Bir erkek sizin ilkiniz olsa mutlu olur muydunuz yoksa umursamaz mıydınız
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu olurdum benimde bir tecrübem yok beraber keşfederek öğrenir zevk alırdık
yaşamayan erkek az o yüzden yaşamış olması da beni üzmez pek umurumda olmaz benimleyken başka birileri vs olursa o zaman sıkıntı olur013 Yorumla
Soran+1 yılİnsan ister istemez kıskanabilir ben de o yüzden gecmişte kimsenin olmasını istemem. Eşimin özeli onun ilki benim de ilkimin olmasını isterim bu zamana kadar zor dayandim. Peki sen nasıl iradene hakim oldun yaşın kaç
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşım
bilmem çok istekli değilim demek ki
arada mastürbasyon yapıyorum yetiyor yanlış kişilerle yanlış bir şeyler yaşamak tam olarak yanlış demeyelim herkes özgür tabii pişmanlık duyabileceğim bir şey yapmaktansa yapmam o zevkten o duygudan mahrum kalmayı tercih ediyorum
Soran+1 yılBende 26 yaşındayım benim kiz halimsin gerçekten en iyisi kimseyi kullandırtma bu zamana kadar dayandin yine dayanabilirsin. Isteklisindir bence sadece sevdigin kişiyi bekliyosun gibime geliyo
Cevap sahibi+1 yılaynen doğru zamanda doğru kişi diyorum ama aslında beklediğim birisi de yok arayışımda yok hayatımı yalnız geçirip gitmek istiyorum
Soran+1 yılÖyle deme umarim karşına sevdigin sevildigin biri çıkar. Yaşın normal millet 30 35 te evleniyo. Evlenmek istedigin kişinin nasıl birisi olmasını isterdin eğer evlencek olsan
Cevap sahibi+1 yılanlayışlı olsun zaten gerisi halledilir
nerede nasıl davranacağını bilsin
herkes gibi yakışıklı uzun boylu vs diye bir isteğim yok benim istek karakterinde davranışlarında
Soran+1 yılSen Allaha dua et umudunu kesme inşallah istedigin biri çıkacak karşına
Soran+1 yılMüsaitliğin varsa ekleyebilir miyim seni tabii sakıncası olmazsa
Cevap sahibi+1 yılumutsuz değilim zaten yine de teşekkür ederim umarım senin de gönlüne göre birisini çıkartır
teşekkür ederim özelden konuşmayı sevmem
Soran+1 yılArt niyetli değildim emin olun sadece aynı kafa yapında birisiyle dertleşmek isterdim rahatsiz oldugun an direkt engelle olur mu nasıl olsa anonimiz
Soran+1 yılÖzür dilerim yanlis anladiniz galiba beni sadece kafa yapım uyan biriyle konusmak istedim
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlamadım ben pek konuşmayı sevmem o yüzden iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler peki nerelisiniz onu söylesin bare😅
Kızlar Ne Diyor
1
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Daha önce kimseyle yakınlaşmamış erkek ilginizi çeker mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat