Hayatınız boyunca nadiren bile olsa aşırı derecede erken boşalma veya ereksiyon olamama durumuyla karşılaştınız mı eğer olduysa bunda ne etkili oldu? yoksa süreniz ortalama aynı mıdır partnere yere ve zamana göre değişmez bu durum diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani erken boşalma Hani bazen çok istediğin zaman çok koştuğun zaman uzun zamandır seks yapmayınca İlkinde olur Ama zaten İkincide bunu telafi edersin ama bazen çok uzun süre boşalamadım oldu bu6da kötü
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilk başlarda cinsellikte tanışırken boşalma süreleri tabiki kısa olabiliyor ama ben bu konularda çok sorun yaşamadım , genellikle kontrol edebiliyorum süreyi ve 30-40 dakikanın üzerinde performans gösteriyorum bunun en büyük etkenlerinden biri tabiki partner ama olumsuz yöne bence , nasılına gelirsek ; bazen çok düz ve yeteneksiz partner olduğunda boşalmıyorum bu da olumsuz olarak eğerlendirilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunum yok istediğim sürede boşalırım fakat bazen sık şekilde seks yapınca ereksiyon zayıf olabiliyor
10 Yorumla
+1 yılEğer partnerin yaşıyorsa tek çare üroloğa gitmek. Halleder sizin probleminizi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılGerginlik ya da uzun süre yapılmayan zamanlarda erken gelmek normal ama devam ettirtirim
11 Yorumla- +1 yıl
devam ettirmek gerekir olacaktı
tecrübeyle kaybolan sorunlar daha çok erken yaşlarda olur bizim yaşlarda uzun yol soförü oluyorsun anladın sen onu
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben bu durumu belli bir yaşa gelmiş ve tecrübeli birinde yaşıyorum
Soran+1 yılDüzelmez mi çünkü 2-3 yıl önce de böyleydi şimdi de böyle arada uzun süre görüşmemiştik çünkü ama sonuçta onun cinsel hayatı devam etmiştir o süreçte boş durmamış yani
+1 yılbir kere partnerim ne kadar oral yapsada kalkmamisti bir kere de tam 2 saat cinsel iliski yasamistim bosalamamistim
04 Yorumla
Soran+1 yılBunda ne etkili olmuş olabilir sizce
- +1 yıl
kullandigim maddeler
Soran+1 yılNeden kullandını erken boşalmamak için mi
- +1 yıl
hayir o tur maddeler degil uyusturucu ve uyarici
+1 yılpsikolojik anlamda dip yaptığım zamanlarda oldu ama toparladım sonrasında. şu an zımba gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor bazen ama sonrasında yeniden can buluyor zorun yok. Genelde iyiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç
027 Yorumla
Soran+1 yıl43
Cevap sahibi+1 yılEşinizmi erken boşalma oluyo
Cevap sahibi+1 yılBenimde çok oluyodu geçti
Soran+1 yılEvet sizin ne kadar sürüyordu nasıl düzeldiniz tedavi mi oldunuz
Cevap sahibi+1 yılSizde boslma hemen oluyomuki ne zm parteinz bosaliyo
Cevap sahibi+1 yılBen tam boslacagim an çıkıp bekliyorum bide bazı hareketler var ilaclda çok ise yaramiyo
Cevap sahibi+1 yılSizde tam şikayet ne
Soran+1 yılÖn sevişmede
Cevap sahibi+1 yılDaha içeri girmedenmi
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüymüş
Soran+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin alt görüşte 2 3 yıl görüşmedik yazmissinizda
Soran+1 yılYurtdışındaydı 15 yıllık
Cevap sahibi+1 yılYa hicmi o zm birliktelik yapmiyonyz yani
Cevap sahibi+1 yılHicmi ilişki Girme olmuyo
Soran+1 yılÖnceleri oluyordu şimdi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYa ben esimin icine girdiğim gibi akiyodu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi 6 dk dayaniuom
Soran+1 yılTedavimi oldunuz
Cevap sahibi+1 yılYa ben boşalmaya yakın esimin içinden cikiyirum öyle öyle süreyi uzattim
Soran+1 yılAnladım darısı bize
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapmayı düşünüyorsunuz zor durum ya
Soran+1 yılSabır yapacak bir şey yok aldatmam asla
Cevap sahibi+1 yılTesettürlümusun bencede aldatmayım esimde beni çok bekledi
Cevap sahibi+1 yılBide 6 dk sebce iyimi kotumu
Soran+1 yılTesettürlü değilim aldatmanın tesettürle ilgisi yok 6 dak hiç yoktan iyidir tabi ama10-15 dak arası iyi fazlası da sıkar zaten
Cevap sahibi+1 yılDeme eskiden sokup çıkarıyorum bosaliyodum bide önceden bosaliyom ilişkiden hemen akmiyodu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erken boşalma veya ereksiyon olamama durumuyla karşılaştınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat