Hafif göbekli kadınların ilişki esnasında göbeğinin katlanması veya çıkması size ne düşündürüyor kötü bir görüntümü sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 158 boya 90 kiloyum. Ben de seks yapıyorum yani. Katlanıyorsa katlansın. Ne var bunda? Aşağıdaki tüm yorumları okudum. Yok iticiymiş yok çirkinmiş zart zurt. İnsan öyle de seksten zevk alıyor. Senin karnını içine çektiğini okudum. Arkadaş ben p*rno starı değilim mk. S1k1şip zevk alıo orgazm olup zıbarım uyuyacağım. Hayatım boyunca birçok alanda her şeye dikkat ediyorum. Hayatımda 4 konuda dikkat etmiyorum.
1. Yemek yemek (yalnız isem dikkat etmem)
2. Uyumak (uyurken osurduğum olur deli gibi yatarım)
3. Slçmak
4. Seks yapmak
Ben bu dünyaya barbi bebek olarak gelmedim. Ben insanım. Benim doğal halim bu. Yatakta da seviştiğim herife de doğal olmayacaksam ben ne yapayım? Ha, birlikte olduğum herif hakkında kesin tırcıdır ayıdır falan demesin kimse 180 boyunda 90 kilo beyaz tenli ortalama bir Türk erkeği kendisi. İşi gücü, kazancı normal bir adam. Ben onu bulurken taklalar da atmadım. O da yoklukta olduğu için benimle yatmıyor. O kadar saçma ki yapılan yorumlar. Erkeklerin yazdıkları da saçma kadınlarınki de saçma. İnsanız lan biz.
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPozisyon falan demişler her türlü pozisyon oluyor. Doggy, misyoner, 69, cowgrill hepsi oluyor. Ben daha çok onun üstte olduğu pozisyonları seviyorum kendimi ona teslim etmek. Feridun Düzağacın Alev Alev şarkısındaki gibi "Al beni ne yaparsan yap." mottosuyla sevişmek hoşuma gidiyor. Bunlar tutmuş yok göbeği katlanıyor yok zayıf olmalı yok kıvrımı şöyle olsun. Bunların balık et dediği 160 boya 50-60 kilo mk.
Soran+1 yılBenim herkese saygım var aslaa göbekli veya kilolu insanları yargılamak için yazmadım yanlış anlaşılmak istemem , evet göbeğim var kilolu değilim ama o göbek var işte insan o anda çıplakken bazen gözü çarpabiliyor benimde bi kaç kere kendi göbeğime gözüm çarptı ve nedense içime çekme isteği duymuştum , erkek arkadaşımdan asla bununla ilgili bir şey duymadım tamamen kendi düşüncemle sorulmuş bir soru. Zaten herkes beğendiğiyle sevişsin ya amann zorla değil ya
Soran+1 yılBende onun üstündeyken çok zevk alıyorum işte o sıra buna dikkat ettim kendim gördüm ya hani 😂😂 yoksa diğer pozisyonlarda gözüme bile gelmiyo adam üstüme yatıyo zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılZaten sana değil bu yorum. Bu sitemkar yorum, yorum yapanlara. Onların yorumlarının altına böyle yorum yapamam gizli olmak güzel çünkü. Yine gözünün çarpmasından bahsetmişsin. Adamın her yeri her yerime çarpıyor gözü çarpsa ne olur? Anlatabiliyor muyum takma. Yorumlardaki herif gibi heriflerden hiç hazzetmiyorum. Fit olsam mükemmel bir kadın olsam bir kere seninle niye yatayım? Giderim mankenlik yapan erkeklerle yatarım.
Soran+1 yılHahahaha bencede bazılarıda zayıflığı fizikk diye adlandırıyor ben senin o çirkin g. tünü görüyosam sende herşeyi görüceksin çokta şeyapmamak gerek 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet yani bir bakıyorum bütün g. tü, g. tünün arası bacakları kıl içinde. gövdesinde memelerinde göbeğinde kıl var. Ben sana git tüm vücut ağda yap diyor muyum? Hadi yaptın diyelim her seferinde yapacak mısın? Ben o kadar kılıma dikkat edeyim, kokuma dikkat edeyim. Mis gibi geleyim koynuna sen benim göbeğime, karnımdaki çatlaklarıma laf et. Yok ya. Yüzünde de kıl var en son dedim Allah aşkına şu sakallarını kes öpecek kılsız bir bölge arıyorum bulamıyorum. Yüzünde sakal yok şu an. Koltukaltı, etek tıraşı desen jilet vurup geçiyorlar. Çok abartiyorlar ha.
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında kötü değil çünkü her erkeğin fantazisi vardır doğal olarak balık etkiler zayıflar koca popolular vb şeyler burada göbek cinsel hayatı sorun yapan bir etken olmamalı bence
00 Yorumla
Yani eğer kadın kiloluysa mecbur göbeği ya çıkacak ya da katlanacak. Özellikle bazı pozisyonlarda daha çok belirgin oluyor ama bu çokta kafaya takılacak bir şey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKilolu değilim sadece hafiften bir göbeğim var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben hafif etli bütün kadinı tercih ederim hele memeler avcumu dolduruyor ilerledikçe titreyerek ye beni derse o kadını hem yerin hemde kucağına yatar uyurum hani derler yemede yanında yat diye ben yerim abim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂 kanka oraya bakanicak kadar gözleri dönüyor zaten dönsün kendi popona baksin ona laf edende
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOtomatik sansür yemişim popo ney la 😂😂
Soran+1 yılİnşallah dönüyodur yani azda olsa var göbeğimiz oda katlanıyor napalım
Göbek fazlaysa evet bazı posizyonlarda belli eder çokda hoş gözükmez ve buda o anki aldığın keyif ve hazın durumuna göre kaydadeğer olur 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben severim hafif göbekli kadınları.. hatta birlikte olacağım kadının ayva göbeği olmalı diyede iddialı bir fikrim var...
