Cinsel Yaşam Libidom düşük diye çok şey kaybeder miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kuş uçsa ıslanan kızları kıskanıyorum Libidom düşük diye çok şey kaybeder miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet o tür kızlar daha şanslı ama sende çok fazla ıslanmak için yazılı ve görsel medyadan uyarıcılar denemelisin. hattq ilgini çekiyorsa internet ortamından oyuncak filan satın alabilirsin... 0 0 Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır kaybetmezsin. Karşına doğru kişi çıktığında ve düzenli bi hayatınız olduğunda düzelir. Rahat ol, keyfine bak :) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Düşükse bir sebebi vardır sebebini bulur, yukseltir keyfimize bakarız 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her kadın aynı değil diyelim her erkeğin aynı olmadığı gibi 0 0 Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Bir şey kaybetmezsin bir gün seni de ıslatacak biri çıkar karşına 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kuş uçsa ıslanan kızları biz de kıskanıyoz çünkü bize senin gibi aseksüel karılar denk geliyo 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yooo zamanla düzelir çokda kafaya takma ayrıca beslenme ile de alakalı tabi 0 0 Yorumla
avrupali-genc Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl aslinda sende islanman lazim her kiz gibi kac yasindasin 0 0 Yorumla
berkant198787 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Kaybetmezsin ama yükseltecek birini bulman gerekiyor 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Islatamayanlar utansın tatlım 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hep mi böyleydi 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Benim de düşük. 0 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Senin libidonu yükseltmeyi bilmek lazm🙂 0 0 Yorumla
raķkun67 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Hiç sorun olmaz merak etme için rahat olsun 0 0 Yorumla
__NoAds__ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl yok be zamanla coğalır libidon merak etme 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İleride sıkıntı yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Demek ki seni etkileyen bir şey yok 0 1 Yorumla bidenemeli +1 yıl Bence kıskanma Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yardımcı olalım ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
evet o tür kızlar daha şanslı ama sende çok fazla ıslanmak için yazılı ve görsel medyadan uyarıcılar denemelisin. hattq ilgini çekiyorsa internet ortamından oyuncak filan satın alabilirsin...
Hayır kaybetmezsin. Karşına doğru kişi çıktığında ve düzenli bi hayatınız olduğunda düzelir. Rahat ol, keyfine bak :)
Düşükse bir sebebi vardır sebebini bulur, yukseltir keyfimize bakarız
Her kadın aynı değil diyelim her erkeğin aynı olmadığı gibi
Bir şey kaybetmezsin bir gün seni de ıslatacak biri çıkar karşına
Kuş uçsa ıslanan kızları biz de kıskanıyoz çünkü bize senin gibi aseksüel karılar denk geliyo
yooo zamanla düzelir çokda kafaya takma ayrıca beslenme ile de alakalı tabi
aslinda sende islanman lazim her kiz gibi kac yasindasin
Kaybetmezsin ama yükseltecek birini bulman gerekiyor
Islatamayanlar utansın tatlım
hep mi böyleydi
Kuşların uçması önemli
Neden düşük ki, hiç mi canın çekmiyor
Benim de düşük.
Ben kuş uçsa ıslanan kadınları seviyorum
Kuş uçsa ıslanan kız ne ya :D
Senin libidonu yükseltmeyi bilmek lazm🙂
Sende öyle olursun istesen