Sevgilim libidosu yüksek istekli biri ve önceden olan sevgilileriyle yaşadığı şeyleri hatırlayıp yükseliyor mudur çok merak ediyorum erkeklerde böyle bi şey oluyor mu sevgilileri varken
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabiki oluyordur.
Değil seks seksting yaptığım kızları bile dönem dönem hunharca arzuluyor ama bunu bastırmaya çalışıyorum yarın bir gün ilişkim olur da yine yükselirim korkusu ile.
İşte sevgilin varken de oluyor mu bu
Olmadı ki sevgilim bilemiyorum
Seninle yaşanıyorsa birak yükselsin. Insanların düşüncelerine hayallerine karışmayın artik
Benimle değil benden öncekilerle yaşadığı şeyleri hatırlayıp yükseliyor mudur
Seninle seks hayati var mi
Hayır kendime güvenim yok fiziğime güvenmiyorum isteklerini veremiyorum
Niye yenin var ki. Belki de sen abartiyorsun
Zayıf bi kızım ölçülerim küçük
Ee olabilir. Sevgilin Seni öyle sevmiş öyle beğenmiş bence sen bosuna takinti yapiyosun. Demek ki sevgilinde çıtır seviyor
O büyük ölçüleri seviyor bana anlattıklarından anlayabiliyorum o yüzden çok takıntı haline geldi bende 🥺
Ee o zaman seninke neden sevgili 2 senedir. Sen neden hala hayatında onu tutuyorsun o zaman.
Boy kilo kac senin
1.61 45
Ee tamam gayet iyisin. Inan bana boşa takinti yapiyosun her şey fizik değil. Istekli arzulu olup tutkulu olduktan sonra cok daha guzel seyler yaşatirsin ona
İşte çok takıntı haline getiriyorum ben benden öncekilerin onu tatmin ettiğini düşünüp kendimi yetersiz görüyorum
Çok saçma adi üstünde geçmiş geçmişte kaldı. Onlar yok sen varsın. Geçmiş geleceğe set olmamali. Sen onları düşüneceğine istekli tutkulu olduğunu belli et bence fiziğinde gayet iyidir
İşte keşke iyi olsa ölçülerim küçük aynanın karşısında küçük bi kız gibi duruyorum öyle olmasa kendime güvenim olurdu çok mutlu olurdum 🥺
Kaç yasindasin
20
Bak bence bu saçma takıntıyı birak. Bence cidden balıketli diye dolasanlarsan cok daha cekicisin
Hep dalga geçiliyor genelde benimle kız arkadaşlarım bile dalga geçiyor kimse seni arzulamaz falan diye
Ee o zaman neden hala hayatında tutuyorsun o öküzü
O beni arzuladığını söylüyor beğendiğini söylüyor ama özgüvensizliğim o kadar yüksek ki asla inanamıyorum
Ee bence seviş bak o zaman anlarsın bu fiziğini sorun olmadığını bosa takinti yapiyosun
eger sen baskın gelmıyorsan tabıkıde hatırlar ve onları arzu eder
sen onlara karsı daha baskınmısın pekı
Değilim istediğini çoğu zaman vermiyorum ona
neden pekı tabuların mı var
Tabulardan ziyade özgüvenim yok
pekı ılk deneyımın mı yoksa tecrubenmı az
Deneyimsizim daha hiç yaşamadık fiziğime güvenmiyorum
gızlısın detay veremıyorum
Çok canımı yakar bu durum
anlatabılırım sana
Evet yukselebilir. Biz kiz arkadasimla eskilerimizi anlattirmayi seviyoruz birbirimize 😅 cok tahrik edici oluyor
Oha çok farklı bi boyutmuş 😂
Evet, baskasinin ona yaptiklarini ve onun bundan zevk aldigini bilmek, sonrasinda ayni seyi ona yapmak cok farkli hisler uyandiriyor. Biliyorum ki deli gibi zevk aliyor 😅
Bizim aksine konusu açılınca çok sinirimiz bozuluyor
Ve onun onları düşünüp yükseliyor olması ben çok üzer
Kiskanclikla birlikte tahrik olmuyor musun hic? Sana anlattigini dusun mesela?
