+1 yılBen şu kadarını söyleyeyim bende iç çamaşırı ile başlıyorum ve kendim çıkarmasını seviyorum. Hatta daha farklı kıyafetler üzerinde olması daha hoşuma gidiyor. Mesela etek ve siyah tül çorap bana acayip çekici geliyor. Hayat kadını ile sevişirken bile ona iç çamaşırını çıkarmamasını çamaşırı kendim çıkaracağımı söyledim ve sevişe sevişe yavaş yavaş çıkardım. Bunun da zevki ayrı oluyor. O yüzden kendine haksızlık etme. Zevk almaya bak. Sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır ve daha mutlu olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1.58 -76 çok gibi görünse de çok değil aslında. Ablamın boyu kilosunu tam bilmiyorum rastgele tahminimi yazıp son iki rakam farkı yazdım 18 çıktı, senin de 18. Aslında erkeklerden kilolu seven çok. Hatta selülitli seven de çoktur ben severim mesela. Bende pek yok ama erkeklerde iç çamaşırlı yapma fantezisi çok yaygın. Kendine güven, özgüvenin hep olsun. Bir de kendini çok sıkmadan azar azar diyet, ufak tefek spor yap, dengeli beslen.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada çok merak ettim, görsel halini çünkü kilolu, selülitli bir çok kadın var çoğunun özgüveni çok yüksek. Umursamıyorlar kendileriyle barışık fazlasıyla çoğu.
- +1 yıl
Sütyense normal ya, bazı sütyenler daha tahrik edici olabiliyor da zaten. Göğüs bedenin kaç harfiyle beraber söyle? Ve biraz tarif et büyük ve ön kısmı geniş halka mı? Mesela. Uc rengi ne?
+1 yılAçıklık çok fazla çekici olmuyor tamamen soyunmadan yarı çıplak olan seks daha zevkli oluyor sebebini bilmiyorum ama kilo konusuna gelince zayıflaman kendine bakman lazım kendini beğenmeyeni bir başkası beğenmez ama bence kilodan olduğunu düşünmüyorum kıyafet daha seksi geliyordur.
00 Yorumla
Bu soruya bizim cevap vermemiz doğru değil. En doğru cevabı eşinden alırsın. Sanırım vücudunda kendinin ve eşinin beğenmediği belli bir bölge var ve sorun daha çok bu kısım kaynaklı. Eğer öyleyse diyetle bu bölgeyi fit hâle getirmeyi deneyebilirsiniz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu biliyorsan diyet yap çabuk gidiyor zor değil
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDiyet yapın bunu sağlık için yapın.
00 Yorumla
+1 yılKilon ve boyun kaç?
Bazı insanlar iç çamaşırları ile daha seksi oluyor belki ondandır diyeceğim ama sen "beğenmediğim yerlerimi de beğensin" istiyorum demişsin demek ki kilon var ve beğenmiyorsan kendini eşinin neden beğenmesini istiyorsun ki?30 Yorumla
+1 yılDiyet ve spor yapabilirsin canım. Bunu kocan için degil kendin için yap. Kendini begen özgüvenini geri kazan, senin sevmediğini başkasıda sevmez. Bunu beklemekte anlamsız olur. Problemin eşinle değil kendinle. Değişimin için bir yerden başla ve farkı gör göster.
22 YorumlaNeden o mutlu olsun diye yapiyorsun bunu? ne saçma bir durum bu.
Gün geçmiyor ki bir kadın karşıdakinin yanında kendini böyle değersiz görsün aşağılasın bunu niye yapiyorsunuz kendinize anlamıyorum.
Kendini beğenmiyorsan önce kendin için yap bunu. Sen kendini sevmez ve saygı duymassan karşıdaki eşin bile olsa neden saygı göstersin sana?
Sevişmek istiyorsan kendin için yap onun için değil , bu bir görev değil şunu idrak edin artık.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Soymadan muz yenirmi muz gibi soracağız tüm her yerini öpüp yaşayacağız, bal kutunu 15 dakika yalatacagiz sonraora iyice sulaninca o suları başına sürüp içine sokacağız bütün bunlar elbise ve çamasirla olur mu alttakinede tat vermez üstesinden. Şişman ya da kilolu farketmez ten tene diyecek o tenin ısısını o kutunun ateşini gördükçe hissetmeden keyif olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun aslında iç çamaşırı ya da fantezi kıyafetler çıplaklıktan daha çekicidir her zaman bütün dünyada bu kavram böyle kadın içinde böyle aslında çırıl çıplak bir erkek görmektense mesela boxerli bir erkek daha çekici gelir senin kilonla değil yani detaya girerdim daha ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılBelki iç çamaşırı fantezisi falan vardır. Bunu onunla konuşmalı sebebini sormalısın. Ayrıca kimse senin bedenin hakkında yorum yapamaz. Kendi bedenini sev
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım sen kapalı kutuda gelmedin. kilolu olduğunu bilerek evlendi. saçmalama.
adamda elbise fantazisi vardır.
işin açığı kadın tüm soyununca seksy olmuyor. yarı soyunuk iken daha seksi oluyor10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer çok merak ediyorsan konuşmadan sormadan bilemezsin.. bende kıyafetle sevişmeyi seviyorum ayrı bir havası oluyor tamamen soyununca yataktan cikasm gelmiyor ama kıyafet varsa panter oluyorum.. özel bölgeler açıksa gerisini boş ver takma..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu niye herşeyi tersine anlıyor bizim kadınlar ona bakarsan benim zayıf ve uzun boyluyum benim eşimde iç çamaşırlı seviyor. Ne var bunda yani ohooo sen kendini aşmissin kendini ilk önce sev bacım. Gerisi gelir adamın fantazisi var belli ki
40 YorumlaBence eşin fantezi seviyor sen devamlı seksi iç çamaşır al ya da kuşunu sevmiyor düZ se dili dudağı kapalı o dilli dudaklı seviyordur ya da dilli dudaklı sa o düz seviyordur o yüzden çıkarmanı istemiyordur benim için vajina vajinadır
00 Yorumla
+1 yılYerçekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı alayım diyorsun ama olmuyor abla kilo verip güzle görüntüye sahip olmak laizm her iki taraf içinde geçerli bu
00 YorumlaAdam böyle zevk alıyordur belki. Öyle bir anlatmışsın ki adam sanki kafana kese kağıdı geçirip yapıyor. Seni beğenmiyorsa zaten pek yakında tek kadın sen olmayacaksın onun için.
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bunalanları neden istemez iççanaşırı mı örtüyor sanki neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum
Ne güzel eşi onu mutlu etmek istiyor daha ne istiyorlar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi sadece üreme için olduğu sanıyor senin koca kilou olup olmamanın hiç önemi yok yeterki gönülden yap bence kafasına kilotunu geçir hiç bir şey görmesin
00 Yorumla
+1 yılBana fantezi gibi geldi ama bilemeyiz bu kadar limitli bilgiyle. Zaten bunu soracağın yer burası da değil direk kocanı karşına alıp konuşman gerek. Beni beğenmiyur musun gibisinden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. neresi ki? sonuxta catlak vs olabilir kalcalarda. kabullenmek lazim. kilolu iseniz oyle de sevmeli. babanne kulodu giyin seksi olmayan seylerle durmani istemez soyar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde dokunmazdı. Beğenmemekle alakası yok konuş bence bilmiyordur bile böyle bir isteğin olduğunu
534 Yorumla- +1 yıl
Siz sorunu çözdünüzmü?
Cevap sahibi+1 yılBoşandık
- +1 yıl
Hayırlısı
- +1 yıl
Ne diyelim geçmiş olsun. Umarım sizi mutlu edecek biri çıkar karşınıza
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim amin
- +1 yıl
Yaşınız kaç
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
Eşinizle hiç konusmadınızmı bu konu hakkında
Cevap sahibi+1 yılKonuştum tabi. Bu yuzden ayrıldığımızı düşünmeyin
- +1 yıl
Konuştuğunuzda ne dedi sorunun kendisinde oldugunu kabul ettımı?
Cevap sahibi+1 yılYoo sorun yok ki ortada. Bir istek var sadece ben böyle istiyorum diyorum. O da ben yapamam diyor mesele bu kadar.
- +1 yıl
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda rabbim en iyisini versin size bu arada ne kadar süredir ayrısınız
Cevap sahibi+1 yılHaziranda ayırdık evleri boşanma sonradan oldu
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda tekrardan Şu an tekmi yasıyorsunuz ailenizlemi?
- +1 yıl
Sanırım evlenmeden önce isteklerimizide konuşmamız lazım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle cinsel hayat konuşulmalı anlaşamadın mutlu olmadın ne olacak yani ciddi bsey bu
- +1 yıl
Evet bu konuda cok haklısınız bende 5 aylık evliyim ve eşimle aramda cinsellik klamadı dıyebilirim onun yüzünden
Cevap sahibi+1 yılOnun yüzünden demek sorun çözmez. Eminim karşılıklı problem vardır konuşun ya da uzmana danışın
- +1 yıl
Konusuyoruz ama ne fayda eşim yapamıyor korkuyor bende burada maf olmus sonumun ne olacagıjı beklıyom inşallah ayrılık olmaz
- +1 yıl
Sizde cinsellik yüzündenmi boşandınız?
Cevap sahibi+1 yılHayır bu yüzden değildi
- +1 yıl
Sorması ayıp nedendi?
Cevap sahibi+1 yılFikir ayrılığı ailesi falan
- +1 yıl
Anladım hayırlııs olsun hakkınızda hanımefendi bu arada benı ekleme sansınız var mı size kadınlar ile işgili daha doğrusu eşimle alakalı bir kaç sorum olacak yanı nasıl davranmam gerekyıgı konusunda
Cevap sahibi+1 yılUzmana girmeniz gerektiğini söyledim zaten bunu ksden birileriyle değil bizzat eşinizle halletmemiz gerekiyor. Gerçekten çözüm peşindeyseniz danışmana gidersiniz bu kadar basit
- +1 yıl
Anldım teşekkür ederim ilginiz için
- +1 yıl
Ne güzel iki medeni insan gibi boşanabilmişsiniz
Cevap sahibi+1 yılYani tam öyle olmasa da benim tarafımdan öyle olduğu kesin
- +1 yıl
Geri dön baskısı var mı?
Cevap sahibi+1 yılGeri dönsem atlar tabide imkansız gibi bsey
- +1 yıl
Şimdi planınız nedir?
Cevap sahibi+1 yılHayatımı yaşıyorum işte
- +1 yıl
Vay arkadaş bir soru sordum sorunun altı otogara döndü
+1 yılKendini beğenmezsen ol nasıl beğenecek barışık olmalısın. Belki sen iş öyle daha çekici buluyor bide öyle düşün
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sende görüyorsan sevmiyorsan diyet yapabilirsin ben 66 kiloydum pazartesiden beri sadece çorba yiyorum yeşil yay içiyorum 63 e düştüm hem yiyim hem beni şişman beğensin diyorsun sen önce sev kendini bence bak kendine
10 Yorumla
+1 yılKız canım mısın güldürdün beni sabah sabah eşin öyle fantezi seviyor şahsen bende öyle isterdim:)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kıyafetlerden bazıları varken daha çok begeniyordur imkan varken niye daha güzel bı görüntü olusturmasin ki. Sen hiç boşuna kızma da üzülme de bunda kırılacak bı şey yok emin ol 😌😁
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların iç çamaşırlı görüntüsü çıplak hallerinden daha seksi.. Bu her erkek için geçerli bir durum
00 Yorumla
+1 yılOda benim gibi fantezi yapıyor galiba dantelli iç çamaşırlar bende afrodizyak etkisi yaratıyor da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tangayi yana sıyırıp si. mek daha zevkli ondandır hemen kötü düşünme daha dar oluyor o sırada icerisi
00 YorumlaYa bu kadar kötü hissediyorsan ve böyle düşünüyorsan neden evde egzeriz falan yapmayı denemiyorsun ki kendini daha iyi hissedersin?
00 YorumlaZayıfla:) ben kiloluyum ama asla zayıflamadan evlilik düşünmüyorum:)) hep zayıf olmaya çalış
10 Yorumla
+1 yıl😂o değilde nasıl yapıyor çıkarmadan aradan sıyırıyor mu 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yana sıyırıyodur😂
+1 yılDirek ona sor bence çünkü burdaki kimse seni ve eşini tanımıyor
00 Yorumla
+1 yılFull çıplaklık seksi olmuyor ki bende giyinik isterim hep karşımda kini
00 Yorumla
+1 yılBelkide çamaşırlı seviyordur zaten pek çok cinsellik konusunda cezbetmek için üretilmiş
00 Yorumla
+1 yılSeni kırmak istemem ama bence artık spor yapmaya başlamalısın. İki cinsiyettede kilo güzel durmuyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, beliide sana öyle geliyor, senin begenmedigin ywrlerin nereler mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇamaşırın arasından girmeleri daha çok zevk veriyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma düşünüyorsun. İç çamaşırı her zman daha çekicidir.
00 Yorumla
+1 yılBunun kilo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Erkeklerin garip bir fantezisi var galiba ben 50 kilo biriyim ama benim eşimde iç çamaşırlı olmamı istiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
iç çamaşırı güzelse kadını daha da seksi gösteriyor. ama sıradan iç çamaşırıysa ben hemen soyarım eşimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende iç çamaşırını çıkarttırmıyorm daha seksi görüntü oluyo
10 YorumlaBence böyle düşünme belkide adam öyle seviyor
00 YorumlaBence kilolu kizlar daha iyi seks yapıyorlar benim gorusum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki öyle seviyor. Bende tamamen soyunmayı gereksiz buluyorum bir gizemi kalmıyor
31 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorabilir miyim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle fantezisi olabilir, yani yarı çıplak daha hoş bir görüntü bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç çamaşırı ile yapmak başka bir tat verir böyle gider gelirken sürtünüyor ya hazzı bambaşka
00 YorumlaSen beğenmiyorken o nasıl bağensin ki? Spor falan yap kilo ver sadece çamaşırla olmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılEşine sorsana bunu burada insanlara sormuyon
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tespit etmişsin ama eşinin yaklaşımı çok ayıp ve zedeleyici bana göre
00 Yorumla
+1 yıldemek ki iç çamaşırı ile seni becermek ona zevk ve fantezi veriyor da olabilir külotun üstünden iken vajinanı yalaması ya da sıyırıp içine sokması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki öyle daha seksi
40 Yorumla Böyle güzel göründüğün için dir
Sonra kendisi çıkartıyor mu00 Yorumla
+1 yılSenin bile beğenmediğini o neden beğensin toparla ozaman kendini
00 Yorumlaİç çamaşırı vücudu örtmez ki. Beğenmezse hiç soymazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç çamaşırlı olmak çıplaklıktan daha seksi bence ondan olabilir
00 Yorumla
+1 yılNereni beğenmiyor dokunmuyor anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğimi beğenmiyor
- +1 yıl
Kaç kilosun şişman mısın
+1 yılErkeklere 1haftada küsmedik biz
00 Yorumla
+1 yılİç çamaşırı fetişi olabılır
00 Yorumla
+1 yılÇok kilodan kastın ne kaç kilosun.. 🤔☺️
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm sütyen mı göğüsün çok mu buyuk veya sarkık 🤔
Soyunmadan sevişmek bazen daha kışkırtıcıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor seni
00 Yorumla Bunu ona sor açıkça söyle de
00 Yorumla
+1 yılkisa mi sürüyor sevismeniz
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih