Bir kız sizinle birlikte olmak için bakire değilim diyor ama ilişki esnasında bakire olduğu anlaşılır mı. Kan hariç soruyorum. Anlaşılırsa nasıl anlaşılır?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı, vajina deliğinin 1-1,5 cm içindedir ama gözle görülmez! Parmak ya da oralda dil ile anlayabilir bir erkek orada zar olup olmadıgını! Yoksa vajinanın dış yapısından vs asla belli olması mümkün değildir. Zaten vajina dış şekilleri değişiklik gösterir. Nasıl her penis aynı şekilde degilse, vajnanın da yapısal değişiklikleri vardır!
Kadının yaşadığı ilk seksteki vajinanın dar olması tamamen psikolojiktir. Kadın ilk heyecanı ile gergin - heyecanlı ve ne yapacagını bilemedigi için kendini kasar! O heyecanla vajina içi tam manasında sekse hazır hale gelmedigi icin yeterli ıslaklığa ulaşmaması da cabası! Bu sebeplerden dolayı ilk sekste vajina aşırı dar hissedilir. Kadın seks yaşadıkça psikolojik olarakta rahat ve ne istedigini bilen bireye dönüşeceği için diğer sekslerde vajinada kasılma ya da yetersiz ıslanma söz konusu olmayacak ve daha ilk girişte rahatça seks başlayacaktır...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Zorlanır erkek zaten kız içine almakta sıkıntı yaşar
18 Yorumla
Soran+1 yılBunu bütün erkekler anlar mı. Bütün erkekler bakire olduğunu böyle mi anlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgileriniz icin
Soran+1 yılNe demek😊
Erkekler Ne Diyor
5
+1 yılEvet bir çok yerden anlaşılır, Erkeklerin sırları vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılNereden anlaşılır bir örnek verir misiniz lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşarken anlaşılır hem dar olması hemde kan gelmesinden dolayı..
02 Yorumla
Soran+1 yılKan gelmezse diye yazdım ama görmediniz galiba
- +1 yıl
Kan gelmediği sürece anlaşılması zor sonuçta vajina darda olsa az ilişki yaşamış kızlarında vajinaları ilişki yaşamayınca daralmaya başlar..
Tabikide derinlikten anlarsin zaten birde genişliğinden
06 Yorumla
Soran+1 yılDerinlik hepsinde aynı değil mi veya genişlik bilmediğimden soruyorum
Soran+1 yılYukarıda da dedim ama tekrar yazayım mesela birine kolay birine çok zorlanarak girermişsin bu doğru mu her sorduğum erkek böyle dedi
Soran+1 yılAnladıım çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette anlaşılır hatta neler yaşadığını öpüşürken bile anlamak mümkündür bakire olana da oral yapılırken bile kızlık zarı görülür anlaşılır
06 Yorumla
Soran+1 yılKızlık zarını anlamayacak erkek başka nasıl anlar darlığından mı
Cevap sahibi+1 yıldarlık asla bakirelik değildir bu bazen bedene tazeliğe bağlıdır bazende genetik bir durumdur
Soran+1 yılPeki nasıl anlar
Cevap sahibi+1 yılsakın vajina şeklini falan deme öyle bişi yok kızlık zarından anlamayan erkeğin tek bildiği seks sırasında gelen kandır oysa deneyimli bir erkek eliyle dokununca bile hisseder anlar
Soran+1 yılAma genel olarak bilinen şey girerken aşırı zor girmesi, bakire olmayana kolay girmesi denilmiş sanırım bu doğru
Cevap sahibi+1 yılbir kız belli bir süre seks yaparda alışırsa ancak o zaman rahat girmesede çok zorlanmadan girilmesi demektir zorlanmayla bakirelik olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılır kesinlikle
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşılır
- +1 yıl
Darlık hareketler acı cekme yani ilkte genelde belli olur heyacan acamilik
Soran+1 yılYukarıda birisi zor girer içine alması için çok zorlamak lazım demiş o doğru mu
- +1 yıl
Yok istek olunca kolay girer ama içi dardır yani her iki tarafda hisseder :-)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler, bakire olmadığını söylese ama bakire olduğunu anlar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat