve birliktelik belli ankıycaktır 😈😈 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bu duruma gelmiş ve böyle düşünüyorsan söyledikten sonra ne düşüneceği umrunda olmasın 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İliskinizde ikinizinde amacı fb olarak baslamak ve devam etmekse, bunu problem etmemesi gerekir 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tamam derim ne diyim duygusal bir bağ yok sonuçta yani 0 0 Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Böyle bir açıklama yapmandaki amaç ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Salmıyo benı Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Engelle her yerden birine bağlı olmamak için yapıyoruz fb yi bu kadar yüz vermeyin bağlanmasını istesek sevgili yaparız Yorumla Soran +1 yıl Engelledim zaten arkadasından ulasıyor bu seferde napsamm Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Cevap verme geç git gerekiyorsa numaranı değiştir bulduğunuz adamlara da dikkat edin önceliğiniz gizlilik olsun herşeyinixi dökmeyin milllrte Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dönn ve arkana bakmadan git der ne diycek sanki sana duygusalmı bakıcaktı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Duygusal anlamda demıyorum ya sankı bız kızlarda size ölüyozmu ne alaka mk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ozaman defoll gitt derrrr 🤣🤣 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Ne demesini bekliyordun ki 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bunu söylemek zorunda değilsin 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Doğal derim 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl yenisini bulmuştur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi okusaydın soruyu keşke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Şayet öyle bi durum da olsaydım anında bende silerdim
Bence diyebilirsin. Sonuçta amaö ve birliktelik belli ankıycaktır 😈😈
Bu duruma gelmiş ve böyle düşünüyorsan söyledikten sonra ne düşüneceği umrunda olmasın
İliskinizde ikinizinde amacı fb olarak baslamak ve devam etmekse, bunu problem etmemesi gerekir
Tamam derim ne diyim duygusal bir bağ yok sonuçta yani
Böyle bir açıklama yapmandaki amaç ne
Salmıyo benı
Engelle her yerden birine bağlı olmamak için yapıyoruz fb yi bu kadar yüz vermeyin bağlanmasını istesek sevgili yaparız
Engelledim zaten arkadasından ulasıyor bu seferde napsamm
Cevap verme geç git gerekiyorsa numaranı değiştir bulduğunuz adamlara da dikkat edin önceliğiniz gizlilik olsun herşeyinixi dökmeyin milllrte
Dönn ve arkana bakmadan git der ne diycek sanki sana duygusalmı bakıcaktı
Duygusal anlamda demıyorum ya sankı bız kızlarda size ölüyozmu ne alaka mk
ozaman defoll gitt derrrr 🤣🤣
2 k veriyorum valla keyfi bilir
Bilmem ne dusunur sence
Ne demesini bekliyordun ki
Bunu söylemek zorunda değilsin
Kapı orada derim
Adı üstünde f*ck salla gitsin
Diyebilirsin
Olabilir yanii sevgilin değil
Doğal derim