00 YorumlaAksine gayet seksi yani zevk aldığını düşünürüm ben nefes alıp verişinden olarak yorumlarım😊
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru o nefes alış verişlerde arada çıkıyor falan Allahımm bazen göbeğimi çekicem diye zevk alamıyorum ahahahahdjajdaj ama ufaktan var ya
+1 yılŞahsen hafif kiloymus balık etliymis anlamam hatun dediğin çıtı pıtı zarif olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılZayıfta olsan o göbek pozisyondan pozisyna girerken katlanırrr
- +1 yıl
Tabi ki o yüzden ben çok zayıf seviyorum. Hafif kıvrımlı kemik yapısı olsun yeter zayıf hatun başka dır
Soran+1 yılAradın ben değilim başkası başkan 😂😂😂 kilolu değilim ama kemiklerimde sayılmıyor maalesef
- +1 yıl
Sana yurumedim kanka 🙂 sorudan belli zaten aradığım kişi olmadığın. Fikrimi sundum
+1 yılFizik önemli ama bunu kapatabilecek kadar işinde iyiyse göze batmaz
00 Yorumla
+1 yılAksine ben balık etli hatun severim hoşuma gidiyor az göbek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKötü görünüyor evet. O yüzden zayıflar daha çekici.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olacak tabiki de ya balık etli olması lazım göbekte olsun birazcık fit aramıyor kimse ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeğide görüyoz yani kimse 4 4 lük değil canım ahshhqs
Soran+1 yılAynen öyle dıştan pek kilo yok işte ama göbek var maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılhafif göbek tatlıdır sevilesidir candır.. güzel seyler geçiyor ama buraya yazamayacağım ahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok aşırı değilse sorun olmaz aksine çekicilik katabilir
00 Yorumlahayır kotu degıl herkes fıtmı olucak normal yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede yahu
+1 yılKadını beğenmiş ki ilişki yaşıyor o noktadan sonra ona fikkat edeceğini sanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılYani daha önce ağzından bununla ilgili bir şey duymadım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorun etmem kadın dediğin etli butlu olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ne den kötü olsunkii balık etlilerin hepsinde var yanii sende öylesin sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılHafif bi göbeğim var çok balık etli değilim ideal kilom
Cevap sahibi+1 yılgöstermek istermisin?
+1 yılKimin nasıl sevdiğine bağlı bi durum
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar ağzından bununla ilgili bir şey duymadım
+1 yılBeni rahatsız ediyor şahsen fazla olursa
04 Yorumla
Soran+1 yılFazlada değil canım hafif göbek ama şekilden şekile girinve katlanıyor falan
- +1 yıl
Katlanması çok değil de doggy yapınca sarkması çok daha kötü.
Soran+1 yılO kadarda yok canım
- +1 yıl
İyi barii
Eşim bi laf soktu geçen ama 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılNe dedi?
Soran+1 yılAllah için söyle okuyup silerim
- +1 yıl
Heryerde gizlisin yazamiyom herkes icinde söylemem diyo bu zaten kajxksj
Ayva şeklindeki göbek cidden çekici
02 Yorumla
Soran+1 yılAyva göbekte olsa zayıfta olsa insan şekilden şekile giriyo illahaki o göbek bi katlanıyor falan 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kötü bir görüntü açıkçası
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. fetısım var hosuma gider
00 YorumlaIslev onemli... zevk veriyormu?
00 YorumlaO sırada onumu dusunucem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKomik soru kıyamam göbüşün mü var 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
- +1 yıl
O an beyniyle düşünmüyor zaten farkına bile varmaz belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarılırım o göbeğe ben sıcacık yumuşacık :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDemii güzel beyaz ve temiz tenli bir kadın daha ne istersin kii arada göbeğide sevicenn
Cevap sahibi+1 yılBen her şeyini severim değer verdiğim insanın ;) daha tatlı olmaz mı sarılmak dokunmak o tatlı göbüşe
Cevap sahibi+1 yılYerim kız senin o tatlı göbeğini
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöbeğin boyutuna göre değişir cano
02 Yorumla
Soran+1 yılDede göbeği değil aşko merak etme hahshas
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun olmaz beybisi tatlı bile olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü tabii erkeğin de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic sorun etmedim de yasamadımda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlı düşüncesi
44 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 22 :( hafif göbeğim varr sizdee yokmuu yaaa
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta evlilik mi olur bacım yakmisin kendini
Soran+1 yılEvli değilim
O sırada göbegi kim düşünür
06 Yorumla
Soran+1 yılBen
Soran+1 yılOlmaz asla kajahahqhs
Soran+1 yılMantıklı😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani
00 Yorumlanasıl ki fiziğiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kötü
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam sana göbeksiz kadın buluruz
Cevap sahibi+1 yılBen fikrimi söyledim yanlış anlama zayıf kadın her daim çekicidir
Soran+1 yılKilom ideal ama göbeğim hafiften var kilolu değilim teşekkür ederim 😘
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yooo bence normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKotu bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoş duruyor ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kötü
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi