Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Senin gibi kadınlara müstahak oluyor çünkü sizi bir et parçası bir hizmetçi gibi gören erkeklerin dibinden ayrılmıyorsunuz sonradan da şikayet ediyorsunuz e belli ki seni sadece cinsellik ve evinde hizmetçi gibi çalıştırmak için kullanıyor seven bir erkek bunu yapmaz sen bunu bile bile halen onun yanında kalıyorsan sana müstehak oluyor şikayet etmeye zerre kadar hakkın yok
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten
- +1 yıl
Bu tarz erkekler kendisini belli eder gemi ile kuşamıyla saç kesim tarzıyla dinlediği müzikle muhakkak karakterinin böyle sapkın ve psikopat olduğunu belli eder eş veya sevgili seçerken kadınların bu tarz şeylere dikkat etmesi gerekir mesela saçının sadece üstünü bırakıp yanları kazıtan tipler kızlar gibi çok dar pantolon giyenler veya dışarıda eşofmanla gezenler elinde tespihle gezenler kuluna boncuk takan erkekler bunların %90'ı genelde serseri psikopat ruhlu oluyor dikkat etmek gerek
Soran+1 yılÖyle giyimi kuşamı yoktu sadece kişisel temizliğine önem vermiyordu. Mesela yattığı yatakta bok lekeleri görüyordum son zamanlarda o yüxden uzaklaştım bide :(((
En İyi Cevaplar
Valla kusura bakmayın da bir erkeğe bu kadar taviz verirseniz, tepenize çıkması çok normal. Arada nikah yok bişey yok, karısı gibi olmuşsunuz. Gel dersem gelir, git dersem gider kafasında takılıyor. Sizi çantada keklik görüyor. Psikolojik üstünlük tamamen onda.. Böyle durumlarda Freud'un şu sözünü hatırlatmakta fayda görüyorum: Bir kişiye vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz.. Şimdiki kızlar, erkekleri parmağında oynatıyor. Sizde de durum tam tersi. Ona patronun kim olduğunu gösterme vakti...
34 Yorumla
Soran+1 yılaz önce kuzeni aradı ağzımı aradı. Ben de işle ilgili olmuyor bi türlü gidip geliyor, iş çözüyor ondan para alıyor şimdilik dedim. Anında kulağına gitmiş aradı, benim onurumu gururumu neden kırıyorsun dedi. Ben de 2 gün sonra doğum günüm sabah beni moralsiz şekilde işe gönderdiğin için özür dileyeceğine ağzımı arayan birine 2 kelime ettim diye onur gurur kıran ben mi oluyorum sen kendi yaptıklarını düşündn mü yazdım. Seninle uzun bir süre görüşmek istemiyorum dedi.
- +1 yıl
Bırak ne hâli varsa görsün.. Hatalarını kabul edeceği yerde bir de sana narsistlik taslıyor. Beyefendinin bir işe yaradığı yok bir de kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor. Böyle hikayeleri duyunca ifrit oluyorum. Sizin yapmanız gereken bu adamı sonsuza kadar hayatınızdan çıkarmak. Resmen toksik bir ilişkiye mahkum yaşıyorsunuz.. Buna mecbur değilsiniz..
Soran+1 yılÇok haklısın Çok... Ben de inanılmaz yoruldum zaten. Onunla beraber olmadığım günler resmen dinleniyorum.
Arkadaşı yanlış anlamada. Nereden buluyorsunuz böyle kaba adamları. Kesinlikle haklı değil. Hem de çalışmıyor öylemi. Yav senin hayatını kolaylaştıracağı yerde zorlaştırıyor. Kesinlikle ayrıl. Erkek köküne kıranmı girdi. Kendinize eziyet etmeyin Allah aşkına.
013 Yorumla
Soran+1 yılDün bide arayıp benim belim ağrıyor temizlik yapıyorum burada sen de yaşıyorsun utan be dedi. Yaşıyorsun dediği haftada 2-3 gün gidiyorum.
- +1 yıl
Arkadaşım hastalıklı bir tip olabilir. Bakın normalde ev işleri zaten ağır işlerdir. Bunların çoğu erkek işidir. Herkesin çalıştığı bir birliktelikte iki kişi çalışıyor ise çoğu iş erkeğe bakar. Kadın yapı itibari ile naiftir. Ki siz çalışıyorsunuz. Sessiz sedasız düzeninizi kurun ve ayrılın. Direk ayrılırsanız sorun çıkarabilir. Her şeyiniz hazır olunca çıkın hayatından. Kendinize eziyet etmeyin Allah aşkına yazık sizlerde, zaten çalışıyorsunuz. Böyle adamlar ileride de zararlı
Soran+1 yılBenim zaten düzenm kurulu ben de tek yaşıyorum ona gel benim evimi temizle demiyorum yardımcı çağırıp evi temizletiyorum. Burada yaşıyorsun dediği haftada 2-3 gün kalıyorum o da gitmediğimde trip yememek için. Ayda 7 bin TL kira alıyor ve ne ev kirası ne de doğru düzgün fatura ödemesi var. Ayda 1-2 kere temizlikçi tutacağına tek izin günümde 4+1 evi temizletmeye çalışıyor. Neymiş efendim bir kere de evde yemek yapalım dememişim
Soran+1 yılAilesiyle de sürekli problemli. İlişkim başladı başlayalı hep onun sorunlarının içindeyim. İşe gir diye ittirdikçe bana bağırıp çağırıyor uğraşıyorum işte götümü mü vereyim diyor. Bide doğum günümden iki gün önce bunları yaptı. Bugün doğum günüm gece şunu yazmış’ ailenle nice senelere, karşına çıkacak kişi benden daha çok değer verir sana’ yazmış. Teşekkür ederim dedim sadece. Halbuki ben onum doğum gününde 3 gün boyunca otel bakmıştım, Galata’da otel bulup pastayı orada kesmiştik. Onun bana yaptığı ise çok acı…
Soran+1 yılAz önce aynılarını yakın arkadaşım da söyledi artık ne olursa olsun önüme bakma vakti
Soran+1 yılAyrıldık
Soran+1 yılinş :)
Soran+1 yılben kira gelirini Euro yapıp kenara atıyordum elinde para tutmuyor birikimi olsun diye. Ayrılır ayrılmaz burada bilekliğin kalmış göndereyim istersen dedi at çöpe gitsin dedim. O da hemen sendeki emaneti de yarın gönder dedi. At ibanını hesabını yap TL cinsinden göndereyim dedim. Anında onu istedi ne kadar paracıymış.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYardım niye etmiyor çok saçma o evde kendide yaşıyor ev işinin hepsini sen yaparsan sekste mırın kırın et çok yorgunum de yarıda bıraktır hatta uyu ikinci gün bak nasıl yerleri yalıyor vileda bile kullanmaz 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılo bana diyoki bu evde sen de kalıyorsun elini sürmüyorsun. ben zaten haftanın 6 günü yoğun bi şekilde çalışıyorum yorgun oluyorum haftanın 3 günü geliyorum onun evine burayı temizlemek zorundasın yapıyor. Bugün aramış benim belim ağrıyor burayı temizliyorum ayrıralım hayatımda kimseyi istemiyorum dedi. Sen bilirsin dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle erkeklere prim verip basimiza cikariyorsunuz ya suc sizde. Arkadas calisin, ekonomik ozgurlugunuzu elinize alin, erkege kul köle olmayin dedik bu sefer paranizi kazaniyorsunuz ama erkege baska turlu kole olacak seyler buluyorsunuz.
Gercekten bizim turk kadinlarinda erkeğe karşı bir hizmet, kolelik, seks oyuncagi olma aşkı var. Azicik, onurlu, gururlu olun. Ya ben boyle degilim ama hollandali bir erkek arkadasim beni mutlu etmek, benim icin bir sey yapmak zorunda degilsin demisti.
