Cinsel Yaşam Sevgilime oral yapmadan duramiyorum napicam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Evet arkadaslar basbasa kaldigimiz her dakika yapmak istiyorum sanki beni daha cok sevsin diye ama duramiyorum da napicam ben Sevgilime oral yapmadan duramiyorum napicam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Bazı penisler iştah açıcı görüntü sergiliyor normaldir diye düşünüyorum partnerimde aynı sözü bana söylemişti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şimdi bir tane pet şişe buluyorsun kapağını açıp arka tarafınla üstüne oturuyorsun böylece sorunun çözülmüş oluyor... 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen denedin sanirim bu kadar bilgili olduguna gore Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben denemedim ama seni bunun keseceğini tahmin ediyorum. Şuraya şöyle bir soru açan insan evladı da bir zahmet görüş yapana çamur atmaya kalkmasın komedi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Troll amaçlı isen alınma ama :D Yorumla Soran +1 yıl Djsjshjxjwkwdjjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de ciddiye alıp hemen cevaplayıp atlayan abazanlar olmuş ahuahauhauha Yorumla Soran +1 yıl Canim bizim erkek millet A ve M yanyana gorunce atlar chhdjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahah ne güldüm yorumlara ama ya :D Yorumla
_hayatx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Karşı tarafta memnunsa bu durumdan bir şey yapmana gerek yok 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Benim de bir kız arkadaşım vardı senin gibiydi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sonra noldu Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Baya devam etti. Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Detaylı anlatayım mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Memnun muydun Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Fazlasıyla. Sürekli p*rno izliyordu kendini geliştirmek için. 🤣 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bence sen o tadı da seviyorsun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadi yok temiz bi de buyuk Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Tamam o guzel de ben dölün tadını diyorum. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bendeee yaptırmak istiyomm yww 4 3 Yorumla volralder +1 yıl Hmm yapam mi fhddg Yorumla Majeste3434 +1 yıl Kadınsın gizli kız, mükemmelsin Yorumla senbennn34 +1 yıl Yapmak isterdimm kivranmani gormek Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dudak tiriyakiliği 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ne güzel işte devam 0 0 Yorumla
Majeste3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl B*kunu çıkarma , bıkkınlık yaratma bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oda istiyor ama Yorumla Majeste3434 +1 yıl Ozaman sıkıntı yok, ilk istek senden ge lmesin bence Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Psikolojik seninki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Vazgeçilmez olmak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ise yariyo bence hchdgshw Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Herkes kendi kalitesini kendi değerini kendi belirler kendini istediğin kadar yerin dibine sokabilirsin senin hayatın sonuçta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bazı penisler iştah açıcı görüntü sergiliyor normaldir diye düşünüyorum partnerimde aynı sözü bana söylemişti
Şimdi bir tane pet şişe buluyorsun kapağını açıp arka tarafınla üstüne oturuyorsun böylece sorunun çözülmüş oluyor...
Sen denedin sanirim bu kadar bilgili olduguna gore
Yok ben denemedim ama seni bunun keseceğini tahmin ediyorum. Şuraya şöyle bir soru açan insan evladı da bir zahmet görüş yapana çamur atmaya kalkmasın komedi :D
Troll amaçlı isen alınma ama :D
Djsjshjxjwkwdjjw
Bir de ciddiye alıp hemen cevaplayıp atlayan abazanlar olmuş ahuahauhauha
Canim bizim erkek millet A ve M yanyana gorunce atlar chhdjw
Ahahahah ne güldüm yorumlara ama ya :D
Karşı tarafta memnunsa bu durumdan bir şey yapmana gerek yok
Benim de bir kız arkadaşım vardı senin gibiydi
Sonra noldu
Baya devam etti.
Detaylı anlatayım mı
Evet
Memnun muydun
Fazlasıyla. Sürekli p*rno izliyordu kendini geliştirmek için. 🤣
Bence sen o tadı da seviyorsun.
Tadi yok temiz bi de buyuk
Tamam o guzel de ben dölün tadını diyorum.
Bendeee yaptırmak istiyomm yww
Hmm yapam mi fhddg
Kadınsın gizli kız, mükemmelsin
Yapmak isterdimm kivranmani gormek
Peki deeptheront yapıyor musun
Guzell bizde buliruź insallah 🙂
Dudak tiriyakiliği
Ne güzel durma bence 😂😂
ne güzel işte devam
B*kunu çıkarma , bıkkınlık yaratma bence
Oda istiyor ama
Ozaman sıkıntı yok, ilk istek senden ge lmesin bence
Psikolojik seninki
Nasil
Vazgeçilmez olmak istiyorsun
Ise yariyo bence hchdgshw
Herkes kendi kalitesini kendi değerini kendi belirler kendini istediğin kadar yerin dibine sokabilirsin senin hayatın sonuçta
Çok iyiymiş
Alışkanlık haline gelmiş
yok be
Bana da yapsan keşke
Afiyet olsun
Keyifli mi?
Sürekli yapıyo musun