İlk ilişkiyle ilgili sürekli bir şeyler söylenir genelde kadın korkutulur. Peki bu söylemler doğru mu gerçekten çok mu acı çekiyor kadın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kısmen doğru ama yaşananlar doğru değil
kızlık zarı sinir içermez o bir ince iç dokuya ait deri uzantısıdır
sinir olmadığı için de ağrı hissedemezsiniz
biliyorsunuz ağrı gıdıklanma üşüme yanma acı... tüm hisleri sinrler iletir. sinir yoksa his yoktur
yani cinsel ilişkide ağrı hissi kızlık zarında olmaz
kılcal damar da yok denecek kadar azdır. zar denen deri yırtılsa bile damara denk gelmez ise kanamaz
hal böyle olunca aşırı kanama ve abartılı ağrı hikayeleri kızlık zarı ile alakalı değil
ama şu var
kadın aşırı korkuyor kendini kasıyor. erkek de bir an önce işi bitirmek isiyor.
kasılmış daracık olmuş vajinaya erkek öküz gibi girmeye çalışıyor. zar bu süreçte yırtılıyor ondan haberleri yok. ama esas içeri zorla girince kuru vajinada penisin girişi sorun yaratıyor.
vajina duvalarındaki deriler yırtılıyor acı ve aşırı kanama hikayeleri bunlar
normal hakkı ile doğal ve doğru yaşanan cinsellikte asla acı ve aşırı kanama olmaz00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Eğer ilkin ergen tecrübesiz ve hiç görmemiş bi erkekse zaten korkmalısın acemi adam çok can yakar bu doğru. Ama işini biliyosa illaki az bi acı olur ill seferinde ama zevk acıyı bastırır. İlkinde dediğim gibi oluyo çoğu zaman sonra kadın vinsellikten korkuo psikolojisi bozuluyor tadı değil acıyı yaşadığı için ilgisizleşiyor o kadının değilsede erkeğin tecrübelisi makbul olmalı
016 Yorumla
Soran+1 yılİşin kötü tarafı ben tecrübeli olsun istemiyorum
Soran+1 yılArtık bakacağız ona
Soran+1 yıl😅😅
Soran+1 yılMilyarda bir deki o biri bulmak istiyorum 😅
Soran+1 yılKaldi mi öyle adamlar şaşırdım doğrusu
Soran+1 yılmastürbasyon bile yapmaması daha ilginç
Soran+1 yılKendi gibi birini bulur umarım
Soran+1 yılVardır elbet bulur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır zevk almaya bak. Ben kimseyi dinlemedim internetten yazılar falan okumadım korkmayim diye.. sadece bir defa prn izledim nasl yapılıyor nasl davranmam gerektiğini bilmediğim için. Ve inanır mısın orada hiç acı hissetmedim zaten çok heyecanlı olduğumdan ıslandı ve kolay oldu. Herkesin anlattığının aksine artık kadın olmanın ve eşime teslim olmamın gururunu yaşadım.. sadece ayaklarım çok üşüdü o iş bittikten sonra. Yazın ortasında ayaklarım çok üşüdü ve uyuştu gibi oldu.. bu ilk zamanlar her ilişkiden sonra oldu. Sonra yavas yavaş gecti. Artık olmuyo
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet her şey kafada bitiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKadının aksine acı çekmesi bir şeylerin doğru gitmediğini gösterir. İlişki acısız olmalı :) İlk gece masalları da tamamen toplumsal tabular şişirmelerden ibarettir.
19 Yorumla- +1 yıl
@YEkseni hahahah neyi deldirdim mi? Hymen zaten delik bebeğim :) Regl oluyoruz ya her ay kanın bir yerden akması lazım gshdjdkd
- +1 yıl
O küçük delik. kalın bişeyin girip deliği iyice genişletmesi @Kokusucilek
- +1 yıl
@YEkseni konu hakkında o kadar hakim değilsin ki :) Biraz araştırmanı öneriririm. Öyle delinebilen bir şey değil hymen zarı :) Zaten belli bir yaştan sonra da işlevini yitiriyor. Onun işlevi çocukluk yıllarında vajinayı mikroplardan korumak. Öyle bekaret anlamı falan taşımıyor. Zaten kimsenin daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığını anlayamazsın. Karşı taraf sana ne söylerse o :)
- +1 yıl
@Kokusucilek diyorsun
- +1 yıl
@YEkseni evet senin de doğru kaynaklardan araştırmanı öneririrm. Evrim ağacı sitesinden başlayabilirsin :)
- +1 yıl
bakarım bilmiş hanım @Kokusucilek
- +1 yıl
@YEkseni bak mutlaka :)
- +1 yıl
sonra bakarım @Kokusucilek
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılErkek bilgiliyse bisey olmaz aci falan ince detaylar varda neyse
00 Yorumla
+1 yılTamamen erkeğe bağlı hayvanca saldırırsa zor olur sakinde zevkli olur
00 Yorumla5 parmağın 5 i bir olmadığı gibi insanlar da farklı farklı acı yok desem yalan olur ama kiminde çok acır kimi hissetmez bile sonuçta acı eşiği herkeste farklı
06 Yorumla
Soran+1 yılAcı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılAnladım ortak kanı bu galiba iş erkekte
Soran+1 yılSne de haklısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında acemi olduğundan, heyecandan, partnerin tutumundan ve konuya girişinden dolayı acı çekiyor, yoksa fiziksel acı o kadar fazla değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalde ilk ilişkide kadın acı çekmez eğer çekiyorsa o partnerinin öküzlüğündendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayir o denilen seyler cogu abartili seyler zevk alirsan fazlasıyla güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Ne mesela bir efsaneyi söyle bakayım
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda bahsediliyor zaten
+1 yılKolun içi sinek ısırdı mı oradan hesap et artık
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sinek ısırığı gibi diyorsun yani
- +1 yıl
Evet o şekilde diyorum
+1 yılBence sanıldığı kadar korkulacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek işini bilirse kadın acı değil zevk alır
00 Yorumla
+1 yılAşırı aciyo. Doğru
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekler öyle demiyor
- +1 yıl
Onlar seni ikna etmeye calisiyo 😄
Soran+1 yılHjajahah ya burdan neye ikna olayım benimki bir soru sadece gerçi yaşayan bilir
- +1 yıl
S*kmek için. burada özelden s*kebilecegini sanan da çok 😄
Soran+1 yılNe diyeyim öyle düşünüyorlarsa yazık 😅
+1 yılArı sokmuş kadar 😅
00 Yorumla
+1 yılYok beya
00 YorumlaDeğişirrr
00 Yorumla
+1 yılÇoğu yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDene gör
00 Yorumla