Hayırlı akşamlar sevgilimle hiç cinsellik yaşamadık ve oda bende daha önce ilişkimiz olmadı sexting yapıyoruz ama o erken boşalıyor diye çok üzülüyor, ben üzülmemesini söylüyorum ama bana karşı mahçup olduğunu düşünüyor nasıl aşarız bunları ben doğal olduğunu söylüyorum ona ama neler demeliyim ona karşı öneriniz ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, sextingde de sonuç olarak mastürbasyon yapıyor, mastürbasyon yaparken bir an önce bitmesini ister bazı erkek ve kadınlar, zaten erken boşalma problemi varsa, sendende fazlasıyla etkileniyorsa bu sorunu çözmek uzaktan pek mümkün olmaz, reel ilişkiye geçtiğinizde zamanla kontrol altına alabilir, sadece konuşarak mı yapiyorsunuz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sana yalan söylüyor
erken boşaldığı için ala üzülmüyor çünkü erken boşalmayı kendi istiyor
sırf sen tepki vermeyesin diye sana üzlme numarası çekiyor inanma ona
ayrıca ilk kez değil o güzel kardeşim çok fındık kırmış sen de saf saf inanıyorsun.
o şerefsizin önde gideni. inanma ona00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda 1 kere başıma geldi 3 dakika içinde boşaldım ben kompleks yapmadım güldüm geçtim makara yaptım hatta doktora mı gitsem siye 😂😂 çok abartiyoruz herşeyi o an gebermistir abazaliktan düzenli seks hayatı yok normal ya kasmasin aynen böyle söyle
026 Yorumla
Soran+1 yılÇok azdigini hissettim zten ben ondan öyle oldu kiyamadim üzüldü gitti çocuk 😂
Cevap sahibi+1 yılİnsan kendiyle barışık olacak ben olsam hemen derim yapistiririm ne yaptın bana ya deli gibi seni istedim hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum diye KRİZ yönetmeyi bileceksin valla 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bu cümleler seni de onure eder hoşuna gider adım gibi de biliyorum yani 😂😂😂
Soran+1 yılMahçup oldum sen üzüldün dedi ben üzülmedim gayet normal seninle mutluyum dedim çocuk uyumaya gitti 😂
Cevap sahibi+1 yılProfilim açık istersen yaz sonra engelle beni sorun değil madem öyle sana cidden biraz akıl vereyim aklımın yettiğince
Soran+1 yılIkimizde tecrübesiz olduğumuz için ben onun bu halleriyle mutluyum
Cevap sahibi+1 yılÇok bildiğim için ettiğim için falan da değil he sevgilin seksting yapmayı bilmiyo gerçekten üzgünüm ama gerçek bu işte püf noktalar önemli 😂
Cevap sahibi+1 yılSeksting tecrübe ile alakalı değil hayal fantezi dünyası ile alakalı gerçek seks evet tecrübe ile alakalı ama seksting de alakası yok tecrübenin tamamen hayal gücü
Soran+1 yılHim biz bu fanteziyle yetinelim de yanlış yollara girmeyelim
Cevap sahibi+1 yılO zaman ona söyle penisi ile oynamayı bırakıp önce seni boşaltsin sen boşaldım dedikten sonra onun boşalması Max 3 dakika sürer al sana tecrübe
Soran+1 yılBen bosalamiyorum o yüzden ellemiyorum kendimi neyse ben dediklerini ona derim ekleme diye
Cevap sahibi+1 yılEllemezsen zaten bosalmazsin 😂😂😂 pisişik güçlerin yoksa eklemeden bosalmazsin zaten he karşındaki seni azdiramiyosa valla oda onun becereksizligi yani ona da dicek bişey yok
Soran+1 yılBenim kafam çok karıştı en iyisi cahil kalayım ben
Cevap sahibi+1 yılBencede sen cidden cahil kal bu konular sana çok erken daha bariz belli hazır değilsin su kelimen zaten ele veriyor ben bosalamiyorum yer yüzünde ne böyle bir adam ne böyle bir kadın var
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılYaş önemli değil istersen 33 ol bedenen ruhen hazır değilsin
Soran+1 yılDoğrudur çünkü ilk kez sevgilim oldu ve ben daha oksamayi bile bilmezken sevgilim dene dedi
Cevap sahibi+1 yılBuda sevgilinin p. İç ligi adam değilmiş gördüm
Soran+1 yılÖyle mi düşünüyorsun ne için ki
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardeşim ben 34 yaşındayım bak kardeşim dedim ben sana 300 gömlek üstün gelirim ama yanlış anlama yaşadıklarımdan dolayı diyorum sevgilin adam değil adam hayatında ilk defa sevgilin olmuş biseyler için seni hazırlamak zaman tanımak şans vermek başka bişey sırf o istiyo diye okşa demek başka bişey heeee onu da beceremiyor boşalıp kaçıyor ben sana bı tavsiye vereyim bırak kaçsın anasının dizinin dibine kaçsın hatta
Soran+1 yılTecrubelisin tabi dediklerine kulak veriyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin hayatın ya ister ver ister verme valla inan bı derdim yok ne biliyosam açıkça yazarım ben sen beğen beğenme inan buda umrumda değil 😂
Soran+1 yılYok evlenmeden düşünmüyorum daha yolum uzun bildiklerini yazman güzel bir şey en azından üstümüze düşeni yaparız benim. iicn sorun yok
Cevap sahibi+1 yılBen yazarım valla umrumda olmaz 😂😂
Soran+1 yılUmrunda değil anladim zten
Cevap sahibi+1 yılEyvallah o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarbiden ne tecrübesiz tipler var sanalda bile
00 Yorumla
+1 yıltecrübesizdir zamanla düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrübesiz evet
Sextingde bile tutamiyormu kendini
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen geç boşalıyor bazen erken 😂
Soran+1 yılReelde temelli üzülür artık bende moral veririm 😂
Soran+1 yılÜzüldü gitti vallahi ama beni düşünür o mutlu etmeye çalışir
+1 yılSexting yaparkende erken bosalıyorsa sknti büyükk
013 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç cinsellik yaşamadık doğal değil mi
- +1 yıl
Iki dk yazarmisim üyelik gitmesin
Soran+1 yılYazmam
- +1 yıl
Engelle sonra sorun yok dogal degil bunun yaşamayla alakası yok ki sexting farkli bi olay
Soran+1 yılBazen geç boşalıyor bazen erken çalışıyor kendisi ondan olabilir belki
- +1 yıl
Alakası yok yaz diyorum yazmiyosun ne diyim. burada ben şimdi
Soran+1 yılNediceksen söyle
- +1 yıl
Iki 2 dk kani almaz sonra englle ciddiyim aaaa burada konuşulmaz sikayet eden oluyo
Soran+1 yılBanane
- +1 yıl
tamam sorun yok ne dyim 😊sevgilin erken boşalsin dursun o zaman sexting yaparken
Soran+1 yılBen mutluyum onunla olsun
- +1 yıl
Bol şans size o zaman
- +1 yıl
Tabiki de sesli yapmak haz verir yani
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. acele acele yapmasın yavaş yapsın
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylerim ozmn yanlış anlamaz Ins
Soran+1 yılFotoğraf video atiyoruz
Soran+1 yılAnlamadım bende fazla birikmişlik olabilir
mastürbasyon normal
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet bende daha önce cinsellik yaşamadığı için doğal olduğunu söylüyorum ama o üzülüyor baya
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutsun kendini ilerde sorun yaşabilirsiniz
08 Yorumla
Soran+1 yılTuttuğu zmn baya oluyor ellemedigi takdirde uzuyor yanlız elleyince geliyormuş hemen
Cevap sahibi+1 yılSenden sonra gelsin. Öyle alışsın
Soran+1 yılBen boşalamiyorum maalesef 😂
Cevap sahibi+1 yılHaydaaa. O zaman bırak erken, geç takılmayın😂😂😂
Soran+1 yılIyi madem kafamiza göre takilalim 🤗
Cevap sahibi+1 yılÇok delirtme çocuğu😂
Soran+1 yılAman napim delirsin 2 gündür normal konuşuyorduk zten
Cevap sahibi+1 yılİki gün çok olmuş evet iki günde bir ideal😂
+1 yılhmm cok sorun partnerine faydasi olmaz
00 Yorumla
+1 yılYapcak bişey yok
00 YorumlaZamanla süre uzar
00 Yorumla