O bu lafi ettigi zaman dank etti kafama bazi seyler. Biz turk kizlari erkege cok kul kole oluyoruz ve cok fazla memnun etmeye çalışıyoruz. Ben senin kadar degilim, erkege oldum olasi cok minnet etmem ama elin avrupali erkegi bile bana bunu dedi.
ki bence cok normal davraniyor ve normal seyler yapiyordum kendi kültürüme gore. Ha o avrupali elamana yaptığım seyler, bizim turk erkeklerine yetmezdi orasi ayri, senin sevgilin gibi cok sey beklerler ama hala bu adamla berabersen gercekten turk kizlari olarak size kole gibi, h*yvan gibi davranilmasindan hoslaniyorsunuz. baska açıklaması yok bunun.
Tam tersi kadin erkege boyle davransa o erkek, o kadini senin tribinle, isteklerinle mi ugrasacagim der s*ktir eder kapinin önüne koyardi. Bu kadar gurursuz, erkege kul köle olmayin, gercekten yazik.
Anlamadigim ekonomik ozgrulugunuzde bir işe yaramiyor, cekip gidemiyorsunuz. Cevremde evliliginden mutlu olmayan, b*k gibi parasi olan ama kocasindan bosanmayan kadinlar var. Ne anladim ekonomik ozgurlukten o zaman?
Adam hem seni yesin, hem parani yesin, hem yaptigin yemegi yesin, hem yikadigin camasiri giysin. Ekonomik özgürlüğü istedik boyle, kul kole olmayin diye daha da koleleştiniz kusura bakmayin ama. Sendeki olayda evlilik bagi bile yok üstelik.
11 Yorumla- +1 yıl
Kız sana helal olsun ne güzel yazmıssın ya
+1 yılHayırdır İngiltere prensi ile mi konuşuorum desene ona. 😂 Lan benn böyle bir şey görmedim ya vallahi gözünüzü seveyim aklınız var kullanın, kendinizi kullandırmayın. Sevgi adı altında psikolojik şiddete boyun eğmeyin.
117 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun
Soran+1 yıluzun zamandır yorgunluktan ona geldiğimde uyuyorm, o da söylenip duruyor
- +1 yıl
Bakın böyle şeyler size bir işarettir. Evlendiğinizde o insan için bir köpekten farkınız olmayacak. Afedersiniz ama durum bu
Soran+1 yılonun da bana karşı fedakarlıkları var mutlu etmeye çalışıyor ama bu huysuzluklrı beni hep geri itiyor.
- +1 yıl
Hayvanlar bile eşlerine öyle davranmıyor. Siz hiç, bugün ben çok havladım temizliği sen yap diyen bir köpek gördünüz mü 😂
Yaşlar kaç? Ciddi olamazsın bu tavırlar karşısında neden bu kadar bekledin tepki göstermek için onu anlamayadim. Söyleyecek çok şey varda görüş çok gelmiş bunu görüp okur musun emin olamadım
225 Yorumla
Soran+1 yılaz önce kuzeni aradı ağzımı aradı. Ben de işle ilgili olmuyor bi türlü gidip geliyor, iş çözüyor ondan para alıyor şimdilik dedim. Anında kulağına gitmiş aradı, benim onurumu gururumu neden kırıyorsun dedi. Ben de 2 gün sonra doğum günüm sabah beni moralsiz şekilde işe gönderdiğin için özür dileyeceğine ağzımı arayan birine 2 kelime ettim diye onur gurur kıran ben mi oluyorum sen kendi yaptıklarını düşündn mü yazdım. Seninle uzun bir süre görüşmek istemiyorum dedi.
Soran+1 yılgece 4 e kadar benim başımda beklemişte ben onu anlamıyormuşum. Öyle söyledi. Ben de sen bilirsin dedim
Soran+1 yılyok yaşım 30 artık yuvamı kurmak istiyorum, bu da kötünün iyisi diye.
Soran+1 yılbeni düşündüğü çabaladığı zamanlar da var o konuda hakkını yiyemem. Ama tarttığım zaman bana çok fazla haksızlık yaptı. Mesela geçen gün bir arkadaşından bahsediyordu adam boşanıyormuş 2 rus kadınla ılgaza gitmiş, anlatırken de ne güzel hayat ya dedi. Ben de bozuldum. Bunun gibi
Soran+1 yılyok sadece dükkanı var ondan 7 bin tl kira geliyor. Bir de oturduğu evin yarısı kendisinin ama tapu ablasının üzerine. Ablası da evden çık diyip duruyor. Şu an işsiz. İş bulamıyor. Bir de çevresi biraz var o kadar.
Soran+1 yılEvet var da beraber olmak isteyen benimle. Adam aramış ben temizlik yapıyorum belim ağrıyor, ben seni hayatımda istemiyor dedi. Bağırdım çağırdım ben senin evini temizlemek zorunda değilim diye.
Soran+1 yılBide asla dinlemiyor. Hep kendisi haklı.
Soran+1 yıl1 yıldı birlikteyiz tanıştığımızdan beri böyle. Sorunlu bir ilişki
Soran+1 yılBi inşaat firmasında pazarlama departmanındayım. Projeler çıktı bu saatte çıktım işten
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılArkadaşlarım da öyle diyor da ben konuşmadıktan istemedikten sonra etrafımda dolaşsa nolur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuna kadar haklısın. Askında buna sana çok iyi olmuş aklını başına alabilirsin. Eğer evlenirsen bu adam senden hep bunu bekleyecek. Evi temizle yemek yap beni doyur. İlişkiniz eskimiş. Bence bunu çekmene hiç gerek yok yol ver gitsin. Kendini değersiz hissettirmeye başlamış. Unutma senden değerlisi yok olamaz kendini bu kadar düşürme bir erkek yüzünden
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhani bir söz vardır eşş@k olursan semer vuran çok olur derler. Senin durumun buna benziyor bu konuda biraz mesafeli ve kararlı olman gerekiyor aşk sevgi böyle bir şey degilki onun yaptığı şey piskolojik şiddettir buna da bir dur demen gerekiyor
30 Yorumla Sen bence onu sal gitsin bu kadar saçma bi muhabbet kim olursa olsun yapılmaz, düşmanın olsa böyle konuşulmaz bence. Çok taviz vermişsin oda tepene çıkmış direk kurtul
10 YorumlaDeveye diken insana s iken yaranırmış diye boşuna dememişler. Birini sevmek ona değer vermek onu özel hissettirmek böyle bir şey değil yalnız.
28 Yorumla
Soran+1 yılsen bilirsin yazdım bende. yoruldum çünkü, o bi yandan ailevi problemleri bir yandan
Soran+1 yıldün sohbet ederken bir arkadaşının eşinden boşanmak üzere olduğunu, iki rus kadınla ılgaz'a gittiğini söyledi. Anlatırken de ne güzel ya dedi. Bu da benim gururumu kırdı napalım
Soran+1 yılbunun gibi o kadar çok şey varki. Onun bu konuda savunması da gece 4 e kadar başmda beklemiş uyumamış falan filan
+1 yılErkek arkadaşım şu an çalışmıyordan sonrasını okumaya gerek duymadım. Çok beyinsiz birisiyle sevgilisin direk ayrılmalısın Kendini heba ediyosun boş yere
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Kendinizi kullandırmaya devam edin ! Yani bir de bunu soru olarak soruyorsunuz siz cidden sorunlusunuz ve sizdeki bu sorunu keşfeden erkekler sizi kullana kullana bitiremediler
10 Yorumla
+1 yılErkekleri kötülemek için klasik Kadın hikayeleri. Yok şöyle dedi yok böyle dedi çok basit aslın da Bekar bir Kadına da Evli bir Kadına da rahat batıyor. Kolay sevgi yi, Aşkı öldürmek zor olan yanlız mücadele etmek. 🚬
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın olduğuna emin misin. bence seni cinsel ilişki ve temizlik için tutmuş ama sen farkında bile değilsin.
20 YorumlaYardım etmesini böylelikle daha kaliteli seks yapabileceğinizi söyle düzelecektir
10 Yorumlasonuna kadar sen haklısın, bencilin teki bence.. taktir ettim seni iyi dayanıyorsun ama ben olsam böyle birine önce haddini bildirirdim baktım hâla adam olmuyor, sonra da güle güle derdim
10 Yorumla
+1 yılBu işin kolayı basıcaksın tekmeyi bu kdr basit çok düşünmeye gerek yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılEğer 3 gün onda kalıp elini hiç bişeye attığın yoksa haklı ama kendi hiç bişiy yapmayıp sen kadınsın diye herşeyi sana yaptırmak istiyorsa başka
11 Yorumla
Soran+1 yılkendisi de topluyor evini. Şu mutfağı bi temizleyelim dedi dün tamam dedim. Sonra bi temizlikçiyle anlaştı bugün gelip temizleyecek diye ben bişey yapmadım. Bna trip attı işe giderken
+1 yılResmen kullanıyor , o birleşmede sıfır duygu olduğuna eminim , kendine yazık etme değerini bilenle ol
118 Yorumla
Soran+1 yılsabah bide bacaklarına masaj yaptrdı işe gitmeden önce. Masajımı yaptım gittim. 3 defa aradı, trip atarak sonra.
- +1 yıl
Siz ciddi misiniz şu an , bunu nasıl kabullenir bir kadın ve böyle devam eden bir ilişkide nasıl kendinizi iyi hissetmeyi bekliyorsunuz bu haksızlığı yapmayın kendinize biraz değer biçin artık lütfen , ne yapıyorsa kadın kendine yapıyor
- +1 yıl
G*tünüde sildirir sana yakında gerçi bu kafayla çok bile yaşamışsın.
- +1 yıl
@ASOSYAL_MISIR bak hanımefendi asosyal ama işi biliyor :)
Soran+1 yılevet, ben de onun ihtiyaçlarını karşılayamıyoruım diye kendime kızıyorum. Ama ben de tek yaşıyorum ona gel evimi temizle demiyorum yapamadığım için yardımcı çağırıyorum
- +1 yıl
İhtiyaçlarını karşılamak zorunda olduğunuzu kim söyledi?
- +1 yıl
Knk siz evli değilsiniz ki evinin temizliğini neden yapiyosun adamn kendine gel
- +1 yıl
Birde şöyle düşünün bu kadar sizi kullanıyor belki yıllar geçecek ondan sonra hadi güle güle peki bu kadar dert çile çektiniz yazık değil mi size
- +1 yıl
E zaten öyle yapar sevse böyle kötü davranır mı hastasın ilgilenir iş yaptirmaz
- +1 yıl
Her bu şekilde soru paylaşan kadına yazıyorum , kendinizi kullandırmayın v ene kadar değerli olduğunuzu önce siz kendinize hissettirin , siz tek bir kişiye bağlı kalmak sorunda değilsiniz ve zaten evli de değilsiniz ne diye katlanıyorsunuz yahu biz sevmeye kıyamayaya baştacı yapmaya kız bulamıyoruz siz maşa olıyorsunuz vallahi kendinize gelin
Soran+1 yılo da bana fedakarlık yapıyor mesela akşam gitti hemen bana ağrı kesici aldı geldi. Gece 4 e kadar uyumadım seni bekledim hastasn diye dedi. Ama bugün sürekli trip attı. 2 gündür buradasın boşa geçti diye.
- +1 yıl
O iyilik değil mecburiyet tabiki gidip agrı kesici alacak oldu olacak siz ölürken puro içip keyif yapsın
- +1 yıl
NZJSJXKWN
- +1 yıl
Keşke sizin gibi biri olda hayatımda ya nasıl bulabilirim ben 😂
Soran+1 yılaz önce kuzeni aradı ağzımı aradı. Ben de işle ilgili olmuyor bi türlü gidip geliyor, iş çözüyor ondan para alıyor şimdilik dedim. Anında kulağına gitmiş aradı, benim onurumu gururumu neden kırıyorsun yazdı. Seninle uzun bir süre görüşmek istemiyorum dedi.
