Cinsel Yaşam Bugüne kadar kaç farklı kişiyle birlikte oldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben 2, duygusal ilişki kuramadığım insanlarla birlikte olamıyorumm Bugüne kadar kaç farklı kişiyle birlikte oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Bu konuda ciddiyim 36 kadınla birlikte oldum yaşım ise 34 1 0 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yani duygusal bir şey hissettiğim kızlarla hiç yatmadım. 1 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 300 vardır ama artık yapmıyorum namaza nıyaza basladım gercek askı arıyorum :) 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı durum bende de var duygusal bir çekim yoksa isterse dünya güzeli olsun. 1 5 Yorumla bidenemeli +1 yıl Red etmişliğim vardır Yorumla Soran +1 yıl Sen de demiseksüelsin o zaman Yorumla bidenemeli +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Demiseksüellik duygusal ilişki kuramadan cinsellik yaşayamamak demek Yorumla bidenemeli +1 yıl Bilmiyordum. Teşekkürler açıklama için. Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Vardir bayaa ama temiz ve bakimli olmali 1 4 Yorumla senbennn34 +1 yıl Burcunuzz ne Yorumla Soran +1 yıl Koç yükselen yengeç seninn Yorumla senbennn34 +1 yıl Oglakk Yorumla senbennn34 +1 yıl Terazi yukselen Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Duygusallik yoksa bende yokum 1 8 Yorumla Rukama +1 yıl Hangi burcsun peki Yorumla Soran +1 yıl Koç sen Yorumla Rukama +1 yıl Yengeç bende Yorumla Soran +1 yıl Yükselenim yengeç shsytdcxvxb Yorumla Rukama +1 yıl Belli 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Çok duygusal mısındır sen dee Yorumla Rukama +1 yıl Evet öyle. Herzmaan belli etmem ama. Yorumla Rukama +1 yıl Senle harika anlaşırdik eminim Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdi sallamasyoncular gelir 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sjdhdygxvvxd niye sallasınlar canım Yorumla zirkonn +1 yıl nie sallamasınlar ki 😂😂 Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 10 olmuştur hep ücretli öğrenci kiz çoğu 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saymadım hiç ama baya vardır 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece 1 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok seçicisin galiba Yorumla Asil-Bey +1 yıl Hayır evliyim Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşından beri Yorumla Asil-Bey +1 yıl 32 yaşımdan beri Yorumla Soran +1 yıl mutluluğunuz daim olsun Yorumla Asil-Bey +1 yıl Teşekkür ederim darısı size olsun Yorumla
PoineS048 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Parayla hep ve yüklü yüklü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 50 var mı Yorumla PoineS048 +1 yıl Var Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Saymadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sayınca bereketi mi kaçıyor shsjhstfzfvxbz Yorumla IXARESXI +1 yıl Dndjsnsjssb leb demeden leblebiyi anlayan kadınları severim Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bakireyim- 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hayır değilsin Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Kimseyle yapmadım ama Yorumla IXARESXI +1 yıl Banane Yorumla
-ChevCelios Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hatırlamıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar çok Yorumla -ChevCelios +1 yıl Yani Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben verenleı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşındasın 22 mi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusallığını anlamak isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bu konuda ciddiyim 36 kadınla birlikte oldum yaşım ise 34
Yani duygusal bir şey hissettiğim kızlarla hiç yatmadım.
300 vardır ama artık yapmıyorum namaza nıyaza basladım gercek askı arıyorum :)
Aynı durum bende de var duygusal bir çekim yoksa isterse dünya güzeli olsun.
Red etmişliğim vardır
Sen de demiseksüelsin o zaman
Nasıl yani
Demiseksüellik duygusal ilişki kuramadan cinsellik yaşayamamak demek
Bilmiyordum. Teşekkürler açıklama için.
neredeyse her gece nasıllllllll diyosun. turistik bölge
Vardir bayaa ama temiz ve bakimli olmali
Burcunuzz ne
Koç yükselen yengeç seninn
Oglakk
Terazi yukselen
2...
Peki hangisi daha zevkliydi. Fark var mıydı
Duygusallik yoksa bende yokum
Hangi burcsun peki
Koç sen
Yengeç bende
Yükselenim yengeç shsytdcxvxb
Belli 😄😄
Çok duygusal mısındır sen dee
Evet öyle. Herzmaan belli etmem ama.
Senle harika anlaşırdik eminim
şimdi sallamasyoncular gelir 😂😂
Sjdhdygxvvxd niye sallasınlar canım
nie sallamasınlar ki 😂😂
10 olmuştur hep ücretli öğrenci kiz çoğu
Matematiğim iyi değil
Saymadım hiç ama baya vardır
12 burdan 4 kızla. 4 tane izmirli evli kadınla. 4 ü karışık.
Sadece 1
Çok seçicisin galiba
Hayır evliyim
Kaç yaşından beri
32 yaşımdan beri
mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederim darısı size olsun
Parayla hep ve yüklü yüklü
50 var mı
Var
Saymadım
Sayınca bereketi mi kaçıyor shsjhstfzfvxbz