Cinsel Yaşam Dayanamıyorum diyen erkek çok mu azmıştır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yani uzun süredir seks yapmıyor mudur Dayanamıyorum diyen erkek çok mu azmıştır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
şebnemo Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Suratına attırmak istiyorum diyor işte kızım ne var bunda anlamayacak 2 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl 😳😳😳😳 nasıl yaaaa olaya bak Yorumla MehmettB +1 yıl hahaha ne kadar da açık sözlü bir bayeeen Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Libidom çok yükseldi kör tuttuğunu diker derler ya bencede aynı durum var tuttuğumu diyeceğim anlamına söyleniş 0 0 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Olabilir ama ben günde kaç defa o duruma geliyorum. Çok istekli biri ise kosa sürede bile dayanmaz duruma gelebilir 0 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet, çok istekli olmamiz uzun süredir yapmamiş olmamizdandir 0 0 Yorumla
Emreeeee06 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Yok ya azmamıştır hayatın zorluğuna falan dayanamıyordur :D 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok azmıştır ama illa uzun zamandır aeks yapmadığı anlamına gelmez, sadece azmıştır 0 0 Yorumla
Maxthon Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 65% +1 yıl Ondan ziyade isteği bir şekilde çok artmıştır. Boşalması iyi olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır. Bunlar sabah yapsa akşam yine ister. Libido meselesi. 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Bencede zamanla alakası yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık ten teması istiyordur ama dayanamıyorum diye bir şey yok yani 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yapsın, hayır bu ne yokluk anlamıyorum ya 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Uzun süreyle alakası yok ama azmıştir evet 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kullanmak için kız arıyordur 0 4 Yorumla şebnemo +1 yıl Biz de dayanamıyorum dedi diye Allah rızası için verecektik zaten 😂 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Tamam vermezsiniz de kanan kız çok kendim iki taraftada yokum konu olarak ama kızların safı çok var Yorumla şebnemo +1 yıl Niye yoksun iki tarafta da gey misin Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Sapım ya öyle ne av oldum nede avcı evlenince inşallah Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Patlamaya hazir bomba 0 0 Yorumla
GancıkAyı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yok be seni gaza getiriyordur 0 3 Yorumla KKJok +1 yıl Tecrübemi konuşuyo Yorumla GancıkAyı +1 yıl @KKJok sane Yorumla KKJok +1 yıl “+ne” sanane Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evet damlatiyordur hatta 0 3 Yorumla şebnemo +1 yıl O nasıl oluyor ya Yorumla Vayaminiyyum +1 yıl Yani suyu akmistir donuna Yorumla şebnemo +1 yıl Dona akan bir şey mi bu Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok fena azmıştır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Suratına attırmak istiyorum diyor işte kızım ne var bunda anlamayacak
😳😳😳😳 nasıl yaaaa olaya bak
hahaha ne kadar da açık sözlü bir bayeeen
Libidom çok yükseldi kör tuttuğunu diker derler ya bencede aynı durum var tuttuğumu diyeceğim anlamına söyleniş
Olabilir ama ben günde kaç defa o duruma geliyorum. Çok istekli biri ise kosa sürede bile dayanmaz duruma gelebilir
Evet, çok istekli olmamiz uzun süredir yapmamiş olmamizdandir
Yok ya azmamıştır hayatın zorluğuna falan dayanamıyordur :D
Çok azmıştır ama illa uzun zamandır aeks yapmadığı anlamına gelmez, sadece azmıştır
Ondan ziyade isteği bir şekilde çok artmıştır. Boşalması iyi olur.
Hayır. Bunlar sabah yapsa akşam yine ister. Libido meselesi.
Bencede zamanla alakası yok
Artık ten teması istiyordur ama dayanamıyorum diye bir şey yok yani
Yapsın, hayır bu ne yokluk anlamıyorum ya
Uzun süreyle alakası yok ama azmıştir evet
Kullanmak için kız arıyordur
Biz de dayanamıyorum dedi diye Allah rızası için verecektik zaten 😂
Tamam vermezsiniz de kanan kız çok kendim iki taraftada yokum konu olarak ama kızların safı çok var
Niye yoksun iki tarafta da gey misin
Sapım ya öyle ne av oldum nede avcı evlenince inşallah
Patlamaya hazir bomba
Yok be seni gaza getiriyordur
Tecrübemi konuşuyo
@KKJok sane
“+ne” sanane
Evet damlatiyordur hatta
O nasıl oluyor ya
Yani suyu akmistir donuna
Dona akan bir şey mi bu
Ben hiç yapmadim noldu yani