Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı yorum gelırse sokak hayvanlarına mama alıp. Hepsini beslıycem ama zor okuduğunu anlamayanlar, duyarcılar Allah’ım
Buluşup bir kez olsun birbirimizin olucaktık o cadı Şam şeytanı eşi fakesini yakaladı ikisi de avukat o burada ne demek istiyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evli bı erkekle nasıl konuşuyorsun sen? Bide karsina hakaret ediyorsun. Allah ikkimizinde belasını versin!
Senin belanııı versinnn
Benim işim var ben sana yazcam diyo kısaca ama yazmayacak çünkü bahane yaratıyo
O yazar benden iyi tanımıyorsun
1 sene bekle yazmazsa yazmaz
Nah beklerım 😀1 seneye kadar evlenirim bile belkin
Ne ara aday buldun da evleniyon😄
Belki dedım de adam daki ego sinir bozucu 1 ay bile beklemem
Egoo varsa kaç bence egolular çekilmiyoo kedi sev daa iyi
Sana egolu gelmedi mi yıllarca bekleme ne Allah aşkına
Valla ya sanki sen yedekte kal der gibi
Aynen ya sinir sey
Yol ver gitsin
Kusucam ne iğrenç bir karakterin var, tam bir fa. h. işesin!!! 🤮🤮🤮
Seviyorum aptalll iistedıgını dee
Umarım yaşattığını yaşamadan ölmezsin
Vallahi bu niye troll değil ya sen ne istiyorsun evli adamdan bırak karısıyla mutlu olsun ya gerçekten dışarıda o kadar bekar varken neden evliler?
Ya kendi eşini seviyor ve seninle ciddi düşünmüyorum demek istemiş.. ama biraz cilveli davranirsan dayanamaz sana
Burdan nasıl anladın bunu
Bak ne demiş son cümlede beni bekleme uzun bir süre huzursuz oluyorum demiş..
Ne anlama gelıyor bu
Ya seni istiyor yatakta ama ortam müsait değil demiş.. bana hep yazma eşim görür demek istemis
Fakedrn yazıyorum zaten şahsi hesabına değil ama çok aptal 1 yıl Onu bekllerım sanıyor 😂
Anladimda telefonunu karısı karıştırdığı için görür diye diğer fake hesabi korkuyor. pkei yaslariniz kaç ikinizin
Bence de korkuyor ben 26 o 37 adamdaki ego ya bak 1 yıl sonra yazııcam yıllarca bekleme ölsem beklemen hatta 1 ay bile
Kesinlikle haklısın. peki onu çekici buldugun için mi sevişmek istediniz yoksa başka erkek yok diye mi?
Başka erkek yok ne ya 😀güzel biriyim hadi çirkin olsam da genc yaşım BİNlerce bulurum istesem sevdım hemde çok böyle gözleri aklıma gelince kalbım atıyordu öyle diyim sevdıgım için onun olmak istedim ama o korktu
Peki nerde tanistiniz? Bide siz bekarmisiniz dul mu?
Dul ne Allah aşkına bekarım tanışma uzun hikaye sanal yaptık görüntülü bana senle sanal bile gerçek gibiydi gerçeğini tahmın edemiyorum dedi ne demle bu
Demek baya hoşlanmış senden. cidden hata yapmış.. insan böyle istekli birini nasıl bırakır ki
Kendi zevkine göre takıl. yani
kacamak mı yapacaktın
Ya cidden bu beyinle nasıl yaşıyorsunuz
Avukatla uğraşma çarpılırsın
Onu geç ne demek istiyor
Birgün sevişeceğim ama şimdi değil diyor
Ne yani artik olmayqcak degilmi
Bişey anlama
Boş yapma
Yaptım yaparım sanane
Evli miymiş
Okuma özürlüsü müsün