Cinsel Yaşam Kızlar, ilişkiye girdiğinizde nasıl hissediyorsunuz, tanımlar mısınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Merak ettim de Güncellemeler+1 yıl burada bi tane deneyimli abla olsaydı, ona sormak isterdim merak ettiklerimi Kızlar, ilişkiye girdiğinizde nasıl hissediyorsunuz, tanımlar mısınız? Cevapla İlişki Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl izle kızlardan başka herkes vajinası var gibi yorum yapıcaklar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep öyle oluyor😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen başka şeylerde merak edicen gibi geliyor sjjsjs bu başlangıç sanırım Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmanın on katı daha yoğun bir zevk. Hele ki ten uyumunu yakaladıysan 5 0 Yorumla
NapimDesem Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bütün vücudumun zevk titremeleriyle kendimden geçiyorum çok güzel bir his anlatılmaz yaşanır 4 6 Yorumla zibidygonzales +1 yıl o titreme orgazm anında olmuyor mu yoksa bazı aşamalarda da oluyor mu Yorumla NapimDesem +1 yıl @zibidygonzales ben bazen orgazm dışında aşırı zevkten de titriyorum Yorumla zibidygonzales +1 yıl o zaman baya şanslısın zevkini istediğin gibi yaşıyorsun Yorumla NapimDesem +1 yıl @zibidygonzales öyleyim valla ne diyim 🤭 Yorumla zibidygonzales +1 yıl kaç yaşındasın :) Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Birlikte yaşatalım Yorumla
isikduygu16 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl SIRTIMIN YER ÇEKİMİNE MEYDAN OKUYUP BULUTLARIN ÜZERİNDE EN KONFORLU YATAKTAYMIŞIM ZİHNİMDE HİÇ PROBLEM KALMAMIŞ O AN KIYAMET KOPSA UMURSAMAZMIŞIM GİBİ 4 22 Yorumla Soran +1 yıl Woww Yorumla Soran +1 yıl @lawwhhhg78 😂😂😂 Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl seninki bamya kadar herhalde kız zevk almıyor xd Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Fikrim yok Annene sor anlatsin tatli Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl anneni niye herkese anlatıyon Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl övünüyor bi de ya djdkfk Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Senin kaltk an2ndan bahsediyorum patlak anladin iste rol yapma Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl anandan daha 0rpsu mu var Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl senin gibi pçi sıçmış ya daha ne Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Fjdjdjd ann3n or00spuluga soyunduysa burada millete garezin ne? Soyle namuslu kadin olsun dndjdjdjd Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl aynaya bakmadan konuşmayı denesene Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Nxxnxjxjxjxjxjxjnxnxxjxj kudur Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl köpekler kudurur senin gibi Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl gorduk kim kudurdu patlak saldirisi husranla sonuclandi xjxjxjxjjx Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl kaşınanı kaşırız bebe Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl patlak anandır jigølo Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Amcigini kasi sen sokak or0spsu bygvb Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl sen git yaşlılarla seviş köle Yorumla lawwhhhg78 +1 yıl Karsima gelince korkudan titrick mahalle or0spusunu gereksz onemseyip yazdim. daha anani da sktrsen pezewwenk baban pecetimi de tutsa yazmam bosuna bekleme istedigini alamazsn xjxjxj Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl sadist biri için komik laflar oldu seni çiviyle duvara sabitleyip testereyle parçalara ayırırım Yorumla xİstilacıTürİnsan +1 yıl jigølolara bakmıyorum zaten senden anca dart tahtası olur Yorumla İST34MLT44 +1 yıl @xİstilacıTürİnsan Tanıyormusun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zevkin uç noktasidır dünyada alınan tüm hazzını 100 katından fazla zevkli bir haz tarif edilmez yaşanır diyelim herkese bol keyifler 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Harekete başlayınca bütün vücudun zevk almaya başlıyor öyle düşün 0 1 Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl Sanki yaptın da Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yaw sorcaana git yap gör uzun uzun anlatsakda anlamazsın ki 0 0 Yorumla
