Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevmiyorum ve kendimi evleneceğim kıza saklıyorum, yanlış anlamadin çok ciddiyim bak bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik 🙈🙃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kadınlar sevmiyor mu sanki bizden daha fazla zevk aldiginiza göre daha fazla sevmeniz lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler kadar değil ahhhahhhh ben aseksüelim onu geçtim soru erkekler üzerine soruldu soruyu saptırma
Soran+1 yılÇığlık çığla bağıranları gayet normal senin de içine bir şey girse canın yanar çığlık atarsın erkek niye çığlık atsın ki deliğine biri mi giriyor sanki
+1 yılKadında nefis 3 erkekte 1 dir. Kadın kendini zapt eder ve adet görüp içini boşaltır ama erkek öyle değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAdaletle içini boşmayla ne alaka ya kirli kanı dışarıya boşaltmak için adalet oluyoruz
Anatomik gerçekler ama bu konuda erkeklerin iradesi zayıf ve güçsüz.
Biraz iradeli olsalar hayat değişecek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhem ihtiyaç olduğu için hem de çok zevk veren bir şey olduğu için.
00 Yorumla Hormanlarla alakalı birsey sanki kızların olmazsa olmazı
00 Yorumla
+1 yılDoğamız böyle aslında temel nokta üreme isteği ve sürekli spermle dolan sperm kesemiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmez sadece turk erkekleri sever. Dünyanın geri kalanında boyle degil erkekler.
00 Yorumlacinsellik kötü bir şey mi ki ve sadece erkekler seviyormuş gibi bir algı oluşuyor?
00 Yorumla
+1 yılSeks için yaşıyorlar sizde evlenmeden yapıyorsunuz her kızı elde edebileceğini düşünüyorlar aldatıyorlar başka kızlarla konuluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç kimseyle cinselik ilişki yaşamadım bir kere
- +1 yıl
Siz derken sen değil genel
Siz sevmiyorsunuz sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo sevmiyorum ayrıca soru erkekler üzerine soruldu soruyu saptırma
Soran+1 yıl%99 demek istediniz
+1 yılAllah öyle yaratmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNefis meselesi erkekler daha dayaniksiz
00 Yorumla kadınlar neden sevmez doğru soru bu olmalıydı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seviyoruz işte, zevkli eğlenceli :D :D
00 Yorumla
+1 yılkadının doyumu daha zordur aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi kim sevmez sen şu an gelsen domalsan fena halde girerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevmem de sen sevmiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumsuz zevkli olduklarindan
00 Yorumla Sen erkek olsaydın ne yapardın
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey değil mi sence rahatlamak gerekiyor
00 Yorumlasiz sevmiyorsunuz yani öylemi
010 Yorumla
Soran+1 yılYahu soru erkekler üzerine soruldu soruyu saptırma
Soran+1 yılEvet ben sevmiyorum çünkü aseksüelüm
Soran+1 yılYa bi git erkekler hayvanlara bile tecavüz ediyor erkekler beter cinselikle kafayı yemişler bu soru erkekler üzerine soruldu okuma yazman da mı yok
Soran+1 yılBen neden erkekler çok cinselik sever diyorum gelip kızarlar da sever cevaba kızları söylemek ne alaka
Soran+1 yılÇoğu erkek hayvanlara bile tecavüz ediyor yalan mı?
Soran+1 yılGenel konuşmadım ki zaten intternetten haberlerden hayvana tecavüz haberleriyle dolo kimsenin genel konuştuğu yok
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Kadınlar sevmez mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların canı çekmiyormu ki. Sulanmıyormu hiç
00 Yorumla
+1 yılBiz değil assagisaki durdurmayo kalkiyo duruyo
00 YorumlaDoyumsuz
00 Yorumla
+1 yılsurkli doluyor hizla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadinlar hic sevmiyor mu peki sadece erkekler mi☺️
08 Yorumla
Soran+1 yılYa soru erkekler üzerine soruldu soruyu saptırma
Cevap sahibi+1 yılYeri ve zamani gelince herkes sever cinselligi
Soran+1 yılYoo ben sevmiyorum aseksüelim benim gibi sevmeyen kızlar da çok gördüm biliyorum konuyu erkekler üzerinde söyledim gene saptıriyorsun
Cevap sahibi+1 yılNeyini saptiracagim senin gibi istisnalar disindakileri diyoruz bizde.
Soran+1 yılErkekler neden çok seviyorum dedim ee nerde sorunun cevabı yok saçma sapan şeyler yazmışsınız
Soran+1 yılSeviyor*
Cevap sahibi+1 yılBende sana dedim iste sadece erkekler degil kadinlarda seviyor diye ben aseksuelim diye ortaliga ciktin. Sacma sapan seyleri sende de goruyoruz. Bizene sevmiyorsan
Soran+1 yılAbicim ben neden çok sevdiğini soruyorum anlamıyorsun galiba nedeni ne diyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer