Cinsellik Erkeğin yanlışlıkla kadının göğüsüne kolu dirseği deyerse eğer ne hisseder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler+1 yıl Bi çocuk var hem kalçama değiyor hem göğüsüme Erkeğin yanlışlıkla kadının göğüsüne kolu dirseği deyerse eğer ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sashi Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Benimki bile değince tahrik oluyorum onu düşünemiyorum bile. 4 1 Yorumla Haraklitos +1 yıl Oha o kadar mi Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ne kadar yumuşak olduğunu düşünür ama dirsek fazla his almaz. Sana mı dokundu? 0 23 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Malı götürmüş kalkmıştır alet Yorumla Soran +1 yıl Bugün hem kalçama hem gögüsüme değdi yanlışlıkla oluyor diye susuyorum Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Seni istiyo eleman. Sen de razı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Normalde yüzüme bile bakmaz laf atmaz ama yanımdan geçerken kalçama meme me değiyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Seni arzuluyor işte. Etkilemişsin adamı Yorumla Soran +1 yıl Ama neden samimi olmak yerine düşman gibi davranıyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Öyle mi. Bazılarında hoşlantı ters tepiyor ya Yorumla Soran +1 yıl Nolcak böyle Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Pas ver çocuğa. Ellemesi hoşuna gidiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Islanıyorum bazdn Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ciddi misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Trollüyosun demi Yorumla Soran +1 yıl Hayır ama çocuk benden hoşlanmıyor laf atmıyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Daha o cesareti toplamamış. Altta rahatsız oluyorum demişsin ama Yorumla Soran +1 yıl Evet Bazen rahatsız ediyo libidom yüksek ken etkiliyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Anladım. Taciz ediyor ama senin de bazen hoşuna gidiyormuş bilemedim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Bu tacizemi giriyor Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Benden hoşlanıyor mu peki Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Hoşlanırsa her şey serbest mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki bu davranışının sebebini öğrenmeye çalışıyorum Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Söyliyceklerim bu kadar. Geri kalana senin arzuların karar verecek Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın olarak benim çok hoşuma gidiyor 😂erkek arkadaşım otobüste yan yana otururken dizini dizime yapıştırmıştı ah ah çok ateşli 🔥🔥 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk kalçama mememe değiyor ama hiç samimi değil diğer kızlarla içli dışlı benim yüzüme bakmıyor neden böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi şöyle bence seni taciz ediyor eğer etmiyorsa hoşlanıyor ve utandığı için yüzüne bakmıyor Yorumla Soran +1 yıl Yüzüme bakıyor ama hiç samimi değil düşman gibi davranıyor diğer kızlarla çok samimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman seni düşmanlığından taciz ediyor canını yakmak için Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yapmış olabilirim ki ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤷 bilmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeri geliyor yanlışlıkla dışarıda bile oluyor maalesef bundan bir şey çıkarmasınlar bir zahmet 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen istemediğin halde bunu yapıyorsa ona haddini bildir. Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıcam ama yanlışlıkla oldu diye geçiştirir mal gibi ortada kalırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sesini çıkarmadıkça o yüz bulup yapmaya devam edecektir. Basbayagi taciz bu kendine gelsin Yorumla Soran +1 yıl Kanıt gerekiypr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şikayet etmek istiyorsan eğer Yorumla Soran +1 yıl Kanıt olmazsa hiç bişey yapamam Yorumla
enes1614 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Hiç bir şey hissetmez dirsekten ama elle his baya olur😂 0 0 Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Erkek değil de kadın ne hisseder? Geçen minibüste bana oldu da çünkü 😀 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik konusunda 590 cevap paylaştı. belki bir an utanabılır veya tepki göreceğini düşünerek korkabılır ya da çantayı kafasına yeme ihtimali varsa kaçabilir 0 0 Yorumla