shedevilx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Böyle bir şeyin tanımı olamaz yaşaman lazım 4 1 Yorumla shedevilx +1 yıl Deneyimli abla ayağına geldi sor bana 😂 Yorumla
Htmll Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl En sevdiğin meyveyi yediğin ve en özlediğim kisiyle ilk sarilman gibi😃😃 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır 3 2 Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl Yaşayalım Yorumla Kaan3442 +1 yıl Sende biliyosun abla Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Bence kendin dene :) 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yaşamadan bilemezsinn 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Merak et ama yapma. :D 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Dünyadaki en güzel sey 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. deneyelim gör ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
izle kızlardan başka herkes vajinası var gibi yorum yapıcaklar
Hep öyle oluyor😂😂
sen başka şeylerde merak edicen gibi geliyor sjjsjs bu başlangıç sanırım
mastürbasyon yapmanın on katı daha yoğun bir zevk. Hele ki ten uyumunu yakaladıysan
Bütün vücudumun zevk titremeleriyle kendimden geçiyorum çok güzel bir his anlatılmaz yaşanır
o titreme orgazm anında olmuyor mu yoksa bazı aşamalarda da oluyor mu
@zibidygonzales ben bazen orgazm dışında aşırı zevkten de titriyorum
o zaman baya şanslısın zevkini istediğin gibi yaşıyorsun
@zibidygonzales öyleyim valla ne diyim 🤭
kaç yaşındasın :)
Birlikte yaşatalım
SIRTIMIN YER ÇEKİMİNE MEYDAN OKUYUP BULUTLARIN ÜZERİNDE EN KONFORLU YATAKTAYMIŞIM ZİHNİMDE HİÇ PROBLEM KALMAMIŞ O AN KIYAMET KOPSA UMURSAMAZMIŞIM GİBİ
Woww
@lawwhhhg78 😂😂😂
seninki bamya kadar herhalde kız zevk almıyor xd
Fikrim yok Annene sor anlatsin tatli
anneni niye herkese anlatıyon
övünüyor bi de ya djdkfk
Senin kaltk an2ndan bahsediyorum patlak anladin iste rol yapma
anandan daha 0rpsu mu var
senin gibi pçi sıçmış ya daha ne
Fjdjdjd ann3n or00spuluga soyunduysa burada millete garezin ne? Soyle namuslu kadin olsun dndjdjdjd
aynaya bakmadan konuşmayı denesene
Nxxnxjxjxjxjxjxjnxnxxjxj kudur
köpekler kudurur senin gibi
gorduk kim kudurdu patlak saldirisi husranla sonuclandi xjxjxjxjjx
kaşınanı kaşırız bebe
patlak anandır jigølo
Amcigini kasi sen sokak or0spsu bygvb
sen git yaşlılarla seviş köle
Karsima gelince korkudan titrick mahalle or0spusunu gereksz onemseyip yazdim. daha anani da sktrsen pezewwenk baban pecetimi de tutsa yazmam bosuna bekleme istedigini alamazsn xjxjxj
sadist biri için komik laflar oldu seni çiviyle duvara sabitleyip testereyle parçalara ayırırım
jigølolara bakmıyorum zaten senden anca dart tahtası olur
@xİstilacıTürİnsan
Tanıyormusun
Zevkin uç noktasidır dünyada alınan tüm hazzını 100 katından fazla zevkli bir haz tarif edilmez yaşanır diyelim herkese bol keyifler
Harekete başlayınca bütün vücudun zevk almaya başlıyor öyle düşün
Sanki yaptın da
yaw sorcaana git yap gör uzun uzun anlatsakda anlamazsın ki
Böyle bir şeyin tanımı olamaz yaşaman lazım
Deneyimli abla ayağına geldi sor bana 😂
En sevdiğin meyveyi yediğin ve en özlediğim kisiyle ilk sarilman gibi😃😃
Anlatılmaz yaşanır
Yaşayalım
Sende biliyosun abla
Bence kendin dene :)
Yaşamadan bilemezsinn
Merak et ama yapma. :D