Memelerim küçük ve bunun harici fiziğim iyi, yüzümde güzel ama büyük memesi olan kişiler daha çok isteniyor. beni seven olur mu?

Mesela yüzü kötü bile olsa memesi büyük kıza karşı etkileyici olmaya çalışan erkekler var ama meme küçük olunca yüz iyiyse bile erkekler yine büyük memeli kişiyle ilgileniyor. yani yüzün güzel olması da pek bir şeye yaramıyormuş meme küçükse onu anladım. Bu yüzden memem büyük değil diye tanışacağım kişiye baştan haber vermem gerek gibi geliyor. ahahhaha sonra pişman olmasın diye. Bu arada boyum 1.62 falan kilom 52 ve bakımlı, hoş biriyim görsel olarak. kusursuz değilim ve kötü olduğum anlamına gelmez bu. Beni sevecek kişinin de bakımlı, kendine bakan, iyi gözüken biri olması mümkün müdür sizce? mesela boynuna sarılabileceğim biri gibiii... güzel kokan temiz giyinen, aklı başında, eğlenceli biri işte...👀kadınlar penis boyu diye ortada gezmiyor ve cinsel ilişkiyi dahi etkileyen bir şey bu. Meme cinsel bir organ bile değil ama cinsel anlamda penis boyu bile meme boyu kadar konuşulmuyor. artık erkekler memeye göre değil, kadınlar seçsin madem hem de penise göre. ahhshahha yani bu işin şakası ama kadınlar genelde daha duygusal ve içe bakıyor, erkekler daha dışa memeye, popoya bakıyor genelde.

Memelerim küçük ve bunun harici fiziğim iyi, yüzümde güzel ama büyük memesi olan kişiler daha çok isteniyor. beni seven olur mu?