Hayır ya direkt sinir krizi sebebi bana
Kisiden kisiye degisir, ben cok kiskanc biri degilimdir. Sen peki daha once yasadiklarini dusundugunde yukselir misin?
Hayır aksine hiç bi şey hissetmem zaten yaşadığım şeyler öyle büyük şeyler değil
Seni zevkten titretecek bir sey yasamis olsaydin aklina geldiginde islanirdin direk
Erkeklerde beli olmaz:)
Her şey olabilir 🥺
Evet tabiki de oluyor
Ya çok üzücü bu durum
evet maalesef öyle. Yalana gerek yok. Her erkek böyle hisseder. Ama siz o an bunu anlamazsınız bile. Elinde tutmaya bak diyebileceğim o. Ancak sen biraz daha duygusal açıdan bakıyor gibisinz
Ben duygusal açıdan bakıyorum beni çok üzüyor derinden etkiliyor nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum 🥺
Bunu neden kafana taktın ki? Bende çok kuruntulu bir adamım mesela aklıma sürekli gelir böyle bir şey. Peki sen genel olarak arzulu bir kızmısın
Ben aslında kendimi bildim bileli arzulu bi kızım ama fiziğime güvenmem hep acaba kıyaslar mı diyorum istediği şeyleri beğenmez diye yapamıyorum kendimi salamıyorum önceki yaşadığı şeyleri düşünüp üzülüyorum öyle olunca da
Arzuluysan 1-0 öndesin diyebilirim. Biraz balıketli misin neyine güvenmiyorsun
Keşke balıketli olsam aksine zayıfım diye güvenmiyorum
45 kilo falan mısın
evet doğru bildin vallahi
göğüs 70-75 mş
Evet aynen öyle 🥺
Doyumsuzluk var ama sende. Asla tatmin olamıyorsun bana kalırsa. Ama bunu ynsıtamıyorsunda. Sevgilin bu yönünü bilmiyor değil mi
Doyumsuzluk denilemez ama çok istekliyimdir ve aynen öyle sevgilim beni aksine isteksiz libidosu düşük bi kız olarak biliyor
tahminlerimde haklı çıktım. mastürbasyon. yapsanda hep yarım kalmış gibi hissediyormusun
Yani evet sanki tam olarak istediğim gibi olmadı diyorum ve haftada en az 3 kez yapıyorum bi problemim yoksa
merak ettirdin kendini. Sürekli ıslanma durumu da var mı sende
Var valla ama ölçülerimden dolayı kendi kendime yaşıyorum 🥺
seni merak ettim ulaşabilir misin bana
Gizliyim
gizliliğini açmak için ne yapabiliriz
Olduğuna emin olabilirsin
Sende de mi oluyor sevgilin varken
Herkes de olur bu bazen gözlerini kapatır o zamanı yeniden yaşarsın zihnin de
Ya benden öncekileri düşünüp onlara yükselsin istemem 🥺
Onun isteklerini ona vermedikçe bu olucak üzgünüm senin için
Keşke fiziğime güveniyor olsaydım
Nasıl bir fiziğin var ki neden guvenmiyosun
zayıfım ölçülerim küçük
Avantaja da çevirebilirsin dezavantaja da bu durumu
Nasıl avantaja çevirebilirim ki
Onun da taktikleri var dimi yani sonuçta normal bişey ölçülerin küçük olabilir ama bunu görmezden getirmek senin elinde
Olmuyor işte görmek istediğinde çok çekiniyorum çok
İstersen gizliden çıkayım takip at ya da mesaj at
Olir tabiki
Kendisine sor
Gelip de evet demez ki başka erkeklerin görüşlerini merak ediyorum
Seninle onları unutacağı şeyler yaşıyorsa seni düşünüyodur yok yaşamıyorsa illaki aklına geliyordur ne zamandır birliktesiniz
2 yıl olucak maalesef yaşatmıyorum güzel şeyler ona
2 yıl demek iyiymiş 2 yılda hiçbir şey yaşamadınız mı
Konuşmalar ve basit bikaç bi şey dışında hayır hep çekindim
Tamam bakireliğine vermede zaten illaki sevişme falan olmuştur
Olur
Gerçekten mi ya
Yani olur