_maratem_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl O bi cocuk kafaya koymus seni 5ikecek 😂😂 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Normalde yüzüme bakmaz laf atmaz düşman gibi davranıyor ama mememe kalçama değiyor Yorumla _maratem_ +1 yıl 😂😂😂😂hayallerinin bas aktörü olmussun sadece basrolde reaal e almak kalmis ona uhrasiyor tepkine bakiyor iste Yorumla Soran +1 yıl Bugün küçük çocuğa benim hakkımda çok tehlikeli yaklaşma bu kıza dedi Yorumla _maratem_ +1 yıl neden cok mu tehlikelisin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hiç bişey yaptığım da yok küçük çocuğa böyle diyor Yorumla _maratem_ +1 yıl dedim ya iste seni arzuluyor demekki nasil bisiysen artik Yorumla Soran +1 yıl Balıketliyim beyaz tenliyim Yorumla Soran +1 yıl Normalde bana laf atmaz yüzüme bakmaz diğer kızlarla çok samimi benim yüzüme bakmyo doğru düzgün ama kalçama mememe değiyor Yorumla _maratem_ +1 yıl anladim peki neden gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle Yorumla _maratem_ +1 yıl yaaf dedik ya iste seni arzuluyir 5ikmek istiyor harun abiiiiii Yorumla Soran +1 yıl Ciddi değil yani seks istiyor bitek Yorumla _maratem_ +1 yıl nebiliyim yaaa Yorumla _maratem_ +1 yıl sen bir arayis icerisindesin onu anladikta harun abiii neden gizlisin gizliden cikarsan aradigina hizli ulasirsin 😂😂 Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl O yumuşaklığı hissedersen hafif kıpırdama olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen rahatsız oluyor musun bu durumdan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birkaç defa daha yaparsa soylersin Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl baskı 0 7 Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl eli yükseltir o yakında başka yerlere geçer. Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla oluyordur diye susuyorum en sonunda patlıcam Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl yanlışlık yok zarf atıyor eleman Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl zarflamak (deyim) karşısındakinin gerçek duygu ve düşüncelerini öğrenmek için kasıtlı olarak uygun sözler söylemek veya bazı davranışlarda bulunmak Yorumla Soran +1 yıl Beni becermek mi istiyor yani Yorumla Çöl_Ayısı +1 yıl elleme, değdirme varsa temiz duygular vardır denilemez. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sulanır falan 2 32 Yorumla volralder +1 yıl Erkek mi jdkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın ruh suratlı sjsjsjs Yorumla volralder +1 yıl Ruh surat tanıdık geldi hdhdhg soruda erkeği sormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kadın sandım knk ya Yorumla Soran +1 yıl Erkek ne hisseder Yorumla volralder +1 yıl Büyük ihtimalle öyle bişeyi bilerek yapıyor bende sertleşme olurdu Yorumla Soran +1 yıl Neden bilerek Yorumla volralder +1 yıl Çekici bir kızdır ya da benim gibi memecidir djdjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen sapık çıktın ya sjsjsü Yorumla Soran +1 yıl Balıketliyim memem götm büyük Yorumla volralder +1 yıl Oh mis keşke benim de elim sana çarpsa hdhdhfg Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm çirkin ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan sil yprumumu bildirim geliyor aw Yorumla volralder +1 yıl Ben çok yakışıklıyım zaten dkxjdk Yorumla Soran +1 yıl Bugün hem kalçama hem meme değdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan olum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bildirim geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acayip rahatsız oluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele geçin Yorumla volralder +1 yıl Oh misss bende degsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydeeeeü Yorumla volralder +1 yıl Gelmiyor özele napim zorla güzellik mi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi gülüm git bak konuşursunuz işte Yorumla Soran +1 yıl Çocuk normalde yüzüme bakmıyor laf atmıyor diğer kızlarla çok samimi benimle düşman gibi resmen ama her seferinde mememe kalçama değiyor Yorumla volralder +1 yıl Oh oh sende ona değ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bizi duymuyor herhalde huhuuuuu sana diyoz sanaa Yorumla Soran +1 yıl Salkmısın kardeşim burada bişey soruyom neden yağıyor diye @voldar Yorumla volralder +1 yıl Ortalık karıştı durun la bi djdjjfjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumumu kaldırsana kız Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle yapıyor diyor Yorumla volralder +1 yıl Ustu mu Yorumla Soran +1 yıl Çocuk benimle samimi değil ama orama burama değiyor Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı. hiçbir şey 0 0 Yorumla
hicetikdegilll Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tekrar değdiririm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden böyle yapıyor sence Yorumla hicetikdegilll +1 yıl Çünkü hoşuna gidiyor o göğüslerdeki yumuşaklık insanın ateşini yükseltiyor heleki bir daha değince muhteşem oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Benimki bile değince tahrik oluyorum onu düşünemiyorum bile.