- +1 yıl
Hayırlı uğurlu olsun iyi ki böyle olmuş bence
- +1 yıl
Sende de ki Ben seninle uzun bir süre değil hiç görüşmek istemiyorum kendine iyi bak by yazzzzz
Soran+1 yıl:)
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Valla sen haklısın hem çalışmayacak hem sexs yapacak hem de evi temizletecek yok öyle madem çalışmıyor evi temizlesin nerden bulursunuz böyle çıkarcı insanları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma arkadaşım ama erkek arkadaşın seni cariye olarak görüyor, yani sana bakış açısı sadece ona hizmet etmen ve cinsel ihtiyacını gidermen ne yazık ki... Sana tavsiyem bu şahısla olan ilişkini bitir ve iletişimini kes.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle kişilerle ısrarla devam etmeyi kendiniz seçiyorsunuz bence buraya söyleneceğine ayrılmayı deneyebilirsin
10 Yorumla Tabi ki haksız! Yerinde olsam çoktaaan tekmeyi koymuştum totosunun altına 🤮 seni özel hizmetcisi sanıyor herhalde.
20 Yorumla
+1 yılSeks neyse de onu anlarız heteroseksüel elbette sana ihtiyacı var ama temzlikte kıysıra bakmadım bir zahmet yapsın
03 Yorumla
Soran+1 yılaz önce kuzeni aradı ağzımı aradı. Ben de işle ilgili olmuyor bi türlü gidip geliyor, iş çözüyor ondan para alıyor şimdilik dedim. Anında kulağına gitmiş aradı, benim onurumu gururumu neden kırıyorsun yazdı. Seninle uzun bir süre görüşmek istemiyorum dedi.
- +1 yıl
Güle güle diyeydin bir tek erkek sen misin hayat kısa kuşlar uçuyor
Soran+1 yılben de sen bilirsin dedim
Boyleleriyle zaman kaybetmeyin, calismayip butun gun evde bos oturan ve sana bunlari diyenle hic olmayin. Hayatiniza + katacak kisilerle olun..
01 Yorumla
Boş ve gereksiz adama benziyor. Sana ilgi sevgi göstermedikten sonra sen ona nasıl her istediğini yapacaksın
10 Yorumla
+1 yılGerçekten psikolojik şiddet görüyorsun kendi ayaklarının üzerinde durup bişeyleri değiştirme vakti gelmiş de geçiyor
10 Yorumla
+1 yılBeraber seks yaparken temizlik neden sana kalıyorr?
20 Yorumla
+1 yılMadem çalışmıyor g*tünü kaldırıp kendi yapsın çok yüz verme y*vşağa😃
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa sahiden hala böyle birinin evinde mi kalıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık kalmıyorum. Ayrıldık
- +1 yıl
👍
İpleri eline vermişsin. Bensiz yapamaz hissini almış
02 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle de güzel yapıyorum ki o bensiz yapamıyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bırak öyle zibidiler adam ilişki yasadiginla her şeyi paylaşacağınız kadını kullan bütün işini yaptır bırak gitsin ş...
00 YorumlaSenin gibi robot Xiaomi de yok kanki banada lazım bitane 🤩
10 Yorumla
+1 yılSana çok haksızlık yapıp bencilce davranıyor. Ayrılırsan rahatlarsın. Bi nefes alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılüzerimden yük kalkar diye düşünüyorum
+1 yılHakli olan sensin. Üzüldüm senin adına... şöyle cillop gibi kızları telef ediyorlar ya ona yanarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılben de üzülüyorum erkek sonuçta ihtiyacı var ben de gelip yatıyorum ya aldatırsa diye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman şunu derim az kendinize saygınız olsun gerçekten sevgilisiniz diye senin sahibin değil yani
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar kişiyle konuşmuşsun keşke bi benimle de konuşsaydin
İyi aıltırmışsın böyle şeymi olur kendini değersiz gösteriyor sana haberin olsun
10 Yorumla
+1 yılAyrıl seni kullanıyor…, sevgili dediğin seni düşünür
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHak ediyorsunuz ağa siz size seven değil sizi böyle s*ken yaranir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nerden buluyorsunuz böylelerini yaa, evi var diye mi?
10 YorumlaMantıklı cevabın hadi ordan çekmek olduğunu bildiğiniz halde neden bize soruyorsun?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen haklısın burada bulmuşta bunuyor aptal cocuk
00 YorumlaO sana napiyor nafakani ofuyormu bu sartlarda. onrmlibolan alma verme dengesini korumak
00 Yorumla
+1 yılAyranım dökülmesin gtm sklmesn diye bir atasözü geldi aklıma 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeyler yazdım, sonra sildim. Sonra tekrar yazdım, sonra onu da sildim. En son gülücük bırakarak yorumsuz bir şekilde bırakmaya karar verdim 😃😂
00 Yorumla
+1 yılBize böylesi denk gelmez ki anca babalarının evinden naz paz 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Nedir bu rahatlık? Krala cariyelik filan mı ediyorsun hayırıdır o dönem 500 yıl öncesinde kaldı.
00 Yorumla
+1 yılSeksi bilmem dr sadece ev temizliği kadınlara ailt olmadığını bilmək laş7m
00 YorumlaAyril direkt ya. Ne kadar canım insanlarla birlikte oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendine değer ver kendini kullandırma seninle evlenmeyen birine bunları yapman çok zavallıca. Adam olsa sana önce nikah kıyar düzgün davranırdı
01 Yorumla
Soran+1 yılişe giremedi bir türlü iş bulamayınca bana sarıyor. Görüşmeye gidiyor boş dönüyor sonra hani olumluydu diyorum bağırıp çağırıyor. Onda kalıyorum evi bi topla sürekli yatıyorsun diyor. Halbuki ben özel sektörde yoğun bir şekilde çalışıyorm akşama kadar halim kalmıyor.
adam senin etinden sütünden faydalanıyor ahahah bari maaşına da el koysun
00 YorumlaSen haklısın baktın aynı devam ediyor kapı orada dersin.
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsuniz gotllerini kaldiriyorsunuz bu güzel kardeşim
00 YorumlaHaksız, baş tekmeyi ne hali varsa görsün. Büyümemiş daha
00 YorumlaBöyle andavallara niye yol vermiyorsunuz? Sen onun hizmetçisi misin evini temizlicen
00 Yorumla
+1 yılTürk aklı işte hem s**ecek hem iş yaptıracak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin senj arkadan sssikerken sende evin bı tozunu al
30 Yorumla
+1 yılBirak oral yapmayi bayan olcam ona kuşumu bille göstermem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor seks ve temizlik için kullanıyor. Yani bedava eskort gibi. Bende hafta sonları sevgilimin yanına gidiyorum. Pazar onu işe bırakıp evine dönüyorum. Evden çıkarken temizlik yapıyorum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi bir karar almışsın
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılHayırlı olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıloh ne guzel, bedava seks yapacak, bi de evi temizletecek.. pasamiz baska ne istiyormjs
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhayirlisi olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet adam bıkmış soğumuş seni sadece kullanıyor köle gibi ayrılmadığın hata sen onun karısı mısın
10 Yorumla
+1 yılKısaca köle bulmuş kendine neyse ki kurtarmışsın paçayı
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
aklının başına gelmesi iyi olmuş geçte olsa. Yoksa seviyorum ayağına sürünmeye devam ederdin
Soran+1 yılBağırıp çağırmaları çok vardı aile problemleri bide böyle şeyler. Kendime vakit ayıramıyordum hemen triplere giriyordu. Kurtuldum diyorum kendi kendime
- +1 yıl
bence de yoksa adam senin etinden sütünden faydalanmış şimdiye kadar
Soran+1 yılben kira gelirini Euro yapıp kenara atıyordum elinde para tutmuyor birikimi olsun diye. Ayrılır ayrılmaz burada bilekliğin kalmış göndereyim istersen dedi at çöpe gitsin dedim. O da hemen sendeki emaneti de yarın gönder dedi. At ibanını hesabını yap TL cinsinden göndereyim dedim. Anında onu istedi ne kadar paracıymış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam seni sevmiyor sadece bir güzel kullanıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne