Cinsel Yaşam Çıtır mı olgun mu tercih edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Çıtır mı olgun mu tercih edersiniz? Çıtır mı olgun mu tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kızlar son soruma bakar mısınız?Ben boşandım o yaşıtımdı ama artık daha küçük genç çıtır birisini istiyorum 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ateşli ve tutkulu olsun da her ikisinde olur çıtır ya da olgun diye değil ateşli ve istekli olup olmamasına göre sıralanması bence 0 0 Yorumla
b4usleep Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 98% +1 yıl Bu tersine işleyen bir eğri gibidir. Gençken olgun, yaşlanınca çıtır çıtır istenir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl gerekçelerini buradan yazamam ama çıtır diyorum ki nedeni çok delice 1 0 Yorumla
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Düzgün insan tercih ederiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. olgun ve tecrübeli olsun... 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Olgun herzaman çünkü ne istediğini iyi biliyor 0 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bazen olgunlar da çok çitir olabiliyorlar 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. çıtır çıtır sarışın :P 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yeri geldiğinde çıtır yeri geldiğinde olgun 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Duruma göre değişir.😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl çitir erkek 4 1 Yorumla YakisikliAlihan +1 yıl İlk defa gorenler butonu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olgun erkek 6 3 Yorumla Benjjjj +1 yıl kişilik olarak mı yaş olarak mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisi de Yorumla Benjjjj +1 yıl konusalım mı biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kızlar son soruma bakar mısınız?
Ben boşandım o yaşıtımdı ama artık daha küçük genç çıtır birisini istiyorum
Ateşli ve tutkulu olsun da her ikisinde olur çıtır ya da olgun diye değil ateşli ve istekli olup olmamasına göre sıralanması bence
Bu tersine işleyen bir eğri gibidir. Gençken olgun, yaşlanınca çıtır çıtır istenir.
gerekçelerini buradan yazamam ama çıtır diyorum ki nedeni çok delice
Düzgün insan tercih ederiz
Aferin
olgun ve tecrübeli olsun...
Olgunlaşmış çıtır😃
Olgun herzaman çünkü ne istediğini iyi biliyor
Her ikiside ama çıtır ağır basar
Fark etmez İkisi de olur
Bazen olgunlar da çok çitir olabiliyorlar
Çıtır tabiki olgunu napim ben
Ben kesinlikle çıtır tercih ederim...
Olgun derdim ben sanırım