Cinsel Yaşam Erkek arkadasım ne dusunuyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sadece beni tatmin etti birlesme olmadan gitti amacı ne olabilir? Erkek arkadasım ne dusunuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Artgasm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bu durum benim de basima geliyor. Tatmin edip birakiyorum. Altinda yatan sebebi biliyorum. Ozelden anlatabilirim 0 5 Yorumla Artgasm +1 yıl Bazi erkekler bi kadina dokunmayi onu becermeye tercih eder. Onu tetiklemenin tek bi yolu var. Yorumla Soran +1 yıl Daha once birlikte olduk Yorumla Artgasm +1 yıl Bazen ister bazen istemez. Elleyerek kivama getirmelisin. Ya da oral ile Yorumla Soran +1 yıl Izin vermedi Yorumla Artgasm +1 yıl Yakin zamanda baskasi ile sevismistir ya mastürbasyon yapmistir. Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Siz istermiydiniz peki hanımefendi içinize girmesini 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl O zaman bir şeyden çekiniyor olabilir evlenmeyi düşünmüyor galiba sizinle Yorumla Soran +1 yıl Yok oyle bi beklentim zaten Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Sadece cinselllik mi istiyorsunuz hanımefendi Yorumla
oyunadamı2 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ona bağlanmanı sağlamış. Şimdi, gel beni s*ik demeni bekliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Istegimi saklamadimki Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Tamam da, o daha fazla güven vermeye çalışıyor hepsi bu... bakire misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla oyunadamı2 +1 yıl Bilemedim valla. Eklesene Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bazen ben de öyle yapıyorum. Tek taraflı kadının mutlu olması daha iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Marygold Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Belli ki kılığına zarar vermek istemiyor 🙂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok oyle bisi Yorumla Marygold +1 yıl Bi dk ulaş bana Yorumla Marygold +1 yıl ? Yorumla Marygold +1 yıl Stek at ben yazarım Yorumla
Remulo Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 73% +1 yıl Birleşme olmadan nasıl tatmin oldunki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayrintiya girmek olmaz ama tek tarafli oldu Yorumla Remulo +1 yıl Yani oda saçma olmuş o raddeye gelipte bişey yapmamak, belkide birleşme sonrası bağlanma olur diye düşünüp çekilmiştir Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Güneşi gördüğün zaman anlayacaksın Arap 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kullanmak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi onu kullanmis oldum bu durumda Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl O seni Yorumla Soran +1 yıl Iste nasil tatmin olan benim Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Olsun erkek sana dokuması bile tatmin eder Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İyimiydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence evet ama karsilikli olsa daha iyi Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Teklif et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bu durum benim de basima geliyor. Tatmin edip birakiyorum. Altinda yatan sebebi biliyorum. Ozelden anlatabilirim
Bazi erkekler bi kadina dokunmayi onu becermeye tercih eder. Onu tetiklemenin tek bi yolu var.
Daha once birlikte olduk
Bazen ister bazen istemez. Elleyerek kivama getirmelisin. Ya da oral ile
Izin vermedi
Yakin zamanda baskasi ile sevismistir ya mastürbasyon yapmistir.
Siz istermiydiniz peki hanımefendi içinize girmesini
Evet
O zaman bir şeyden çekiniyor olabilir evlenmeyi düşünmüyor galiba sizinle
Yok oyle bi beklentim zaten
Sadece cinselllik mi istiyorsunuz hanımefendi
Ona bağlanmanı sağlamış. Şimdi, gel beni s*ik demeni bekliyor
Istegimi saklamadimki
Tamam da, o daha fazla güven vermeye çalışıyor hepsi bu... bakire misin
Hayır
Bilemedim valla. Eklesene
Bazen ben de öyle yapıyorum. Tek taraflı kadının mutlu olması daha iyi hissettiriyor
Belli ki kılığına zarar vermek istemiyor 🙂
Yok oyle bisi
Bi dk ulaş bana
?
Stek at ben yazarım
Birleşme olmadan nasıl tatmin oldunki?
Ayrintiya girmek olmaz ama tek tarafli oldu
Yani oda saçma olmuş o raddeye gelipte bişey yapmamak, belkide birleşme sonrası bağlanma olur diye düşünüp çekilmiştir
cok kendını dusunen bırı
En sevmediğim kadın erkek modeli iyyyy 🤢
İlkten böyle olsun istedi belki
Seni yarıda kesmemis en azından
Güneşi gördüğün zaman anlayacaksın Arap
Seviyordur senin rahatlamanı zevk almanı
Kullanmak
Ben mi onu kullanmis oldum bu durumda
O seni
Iste nasil tatmin olan benim
Olsun erkek sana dokuması bile tatmin eder
Neden birleşme olmadı