Oha o kadar mi
Ne kadar yumuşak olduğunu düşünür ama dirsek fazla his almaz. Sana mı dokundu?
Malı götürmüş kalkmıştır alet
Bugün hem kalçama hem gögüsüme değdi yanlışlıkla oluyor diye susuyorum
Seni istiyo eleman. Sen de razı mısın?
Normalde yüzüme bile bakmaz laf atmaz ama yanımdan geçerken kalçama meme me değiyor
Seni arzuluyor işte. Etkilemişsin adamı
Ama neden samimi olmak yerine düşman gibi davranıyor
Öyle mi. Bazılarında hoşlantı ters tepiyor ya
Nolcak böyle
Pas ver çocuğa. Ellemesi hoşuna gidiyor mu
Islanıyorum bazdn
Ciddi misin
Evet
Trollüyosun demi
Hayır ama çocuk benden hoşlanmıyor laf atmıyor
Daha o cesareti toplamamış. Altta rahatsız oluyorum demişsin ama
Evet Bazen rahatsız ediyo libidom yüksek ken etkiliyor
Anladım. Taciz ediyor ama senin de bazen hoşuna gidiyormuş bilemedim şimdi
Bu tacizemi giriyor
Sence
Benden hoşlanıyor mu peki
Hoşlanırsa her şey serbest mi
Hayır tabiki bu davranışının sebebini öğrenmeye çalışıyorum
Söyliyceklerim bu kadar. Geri kalana senin arzuların karar verecek
Kadın olarak benim çok hoşuma gidiyor 😂erkek arkadaşım otobüste yan yana otururken dizini dizime yapıştırmıştı ah ah çok ateşli 🔥🔥
Çocuk kalçama mememe değiyor ama hiç samimi değil diğer kızlarla içli dışlı benim yüzüme bakmıyor neden böyle
Şimdi şöyle bence seni taciz ediyor eğer etmiyorsa hoşlanıyor ve utandığı için yüzüne bakmıyor
Yüzüme bakıyor ama hiç samimi değil düşman gibi davranıyor diğer kızlarla çok samimi
O zaman seni düşmanlığından taciz ediyor canını yakmak için
Ben ne yapmış olabilirim ki ona
🤷 bilmem
Yeri geliyor yanlışlıkla dışarıda bile oluyor maalesef bundan bir şey çıkarmasınlar bir zahmet
Sen istemediğin halde bunu yapıyorsa ona haddini bildir.
Öyle yapıcam ama yanlışlıkla oldu diye geçiştirir mal gibi ortada kalırım
Sen sesini çıkarmadıkça o yüz bulup yapmaya devam edecektir. Basbayagi taciz bu kendine gelsin
Kanıt gerekiypr
Şikayet etmek istiyorsan eğer
Kanıt olmazsa hiç bişey yapamam
Hiç bir şey hissetmez dirsekten ama elle his baya olur😂
Erkek değil de kadın ne hisseder? Geçen minibüste bana oldu da çünkü 😀
:D :D :D
belki bir an utanabılır veya tepki göreceğini düşünerek korkabılır ya da çantayı kafasına yeme ihtimali varsa kaçabilir
Bazı erkekler azınca farjetmiyor oda onladdan sanırım
O bi cocuk kafaya koymus seni 5ikecek 😂😂
Normalde yüzüme bakmaz laf atmaz düşman gibi davranıyor ama mememe kalçama değiyor
😂😂😂😂hayallerinin bas aktörü olmussun sadece basrolde reaal e almak kalmis ona uhrasiyor tepkine bakiyor iste
Bugün küçük çocuğa benim hakkımda çok tehlikeli yaklaşma bu kıza dedi
neden cok mu tehlikelisin
Bilmiyorum hiç bişey yaptığım da yok küçük çocuğa böyle diyor
dedim ya iste seni arzuluyor demekki nasil bisiysen artik
Balıketliyim beyaz tenliyim
Normalde bana laf atmaz yüzüme bakmaz diğer kızlarla çok samimi benim yüzüme bakmyo doğru düzgün ama kalçama mememe değiyor
anladim peki neden gizlisin
Neden böyle
yaaf dedik ya iste seni arzuluyir 5ikmek istiyor harun abiiiiii
Ciddi değil yani seks istiyor bitek
nebiliyim yaaa
sen bir arayis icerisindesin onu anladikta harun abiii neden gizlisin gizliden cikarsan aradigina hizli ulasirsin 😂😂
Daha önce ellettrdiinmi?
tuhaf olur tahrik olur
Elimiz ayağımız titriyor asddjdk
O yumuşaklığı hissedersen hafif kıpırdama olur
Sen rahatsız oluyor musun bu durumdan
Evet
Birkaç defa daha yaparsa soylersin
Çok hoş bi duygu veriyo ereksiyon oluyoruz hafifce
baskı
eli yükseltir o yakında başka yerlere geçer.
Yanlışlıkla oluyordur diye susuyorum en sonunda patlıcam
yanlışlık yok zarf atıyor eleman
Nasıl yani
zarflamak (deyim) karşısındakinin gerçek duygu ve düşüncelerini öğrenmek için kasıtlı olarak uygun sözler söylemek veya bazı davranışlarda bulunmak
Beni becermek mi istiyor yani
elleme, değdirme varsa temiz duygular vardır denilemez.
Sulanır falan
Erkek mi jdkdkd
Kadın ruh suratlı sjsjsjs
Ruh surat tanıdık geldi hdhdhg soruda erkeği sormuş
Ben kadın sandım knk ya
Erkek ne hisseder
Büyük ihtimalle öyle bişeyi bilerek yapıyor bende sertleşme olurdu
Neden bilerek
Çekici bir kızdır ya da benim gibi memecidir djdjjd
Ya sen sapık çıktın ya sjsjsü
Balıketliyim memem götm büyük
Oh mis keşke benim de elim sana çarpsa hdhdhfg
Yüzüm çirkin ama
Lan sil yprumumu bildirim geliyor aw
Ben çok yakışıklıyım zaten dkxjdk
Bugün hem kalçama hem meme değdi
Lan olum
Bildirim geliyor
Acayip rahatsız oluyorum
Özele geçin
Oh misss bende degsem
Haydeeeeü
Gelmiyor özele napim zorla güzellik mi olur
Hadi gülüm git bak konuşursunuz işte
Çocuk normalde yüzüme bakmıyor laf atmıyor diğer kızlarla çok samimi benimle düşman gibi resmen ama her seferinde mememe kalçama değiyor
Oh oh sende ona değ
Bu bizi duymuyor herhalde huhuuuuu sana diyoz sanaa
Salkmısın kardeşim burada bişey soruyom neden yağıyor diye @voldar
Ortalık karıştı durun la bi djdjjfjf
Yorumumu kaldırsana kız
Neden böyle yapıyor diyor
Ustu mu
Çocuk benimle samimi değil ama orama burama değiyor
Bir bir sey
Önemsiz
Kötü hisseder
utanıyorum ben
Pişmanlık
Libidosu yükselir
hiçbir şey
Tekrar değdiririm
Neden böyle yapıyor sence
Çünkü hoşuna gidiyor o göğüslerdeki yumuşaklık insanın ateşini yükseltiyor heleki bir daha değince muhteşem oluyor
hicbisey
Sana mı değdi