Birini çok sevdim. Hatta bunu ona defalarca söyledim. İlgilendim. Biliyordu beni öptü defalarca ama asla bir ilişkiye yaklaşmadı kafam karışık dedi durdu. Beni oyaladı ne zaman uzaklaşsam o geldi aklımı karıştırdı. Sanırım ya yedektim ya da sadece cinsel ihtiyacı olduğunda öptüğü kız. Çok yoruldum gel gitlerden içim buz gibi oldu. Ne yapacağım konusunda bilgim yok aklım durma noktasında. Sevsin diye çok uğraştım ama artık çok yoruldum. Lütfen bana akıl verin hala seviyorum ama artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Cinsellik dısında beni sevmesi için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiçbir şey yapamazsın. Olmuyor iste neyi zorluyorsun ki. Azıcık gururlu olup unutup hayatina bakacaksın bu kadar basit. Hem duygularını hemde bedenini becermesine izin mi vereceksin
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır elbette ama bir şansım olsun istiyorum çünkü yıllardır seviyorum
- +1 yıl
Yani en son kendini becerticeksin daha cok üzüleceksin bunu mu istiyorsun
Soran+1 yılHayır elbette asla. Sadece gitmiyor tamamen hayatımdan çıkmıyor tam ben vaz geçiyorum bir mesaj cevap vermiyorum peşine bir arama. Helallik istemek için karşıma çıkmalar. Vedalaşalım diyorum böyle olmaz son kez görüşelim demeler. Deliriyoum artık
- +1 yıl
Ee çünkü sen engellemiyorsun. Hala açık kapı bırakıyorsun o da seni bu sekilde yedek tutuyor ona bu cesareti veren sensin
Soran+1 yılİşte bu yüzden kazanma şansımın olacağına inanıyorum ya. Son bir ihtimal kaybetme korkusu yaşatamaz mıyım? Çünkü tamamen beni istemese yedek de tutmaz
- +1 yıl
Hayır boşuna uğraşma. Hala aptal asık gibi bekleme. Inan sonra aklın karışır bedenimi vereyim elimde tutarım diye o hatayi da yaparsin daha cok üzülürsün
Soran+1 yılO hatayı asla yapmam. Elimdeki tek çıkar yolum kaybetme korkusu. Yardım etsen ya bana nasıl yapabilirim?
- +1 yıl
Asla deme. Inan bana asla dediğimiz herseyi evren bize yaşatıyor. Iste olmamış şimdiye kadar kendinde kabul ediyorsun yedekte kalmışsın olsaydı olurdu. Inan bana unut. Yoksa yazık olur
Soran+1 yılCanı sağ olsun vaz geçtim artık zaten çabalamaktan. Elimde tek kalan kaybetme korkusu yaşatmak keza yaşarsa ne ala. Yaşamazsa inceldiği yerden kopacak
- +1 yıl
Sen bilirsin kendini uzmek icin caba harcamaya devam edebilirsin uğraşarak.
Soran+1 yılDiyorum ya artık peşinde koşmaktan vaz geçtim
- +1 yıl
Unutmak icin susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksın. Stalk yapmayacaksin. Engelleyeceksin. Dertlesme adi altinda bile anlatmayacaksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
açıkca konuş bunları onunla sor ona cinsellik için mi beni seviyorsun diye
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor ki. Sordum beni seviyor musun dedim yeterince degil dedi
Soran+1 yılNe yapmalıyım
Soran+1 yılKesinlikle ben de kalbini kazanmak için sordum zaten
bence baska bırını bulmalısın senı mutlu edecek bırını
018 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum ve bir yolu olmalı
Soran+1 yılKesinlikle ama son bir şansım olsaydı denerdim.
Soran+1 yılPeki neden gidip geliyor tam ben uzaklaşıyorum bir mesaj bir arama. Keske bıraksa da yoluma baksam
Soran+1 yılBen rahat bırakıyorum. Cidden vaz geçiyorum tam aklımdan çıkıyor bir mesaj bir arama. En son çağırdım yanıma görüştük sordum istemiyor musun bunun cevabını su gün seni alacağım öyle konuşalım ayak üstü olmaz dedi. Ben ne yapayım? Her seferinde bunu yapıyor bir mesaj geliyor cevap vermiyorum arıyor. Çok yoruldum
Soran+1 yılKonuştum son çağırmamda dedim böyle ayak üstü olmaz su gün seni alacağım bir yerde oturup öyle konuşalım diyor. Hayır dedüm alacağım diyo. Kaybetme korkusu yaşatsam geri kazanamaz mıyım? Çünkü tamamen istemediği biri olsa yedek te de tutmaz.
Soran+1 yılPeki o son buluşmaya gitmeli miyim. Gittiğiimde ne demeliyim ona “ artık seni ikna etmek için uğraşmayacağım kısmet değilmiş diyorum sadece. Çok yoruldum işin buz gibi oldu çabalamaktan i. Senden vaz geçtim artık özgürsün” demek işe yarar mı.
Soran+1 yılAyaklarıma mı kapanır git mi der anlamadım
Soran+1 yılYok çok kalmam yanında zaten. Gitme demesinin milyon tane sebebi olabilir. Elindekinden olmak istemez. Ama bu kez gitme dese de artık çok geç diyeceğim çünkü Emin olmam lazım. Cidden yoruldum artık
Soran+1 yılDüşünmek daha zor. Artık düşünmek istemiyorum
+1 yılseni sevme ihtimali yok bunu bence kavra. İkincisi daha fazla kendini kullandırmadan uzaklaş
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden unutmamam için her şeyi yapıyor
- +1 yıl
ego kasmaya devam etmek için.
Soran+1 yılEgosunu sarsar ondan vazgeçersem de mi sevmez
- +1 yıl
sevmez adamın derdi belli
Soran+1 yılAma son 1 aydır hiç yakınlaşmamız olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmez unut onu
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi umut yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam