Cinsel Yaşam Erkekler neden çükleriyle dünyanın en muhteşem şeyiymiş gibi havalara giriyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ona değer verdikleri kadar kişiliklerinede değer verseler keşke Güncellemeler+1 yıl Bi güncelleme yapalım 🥰 Erkekler neden çükleriyle dünyanın en muhteşem şeyiymiş gibi havalara giriyo? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok haklısın aşkım. Bana istediğimi vermezsen seni sevmem diyor onun sevgisine ihtiyacım var sanki bak arkadaşım 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sorma ya bütün dünyayı bn yarattm havalarına giriolar 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu bana fiziklerini sergileyerek "bak bende neler var " diyerek ortamlara akan kadınları hatırlattı!! 0 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. :D kıskanma nazar edecen çükümüze :P ahaha var bu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neeee🤣🤣 Yorumla anlatanlat +1 yıl ahahaha :D Yorumla Soran +1 yıl Aman nazar değmesin diyelim o zaman 🥰 Yorumla anlatanlat +1 yıl heee şöyle neme lazım deyer meyerde toptan çüksüs kalırız :D hem bu ne size yarar ne bize yarar Yorumla Soran +1 yıl Sizin çükünüze demedim ki zaten. Genel olarak dedim 🥰 Yorumla anlatanlat +1 yıl bende genel konuşuyom zaten sadece kendiminki için demiyorum burada insanlıgın geleceğinden bahsediyoruz :D ya hepsi düşerse diye ahaha :D Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla anlatanlat +1 yıl aslında bir cok erkek kendini şeyiyle övmekten hoşlanmaz niye böyle bir yargıya düştünki sen acaba :P Yorumla anlatanlat +1 yıl buna ben bile inanmadım :P Yorumla
olsunsıkmacanını Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Onu bu kadar çok değerli yapan aslında sizin ilginiz kendinle çelişme yemeğinle de dalga geçme 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu kadınların kalçalarını ön plana çıkartıp durmaya çalışmasıyla aynı sanırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erkek dediğin beyfendi olur. seks yapmayacağız demiyoruz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynen beyefendi olsun yeterki Yorumla zibidygonzales +1 yıl selam ben beyefendi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lafla olmuyor bebeğim süre lazım tanımak için.. Yorumla zibidygonzales +1 yıl benim zamanım bol :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim var aramıyorum. eşim iyi biridir.. Yorumla zibidygonzales +1 yıl beyefendi mi :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadınlar kadar yine değil. Ev , araba, arşa, tazminat olarak görenler var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Her kadın öyle değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her erkekte öyle değil. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlarda en çok onu önemsiyor bakireye bile sor 20 cm istiyorum der 0 0 Yorumla
tukenmediim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bunu sadece kızlar diyor nedense ben hiç öyle bir erkek görmedim. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hepiniz öylesiniz genelde Yorumla tukenmediim +1 yıl Ben öyle değilim çevremde öyle değil. Yorumla Soran +1 yıl Çoğu erkek öyle Yorumla tukenmediim +1 yıl Erkek düşmanı bu ya. Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka yaa Yorumla
emrecanist Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Dikilmektense dikmeyi tercik eden canlidir erkek 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl penis e çok özeniyorsan ameliyatla erkek ol madem herşeyin çözümü var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorudan onu mu anladın Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Her organımız muhteşem çünkü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya ya ne demezsin😀 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bak sende kisilik sorusu sormuyorsun ama :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Onla övündüğünüz için Yorumla nomorebets35 +1 yıl yani ovunulecek islevdeyse kitap bile yazmak mantikli :) Yorumla Soran +1 yıl Abartı bence Yorumla nomorebets35 +1 yıl soyle dusun kullanim suresi kisa:)isemek icin kullanilan yaslari cik zaten omru belli :)eee bunun ereksiyon problemi yasayani erken bosalma sorunu yasayani :)eeee ne kaldi geriye :) o yuzden kim ovuyorsa masallah deyip konuyu kapatmak lazim :) Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onlara göre muhteşem çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle görüyorlar. Yorumla Haraklitos +1 yıl Bi çoğu için evt ams öyle olmayanlarda var Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çükten ağzın yandı galiba.😉 0 0 Yorumla
gannicus06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Genelleme yapma be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geneli öyle ama Yorumla gannicus06 +1 yıl Sen oyleleriyle takılmıssın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok haklısın aşkım. Bana istediğimi vermezsen seni sevmem diyor onun sevgisine ihtiyacım var sanki bak arkadaşım
Sorma ya bütün dünyayı bn yarattm havalarına giriolar 🤦🏻♀️
Aynen
Bu bana fiziklerini sergileyerek "bak bende neler var " diyerek ortamlara akan kadınları hatırlattı!!
:D kıskanma nazar edecen çükümüze :P ahaha var bu
Neeee🤣🤣
ahahaha :D
Aman nazar değmesin diyelim o zaman 🥰
heee şöyle neme lazım deyer meyerde toptan çüksüs kalırız :D hem bu ne size yarar ne bize yarar
Sizin çükünüze demedim ki zaten. Genel olarak dedim 🥰
bende genel konuşuyom zaten sadece kendiminki için demiyorum burada insanlıgın geleceğinden bahsediyoruz :D ya hepsi düşerse diye ahaha :D
🥰🥰🥰
aslında bir cok erkek kendini şeyiyle övmekten hoşlanmaz niye böyle bir yargıya düştünki sen acaba :P
buna ben bile inanmadım :P
Onu bu kadar çok değerli yapan aslında sizin ilginiz kendinle çelişme yemeğinle de dalga geçme
Bu kadınların kalçalarını ön plana çıkartıp durmaya çalışmasıyla aynı sanırım.
erkek dediğin beyfendi olur. seks yapmayacağız demiyoruz
Aynen beyefendi olsun yeterki
selam ben beyefendi :)
lafla olmuyor bebeğim süre lazım tanımak için..
benim zamanım bol :)
benim var aramıyorum. eşim iyi biridir..
beyefendi mi :)
Kadınlar kadar yine değil. Ev , araba, arşa, tazminat olarak görenler var
Her kadın öyle değil
Her erkekte öyle değil.
Kızlarda en çok onu önemsiyor bakireye bile sor 20 cm istiyorum der
Bunu sadece kızlar diyor nedense ben hiç öyle bir erkek görmedim.
Hepiniz öylesiniz genelde
Ben öyle değilim çevremde öyle değil.
Çoğu erkek öyle
Erkek düşmanı bu ya.
Ne alaka yaa
Dikilmektense dikmeyi tercik eden canlidir erkek 😂
penis e çok özeniyorsan ameliyatla erkek ol madem herşeyin çözümü var
Sorudan onu mu anladın
Her organımız muhteşem çünkü
Ya ya ne demezsin😀
bak sende kisilik sorusu sormuyorsun ama :)
Onla övündüğünüz için
yani ovunulecek islevdeyse kitap bile yazmak mantikli :)
Abartı bence
soyle dusun kullanim suresi kisa:)
isemek icin kullanilan yaslari cik zaten omru belli :)
eee bunun ereksiyon problemi yasayani erken bosalma sorunu yasayani :)
eeee ne kaldi geriye :)
o yuzden kim ovuyorsa masallah deyip konuyu kapatmak lazim :)
🤣🤣
Ne anlatıyorsun ablacım?
Onlara göre muhteşem çünkü
Evet öyle görüyorlar.
Bi çoğu için evt ams öyle olmayanlarda var
Çükten ağzın yandı galiba.😉
Genelleme yapma be
Geneli öyle ama
Sen oyleleriyle takılmıssın
Benimki zaten çok kalın her yere girmiyor
😀😀😂😂
Tamam