eskiden hareketli ve sorunsuz bir seks hayatım vardı. daha sonra geçirdiğim ağır depresyon yüzünden kimseyle iletişim kurmadım 3 sene seks yapmadım. bu dönemde hep mastürbasyon ysptım. son bir yıldır kendimi iyi hissettiğim için seks yapmaya başkadım. ama seks yaparken artık asla tahrik olmuyorum hatta ıslanmıyorum bile. seks yaptığım kişiler çok beğendiğim ve cinsel çekim hissettiğim kişiler, güzel de sevişiyorlar. yani sorun bende. hala mastürbasyon yapıyorum hemen hemen her gün. libido olarak da bir sorunum yok. neden böyle olduğuna dair fikri olan veya aynı sorunu yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu tamamen duygusal cokuntuden dolayı sen o erkekleri bedensel olarak arzulasan da duygusal olarak çekmiyor seni amaç sadece gir çık değil seks de... Sen bu kısmı atliyorsun direkt olaya giriş yapıyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yıl2 veya 3 kisiden fazla birliktelik yaşayan kadınlarda yaşanır bu durum. Fişini çekmişsin kendinin, erkeklerden aldığın her sıvı beyninde bir noktada yer alıyor. Oksitosin salgılayamıyorsun, erkeksileşiyor beyin. Geçmiş olsun hapı yutmuşsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
+1 yılBenimde 11 yıldır cinsel hayatım var, 4 yıldır ultra düzeyde arttı, fuc. kbodylerim var, tamamiyle cinsellik üzerine kurulu bi yaşam tarzım var artık. 3 yıl önce g. rup sekste istemediğim bir olay yaşandı, bende o gün nefret ettim adeta. Sonrasında da ortalama 4-5 ay sekslerimde sen gibiydim, seks yapıyordum ama gram zevk almıyordum, sadece partnerim zevk alsın da işi bitsin diyordum. Herhangi bir şey yapmadım, seks yaşantım devam ederken düzeldi, keyif ve zevk almalarıma geri döndüm
30 Yorumla
+1 yılTutku eksikliği yaşıyor olabilirsin, cinselliği farklı duygularla beslenen gerekiyordur belki. Mastürbasyon yaparken hayal etttiklerinle gerçekte olanları karşılaştır bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde öyle bir dönemim oldu
Masta öyle alıştımki cinsellik keyif vermiyordu
Patnerime beni eliyle boşaltmasını söylüyordu. 3 4 defa sabırla yaptı ve ileride gitmedi. Sonra atlattım bende00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bir sorun bence bu bazı şeyler insanın bilinç altında yer ediyor ve seksi zevk alınamaz hale getiriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyona alışmışsın. Uzaklaşman gerek bir süre. Sonra tekrar seks ile istediğin zevki elde edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak eskilerde bir yerlere bilinç altında saplantılı kalmis olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılİyi ıslanman lazım canım yani vajina kısmı sulanmali
01 YorumlaSanal Seksi dene hayal de seni inlettiğimi düşün hayalini kuralım sonra gerçeğini yaparsın ☺️
00 YorumlaKlitoral zevke alışmışsın vajinalde uyarılsanda yetmiyor seks esnasında kendini okşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiler derken genelevde felan mı çalışıyorsun, nasıl evlisin ya da nasıl insansın sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim?
Cevap sahibi+1 yılEvli değilsen de kişiler dedin ya kaç kişiyle yattın kim bilir?
Soran+1 yılFarklı dünyalarda yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle brazzers stüdyolarına başvuru yap iyi de para kazanırsın.
Soran+1 yılOff sizin gibileri gördükçe iyi ki Türkiyede yaşamıyorum diyorum hadi naş
Cevap sahibi+1 yılBen de Türkiye'de değilim, avrupanın küçük bir ülkesindeyim.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. mastı bırakmayı ya da azaltmayı dene ve hala daha hap kullanıyorsan onun da etkisi olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜç yıl boyunca hep klitorisini okşayarak mı boşaldın
00 YorumlaMastürbasyon yaparken tahrik oluyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir ilaç, antidepresan kullanıyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Byük bir ihtimalle ona bağlı işte.
- +1 yıl
Büyük* 😂
+1 yılKullandığın bir ilaçtan olabilir
00 Yorumla
+1 yılp*rno izliyor musun
00 Yorumla
+1 yılUzun zaman mastürbasyon yapmanın etkileri olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık alışkanlık kazanmış olabilir misin?
00 YorumlaBu konuda birkaç test yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılHissizleşmişsin 😅
00 Yorumla
+1 yılAbimle yaparsan tahrik olursun
00 Yorumla
+1 yılNeden kaza mı geçirdin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi