Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidosu yüksek istekli hanım candır biz az önce istedik daha yeni yaptık deyip yarın akşama attı senin gibi hanım dostlar başına, şeftalili suluysa sabah akşam süper olur. Bir ilişkide 4 kez bosalabiliyormusun? Bu arada herkesin hayalindeki kadınsın bol keyifler dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o becereiksizlik yapıyor
erkek iradesine sahip olup kadına odaklanır kendini geri çekerse. kadın 10-15 kez boşalabilir. ardından erkek de boşalır. ama iradesiz biri ise kadından anlamayan cahil ise bu durumlar yaşanır. erkeğin bencil olmaması gerekir kadına odaklanması gerekir ve kadını hem anatomik hem ruhen tanıması gerekir. cahil erkek erkek değildir. bilgisi akıl gücü olmayana erkek denmez. erkek tam donanmımlı kadının her ihtiyacına akıl yürütecek tecrbe ve bilgide olması gerekir.
kadına kas gücü gerekmez kadın kafes döğüşçüsü değil kadına erkeğin akıl gücü gerek bilgisi gerek36 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun En iyi görüş seçileceksin👍👍👍👍❤
- +1 yıl
cinselliğin dışında kadına ilgi şımartma gerek. gerçi erkek için de gerek. ama ilk adım erkekten gelmeli.
kadını saçının tlinden ayaklarına kadar öperek koklayarak çocuk gibi sevmek onu şımartmak gerek. şımarmak ve şımartılmak bir ihtiyaçtır. sadece yatakta ilgi olmaz
sosyal ortamda da gerek.
mesela kadın mutfakta iş yaparken erkek yanaşıp boynundan öpmeli. şımarıklık yapıp orasına burasına el atmalı ilgi göstermeli.
oturup sohbet etmeli. sohbet ederken kadının elini alıp öpmeli koklamalı sevmeli. kadın ilgiye doymalı
ayaklarını okşamalı sevmeli öpmeli.
tabi kadın da bunu hak edecek temizlik ve bakımda olmalı. her şey erkekten değil. mundar kadın kişisel temizlik ve bakımına özen göstermeyen kadın asla ilgi beklemesin. - +1 yıl
Kadın ve mundar kelimesi aynı cümle içinde kullanılmaz.
- +1 yıl
😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadında libido yüksekliği iyi bir şeydir. Fakat bu olayda ters giden şey bence sağlıklı bir orgazm yaşamıyor oluşunuz. Tam bir boşalma yaşasanız ikinciye dahi gerek kalmaz. Hafta 3 - 4 normali zaten..
10 Yorumla
aslında bunun keyfini çıkarmasi lazim...
71 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılLibido yüksek olabilir bu kişiden kişiye değişiyor da kocanın sana yanık demesi enteresan ahshs 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlak burcu olaraktan gerçekçi olucam. Maalesef bu durumun bir erkek için iyi değil kimse kusura bakmasın onlarda makina değil yani bir iki ol olur her gun olması bile sıkıcı gelir. Artı doyumsuz kadin da zordur kim ne derse desin. En cok eforu erkek veriyor. O yüzden biraz zor olabilir. Ama eşinle mutluysan güzel sadece genel olarak konuştum. İnşallah bu sürecin eşinin performans düşüklüğü yaşadığı zaman sürmez. O zaman senin açından zor olabilir.
76 Yorumla- +1 yıl
Ya hay sizin burcunuza s.. kayım ben ya ne andaval inşalarsınız siz her şeyi burçlara bağlayacak kdr mankafasınız. Şu dünya da ki en israf kitle senin gibi burçlara inanan sığırrlarrr
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk abi niye kızıyorsun yahu😂
Cevap sahibi+1 yıl@Selen411 genelde olayın hep gerçekçi tarafından baktığımız için yazdım
- +1 yıl
Ayar oluyorum şu her b. ku burçlara bağlayan tiplere çünkü
+1 yılErkeğine Söyle Hemen Boşalmasın Senin Vajinanın istediği şey Vajina Tarla Gibidir.
Tarlanın Traktörle Devamlı Sürülmesini istiyorsun Vajinanın iç Yapısı Git gele Doyamıyor Bu Yüzden 2 3 5 7 10 posta Değil Günlerce bile Yapsan Doyamazsın Sana Lazım Olan Tek Şey Saatlerce Boşalmayan Bir Penis Ve Vajinanın Zevk Noktalarını bilen Bir Erkek Lazım...
Bu Konuda Ciddiyim Eğer istersen bilgi Verebilirim
11 Yorumla- +1 yıl
Hanım Efendi Klavye Erkeklerinin Lafına Bakarak Kendi Eşinizi Hor Görmeyin Penis Vajinaya Zamanla Alışır Pes Etmesin Sperm Kalmasa Bile Onu azdır Vajinayı Yapmaya Devam etsin Bu Sayede Penis Vajinaya Alışır
Ve Ona Çaktırmadan Azdırıcı Damla Kullan...
bence çok iyi, eşin cok şanslı eşini iyi besle fındık, fıstık, badem ile seni iyi doyursun, benimde böyle bir eşim olsa keşke.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum. Teşekkürler. Birazdan gelecek koyucam önüne çerezleri😀
Soran+1 yılBir ara Bal yediriyordum iyice kuvvetlendi sonra balı bıraktı libidosu düştü Yeniden başlayacağım Bal kuru yemişler falan yedirtmeye teşekkürler❤
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks mutluluk için çok önemli hatta aile hukukunda evlilik yatakta başlar yatakta biter derler.
Libidonuzun yüksek olması tam aksine iyi bişey beniöde yüksek ama maalesef doyurabilen bir partnerim yok üst üste 5. Yi yaptığımı bilirim partneri de üst üste 3 defa boşalttım ama hala da isteğim vardı. Bu yüzden normal bir durum seksi akışına bırak sadece00 Yorumla
+1 yılValla ne diyim keşke benim de eşim böyle olsa diyorum
Ay şunu yapamam bunu yapamam
Oral sevmiyorum
Dogy de acıyor
Ve mal gibi yatıp herşeyi bekleyen bir kadına denk gelmek umarim
Eşin şanslı tabi kıymet bilirse03 Yorumla
Soran+1 yılDoggy neden acıtıyo ki?
Soran+1 yılYa oral sevilmezmi be😪
- +1 yıl
İşte bende onu diyorum dogy de acıyor diyen var oral sevmeyen bir sürü kadın var
Ayriyeten ilişkide yorumlayan kadın sayısı da az
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilosun? nasıl dayanabiliyorsun bu tempoya merak ettim😉
65 Yorumla
Soran+1 yıl68 varım😃
Cevap sahibi+1 yılSen yine çok iyisin ya 50 kiloya ne demeli😂
Soran+1 yılKız 50 kilo da benim takatim olmaz öyle her gün seks yapmaya😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılO zaman bize de lazım olur fındık fıstık vs.😂😂😂
Cok özür dileyerek soruyorum ana vajinanız genişledi mi acaba ic dudaklar falan baya dağıldı mi?
41 Yorumla- +1 yıl
Darmadağın olmuştur o ya dil atıyorsa enişte baya keyifli olur valla
+1 yılYeni evli sayılırsın doyarsın daha acele etme sjsj
41 Yorumla- +1 yıl
Bende yeni evliyim ama benim hatunda tık yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok istekliyim başım libidom ile dertte günde 2-3 kez bile istiyorum sabah akşam üç dört post 🙄🙄
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS. ksi çok seviyorum ama evli değilim birileriyle birliktelik yaşayınca adım da çıkacak diye korkuyorum olmuyor yani
- +1 yıl
Eğer istersen bu konularda yardımcı olabilirim gerçekten tam doyuma nirvanalara ulaşabilirsin üst üste orgazm olabilirsin Eğer istersen bazı şeyleri anlatabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim ama eşim erken geliyor ve sinirim çok bozuluyor. Oglak burcuyum bu arada
611 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
Bence eşi yetersiz o yüzden seks işkence gibi
- +1 yıl
Kız kendi kendine kıymış boş ver ver odunu
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Eşinin Geç Gelmesini istiyorsan Geciktirici Sprey Kullansın
Eğer istersen daha detaylı yardımcı olurum - +1 yıl
bu gidiş ile aldatırsın
+1 yılHer gün seks olmaz, başka şeyler de yapın, sosyalleşin, entelektüel zevkler edinin. Böyle devam etmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kızım hor, hor çeşmesi mi bu hergun 2,3 posta çakacak sana?
Seni ancak er eğitim tugayı paklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla sey bilmiedim için soruyorum her gün yapınca delikte genısleme oluyor mu?
44 Yorumla
Soran+1 yılYok kuzum hala ilk günkü gibi daracık
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyanık derken argo bir karşılığa mı denk getiriyor kocan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var başımın belası resmen ya keşke daha normal seviyede olsa. Partnerim kendini yetersiz hissediyo. Bunu ona hissettiriyorum yani
214 Yorumla- +1 yıl
Doyurmayacak erkeği nerden buldun
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 hemen erkege camur atmayin ben partnerimi seviyorum. Ne demek nerden buldun a*k bi sekilde tanistik iste. Ben tek bunda degil hayatimdaki diger kisilerde de yasadim sorun erkeklerde degil
- +1 yıl
İlginç öyleyse. Ne kadar sürüyor senin orgazm olman?
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 kisa suruyo 10-15 dk surer ilk. İkinci daha uzun ucuncu daha uzun oyle geciyo iste. Ama artik erkeklere kusur bulmuyorum bu konuda. Ben erkek olsam ben de bana tahammul edemezdim. Ki partnerim mutlu olmam icin elinden gelen her seyi yapiyo yani daha napsin cocuk. 5 posta bile attigi oldu daha napsin yani bana karsi cok fedakar
- +1 yıl
5 posta atıyorsa iyidir ama demek ki sen de çok iyisin ki 5 posta attırabiliyorsun erkeğine ;) 10 dakka normal hiç oral yapmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 oral da yapiyo bazen oralla da bosaltiyo. Ama benim idealim 7 posta falan. Bazen birlesmekten yoruluyo cunku o daha cok efor sarfediyo. Oral, parmaklama yollariyla bosalttigi da cok oldu vucut yoruluyo cunku
- +1 yıl
Haklısın evet. Fantazin var mı peki? Seni daha çabuk tetikleyen?
Soran+1 yılLan gidin özelde konuşun her dakika bildirim geliyor sizden bana
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 gerek yok.
- +1 yıl
Son sorumu cevaplarsanız öyleyse sevinirim hanımefendi:)
Cevap sahibi+1 yıl@lonewolf_3406 ya konusmak istemiyorum
- +1 yıl
Peki hanımefendi iyi akşamlar
Soran+1 yılUlan Hepinizin a**** koyayım Yeter artık yeter her dakika bildirim geliyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gayet normal. Önemli olan karşılıklı anlayış, çıkar yolu bulmak... Bazı zamanlarda yetmiyorsa çeşitli fantezi oyuncaklarını devreye sokabilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek libido evet iyidir. Ama sonu aldatmaya gider bu tek taraflı ise. Cunku tatmin olmayan partner mutluluğu dışarı da arar
00 Yorumla Eğer eşinle uyum sağlıyorsan sana yetiyorsa mesele yok. m ama sürekli doyumsuz olup oda performansta sana ayak uyduramıyorsa sıkıntı büyük olur
00 Yorumlayüksek libido kadın için büyük nimet erkek için tam tersi olması lazım yoksa spermi içerde tutmak mümkün olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılSüpersin yaptığınız pozisyon ları ve zamanını merak ettim
06 Yorumla
Soran+1 yılDuvar, doggy, covgril.. ohoo daha bissürü
- +1 yıl
Kaç dakika sürüyor yoksa erkencimi
Soran+1 yıl1 saat
Soran+1 yılÖn sevişme dahil
- +1 yıl
Kısaymış üzüldüm
- +1 yıl
Ama farklı tatlar zevk katar
+1 yılher şey dozunda güzeldir, ama libidoyu kontrol etmek kolay değildir, regl dışında her gün birden fazla seks yapmak muazzam bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok güzel ama şöyle bir durum var umarım eşinden başka birine ilgi duymazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılRüyalarımda oluyo bazen 😀
- +1 yıl
Eşine çok iyi bakmalısın ki performansı düşmesin
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyin delisi olacak kadar istemek nasıl iyi bir şey olabilir ki tanrı aşkına. Fazla arzu her zaman insana yanlış kararlar verdirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliysen iyi bir şey :) Allah bozmasın aranızı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyin fazlası zarar. Kendine uğraşacak bir şeyler bul boş oturmaktan olabilir veya çok düşünmekten
20 Yorumlabirde bana denk kelseya a. k böyle kadınlar
00 YorumlaGrup tavsiye ederim. yangın falan kalmaz tüm boşluklar dolunca 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı iyi.. Senin gibi birisine ihtiyacım var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinle uyumluysan çok iyi bir şey, değilsen sıkıntı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Vay be senin gibi kadınlar kaldı mı, o öküz kocan kıymetini bilsin 😊👍
00 Yorumla
+1 yılİyi olup olmadigini gel gör.. mesaj ile olmaz yaşamak lazım
00 Yorumla
+1 yılİyi bir şey sağlıklısın ve çoğu erkeğin istediği şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kocan da nasıl hal kalmıyor? valla hiç acımazdım ben vura vura hemdde
00 Yorumlakeşke libidosu hep yüksek olan bi kadın bulabilsem tümgün seks🔥😍
00 Yorumla
+1 yılDedi pembe profil ardındaki şahin k kilikli harun abi :)
00 Yorumla
+1 yılGözün dışarda değilse evet güzel bişey bende istiyorum böyle ama zor bulunur🤭
00 Yorumla
+1 yılHayır iyi değil aklı sürekli cinsellik olan biri aşırı itici
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi bişey keşke bana denk gelsen de doyursam seni. Hiç doyduğun oldu mu son zamanlarda?
00 Yorumla
+1 yılGruba sokayim seni altıncı yedinciden sonrada doyamiyorum diyecek misin bakalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen günde 5 dafa yapıyorum anca yoruluyorum senin kocan nasıl bir seferde yoruluyor ilginç bence senin yanmışın var tek seferde yorulmak komedi😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer akşam bir posta gitseniz adam da en azından canlı kalır bu gidişle yakında nalları Diker gibi görünüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ama evlilikte en önemlimolan seks, tabii seninki biraz aşırı kocanı iyş besle iyi vursun
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. başlangıçta iyidir ama sürekli olması sıkmaya başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFakesin. İlk gündü gibi daracıkmışş😅 hay allamm yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evlisiniz zamanla kocan Aralık vermeye baslamaz inşallah
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSelam
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanda aciksa sana guvenilir birini bulsun arada takilmalik. Ikinizind3 isine gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 3 yillik evliyim senle ayni durumdaym farklilik istiyo bazen insan 🙈
00 Yorumla
+1 yılDikkat et kocan işte iken komşu sana geçirmesin
00 Yorumla
+1 yılbir yandan erkek için iyi kadın içinde iyi ama erkeğin seni doyuramıyor ise işte o zaman sıkıntı olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Hep yüksek olsun aslanım benim ya
50 Yorumla
+1 yılBen olsam her gün sertçe becerirdim doyardın zaten
00 Yorumla
+1 yıl1 - 2 az değil mi bu kadar aşırı yüksek libidoya
424 Yorumla- +1 yıl
Bi 4 olsun sonra dinlenir 6 yaparız
- +1 yıl
Hayır değilim
- +1 yıl
Bu soru niye?
- +1 yıl
Ben her gün 4 - 6 yaparız demedim ki 😂 ayrıca 6 olmasa bile bence çoğu gün 3 olur net evli olsamda mesela
- +1 yıl
He erkekte dört dörtlük oldu zaten karının öyle olması kaldı 😂
- +1 yıl
Ben de kendi fikrimi belirttim yorum yaptım var mı bi problem 😎
- +1 yıl
Gereği yok bence
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Dayanamam diyim de konu kapansın mk
- +1 yıl
Pardon sesli düşündüm
- +1 yıl
Sana demedim
- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
Ayhh danke je well
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bak 99 erkek yorumu.. Duramıyorlar herkes bu kategoride a nasını s a t im. Herkes haydar dümen 😂😂 ulan ne adamsınız la @nk abazanları sizi. Çoğu da evli ahahahajaa
06 Yorumla- +1 yıl
Valla ben bekârim😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılFarketmez sen de ab@zansın.
- +1 yıl
Abazalik degill ihtiyaç diyelim
- +1 yıl
Niye seninle ihtiyacın var yani her insanın ihtiyacı olan şeyler bunlar ihtiyacım yok yapmıyorum diyen insan yalan söyler her insanın ihtiyacı var senin de ihtiyacın benim de var yani abazalık var ne alakası var
Cevap sahibi+1 yıl@Bullent33344 burası ihtiyaç giderme yeri değil abazan yeri.
- +1 yıl
Nasıl baktığına bagli
+1 yılKeşke benim karımda senin gibi libidosu çok yüksek olsa ya 🙄
00 YorumlaÇoğu erkek için iyi bir şey aslında bu 😅
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinde uyum sağlıyorsa problem yok. Bizde eşimle bazen bu tarz konuşuyoruz. Doyuramadim seni bir türlü diyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılSorunun arkasındakini çok merak ettim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyle birini isterim hayatımda eş olrak eşine macun al iki değil üç yapar merak etme ben denedim süper hiç inemez
00 YorumlaAslında değil acı veriyor
10 YorumlaBence hayat bokda olsa siz mutlusunuz tadını çıkar
12 Yorumla- +1 yıl
Çok mutluyum bende biliyo musun madam
Çok böyle yaparak gider miyim saniyosun - +1 yıl
Sen iyi misin
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026