Eşim evde çok rahat takılıyor kendine çok özen göstermiyor. Onun o halini görünce bütün çekiciliği bitiyor bende. Libidom düşüyor resmen. İnsanların evde de kendilerine özen gösteremez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Şimdi hem senin açından hem de kocanın açısından konuyu değerlendireceğim senin açından bakarsak çok çok rahatsız edici bir durum ve seni tiksinden ondan sorman gayet normal tek yapacağı şey ondan ayrılmak çünkü sana saygısı kalmamış saygısı olsaydı böyle davranmazdı bunun sevgiyle hiçbir alakası yok hatta seven kişi böyle davranmazdı seni bir nevi askerdeki koğuş arkadaşı gibi görüyor eşinin açısından bakarsak seninle demek ki eskisi gibi heyecanı yok senden tahrik olmuyor ve bu benim şahsi görüşüm böyle erkekler aldatılmayı da terk edilmeyi de hak ediyorlar çünkü nasıl bir kadın sürekli seksi ve düzgün olması gerekiyorsa evde dışarıda erkek de aynı şekilde olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşler ya da sevgililer arasında ne yaşanırsa yaşansın bazı noktalarda saygı asla kaybedilmemesi gereken temel olgudur. Kahkaha atarsın, sevişirsin, birbirine karışırsın, aynı sakızı bile çiğnersin ama bazı şeyler kabalığa, saygısızlığa, nahoş ve ilişkiye de zarar veren ortamları yaratabilir. Bu yüzden saygı bir ilişki de herşeydir değerdir, sevgidir, özel hissedip hissettirmedir kıymettir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılkesin zart zurt osuruyor evde sürekli🥺🥺 geçen gün burada gördüğüm sorudan sonra artık hep böyle düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOf onu da yapıyor. Geçen gün uyardım. Napim sadece gaz çıkarmak için tuvalete kadar mı gideyim dedi🤷♀️ Sanki 3 km yol gidecek
- +1 yıl
işte öküzlük başka bişey değil ya evliliğin bu olması çok iğrenç ya 🥺
+1 yılGistermesi gerekir bence özel sinirlar olmalı
00 Yorumla
+1 yıl%100 göstermesi lazım yoksa ilerleyen zamanda arzulama isteği biter
00 Yorumlaİnsanlar evde bile olsa yanında eşi varken dikkatli olmalı. Kasılmaya gerek yok ama insan nasıl göründüğüne de bakmalı. Ondan sonra neden aldatıldım diyorlar.
00 YorumlaMesela ne gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli evde şortla geziyor, saçları dağınık, yüzü gözü yer değiştirmiş halde
Soran+1 yılYapma valla hiçbir karizma çekicilik kalmıyor insanda
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce filinta evlendikten sonra öküz
00 Yorumla senın lıbıdon yuksekmı normalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi özen göstermiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılSürekli evde şortla geziyor, saçları dağınık, yüzü gözü yer değiştirmiş halde
Cevap sahibi+1 yılKendinle bir bakım yapmaya onu da çağır bence. Bi de bilmemkimin kocası kendine bakmıyormuş da kadın onu bırakmış istemiyormuş falan filan de yaa çok haklı falan filan de işte yanında. Biraz düşündürücü olur belki
- +1 yıl
sohbet edebilirmiyiz
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe gibi seyler yapiyor ozen gostermeyip.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende tepki vermek icin öyle gez. İliskiye girerken mesela kilini tuyunu alma ne tepki verecek
Soran+1 yılYok ben kendime böyle bir kötülük yapmam
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir kotuluk olacak ki
Soran+1 yılBen kendime iyi bakmayı seviyorum. Sırf o öyle yapıyor diye kendimi ihmal edecek değilim
Cevap sahibi+1 yılKendini ihmal et demiyorum ki sadece ona ufacık bir ders verme gibi bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleyin neyden rahatsızsanız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki yaşamıyormusun?
00 Yorumla
+1 yılnapıyo dltsakmı gezınıyor evde
08 Yorumla
- +1 yıl
ne var bunda oo senden kadın olmaz adama solesene yıyporsa bak nasıl bıtıtyor bu evliliği ayıp yaaa
Soran+1 yılSöyledim hala gitmedi 😂😂 inşallah
- +1 yıl
yazık adamısevbmıyorusn sen arkadasım acıkca soleyım adamı sevmıyorsun ya sonradan sogudun ya da bastan sevmedın oyuxden yazık aldatma adamı sakın yapmadıysan tabı bence onuda yapmısındır ama durustce yuzune sole ayrıl bence aldatmaktansa
Soran+1 yılSeviyorum diye pasaklı haline katlanacak değilim. Adam dediğinin biraz karizması çekiciliği olacak karısının ilgisini üzerinde tutmak için.
- +1 yıl
bos yapma ben dıcrımı dedım bıtmıs olay sende bence sen onu bısekılde aldatmısndır mucıze olupta yapmadıysaNDA YAPARSIN BENCE ALDATMAKTANSA AYRIL DAHA II
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
BU GÜLÜŞÜ BİLİYoRUM YAZIK ADAMa
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Ben de eşin gibiyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsoyle bunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılsürekli olmamalı ama bazen olabilir yan i
00 Yorumla
+1 yılYeni mi evlisiniz?
00 YorumlaGöstermesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTiksiniyo musun
08 Yorumla
Soran+1 yılZaman zaman
Cevap sahibi+1 yılSeks yapmani etkliyormu bu durum
Soran+1 yılEvet bütün çekiciliği bitiyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bazen sadece gir çık yapiyordur
Soran+1 yılYoo hiç yapmıyoruz
Cevap sahibi+1 yılNası yani sevismiyimusunz
Soran+1 yılBenim canım istediği zaman
Cevap sahibi+1 yılYalatiyomusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSı C osur sende
00 Yorumla
+1 yılSelam ona dednmı
04 Yorumla
Soran+1 yılDedim
- +1 yıl
Ne dedı
Soran+1 yılEvinde rahat olmak istiyormuş
- +1 yıl
Senın ıstegne önem vermıo demek
+1 yılNe gibi
06 Yorumla
- +1 yıl
Yenimi evlisiiz
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
Alisamadin mi
Soran+1 yılDaha önce yoğun çalıştığım için bu kadar evde durup onun bu haline maruz kalmıyordum.
- +1 yıl
Himm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin evde çok rahat takılması beni rahatsız ediyor, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat