Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ama evlendigim zaman açık ilişki istiyorum evli çiftlerle grup falan da deneriz belki eşimle birlikte
33 Yorumla- +1 yıl
Arkadan vermeyi düşünüyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet bahadır arkadan yapmak istiyorum
- +1 yıl
Deliğini genislet biraz krem de surelim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılOfff fantezim o Allah affetsin
83 Yorumla- +1 yıl
Ulan biz bekariz bize niye bakmiyon 🙊😐
- +1 yıl
Ciddi olamazsın!
- +1 yıl
Yaz bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılonu yapan da ne bilim yaa gözün dışardaysa niye birlikte olursun ki.
ya da neden birisiyle birlikte olmak için birlikte olursun ki.
allah korusun ne diim00 YorumlaHenüz çok yeni bu sebepten bizim mahalleden biri öldürüldü. Dikkat edin, yapmayın etmeyin bence
04 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu?
- +1 yıl
Ayy yazık ya🥺
- +1 yıl
İnsallah sen öyle bir şey yapmadin nurrrr
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır evli insanlardan uzak durmak gerek
22 Yorumla- +1 yıl
Neden kanka
- +1 yıl
sıkıntı uğraşılmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ve evli komşumla ilişki yaşadım inanılmaz bı zevkti hala tadı damagimda :)) ama şu an kocası yanında gitmesini bekliyoruz birlikte :))
04 Yorumla- +1 yıl
Kariyi bir gün doğrayarak da dur bakalim
Cevap sahibi+1 yılKim dograyacak
- +1 yıl
Kocasi
Cevap sahibi+1 yılKocası gemici gitti mi 3-4 ay yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh hyair yapmadım senin merakın var anlaşılan bunu sorduğuna göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki sene.. çok aşık oldum
734 Yorumla- +1 yıl
Evli birene mib
Cevap sahibi+1 yılEvet evli birine 12 senedir evli birine hem de
- +1 yıl
Yasin kaç ki senin öyle
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim adamla 2 sene birlikteydim, adam 12 senedir evli.. ben 24 yaşındayım adam 35
- +1 yıl
Bekaretini bozmadı inşallah
Cevap sahibi+1 yılBekaretimi bozdu orası da biraz karışık ya ama pişman değilim
- +1 yıl
Ya ne insanlarsiniz ileride evlencegin kişiye ayıp değil mi dicem de neyse
Cevap sahibi+1 yılYahu sanane? Evleneceğim adamla benim aramdaki mesele ya da belki evlenmek istemiyorumdur sanane sanane
Cevap sahibi+1 yılSen dön önce kendi ayıbına bak
- +1 yıl
Zevkini yaşa kendine bence
- +1 yıl
Ben ne yaptım yazık sana tüh sana ayıp ayıp biraz edep ahlak lazım da neyse hahshhs şaka şaka her koyun kendi bacağından asılır ben sadece yorum yapayım dedim 🙊😂
- +1 yıl
Bi bırakmadın ki biz konuşalım ya kanka 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kusura bakma ben konuşunca çok konuşuyorum sizi baş başa bırakıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Daha içine ettin gitti 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ne yapayım konunun en zevkli kısmına gelmiştik durduramadim kendimi😂😂🙊
Cevap sahibi+1 yıl@cengaver115 Her koyun kendi bacağından asılır bak dalgana ben o adamın evli olduğunu bile bile sevmedim aşık olduktan sonra da gidemedim yargılamadan önce bir sor ne yaşadın da evli biriyle devam ettin de
Cevap sahibi+1 yılŞimdi benim aşk hayatım sizin dalga konunuz mu oldu ya bir gidin işinize bakın
- +1 yıl
Hatun tamam dedim şaka dedim üstüme gelme vallahi ben şaka yaptım ya üzülmeni istemiyorum lütfen gerçekten seni dinlemek isterdim ama galiba bayağı bir uzun hikayen var
- +1 yıl
Vallah dalga geçmiyordum zaten muhappet edecektik geldi muhappetin içine etti gitti
Cevap sahibi+1 yılUzun karmaşık ve saçma sapan bir hikâye.. kendim bile işin içinden çıkamadım. Eni sonu veda ettik bitti arada denk gelirsek konuşuruz o kadar bu arada @umutcsn3434 ne soracaktın sen merak ettim?
- +1 yıl
Aynen her şey benim yüzümden kusura bakma affet beni lütfen sen çok iyi bir insansın sen çok duygusal birisin anladım onu lütfen beni anla ben de bilmiyordum böyle bir şey olacağını kendimi tutamadım konuştum seni üzdüm kusura bakma hadi ben gidiyorum iyi geceler hepinize
- +1 yıl
Ayrıca sana yalan söyleyen bir kişi ile irtibatını tamamen kes evde olan kişiye aşık olabilirsin ama bu yanlış bir şey bunu sen de biliyorsun gelecek hayatına bak ondan hiçbir şey olmaz dikkat et kendine hadi Allah'a emanet
- +1 yıl
Cengaver Bi dur daha kanka ya
Cevap sahibi+1 yılÖzür dileme ya ben şimdi kendimi kötü hissettim sen kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılDm gerek yok
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim ben özür dilerim
- +1 yıl
Ya lütfen gercekden benim başıma bir şey geldi bir fikir belki yardımcı olur sun
- +1 yıl
Kanka duruyorum da konuştukça açılıyor konu bu kızın gerçekten büyük bir derdi var onu anlamaya çalışıyorum hala onun etkisinde olduğunu düşünüyorum yeni olay olay olduğunu düşünüyorum 24 yaşında bir kızın hayatı söz konusu
- +1 yıl
Tamam işte Bi durmadin ki derdi ne
- +1 yıl
Ben de onu bekliyorum işte kız biraz daha anlatırsa daha iyi anlayacağım
Cevap sahibi+1 yıl@umutcan3434 ben özele vs gelmem yazacaksan buraya yaz yazmayacaksan kendin bilirsin. @cengaver ben senden de çok özür dilerim 🙏 bazı olaylar durumlar yüzünden gerginim biraz da o gün bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler.
- +1 yıl
Ya belki Bi hataydı yaşadı belkide bitti kafasında ama sen tuz döktün yarasına
- +1 yıl
Ya Bi beni dinle benim de hayatım da öyle bir şey yaşadım konu sohbet hoşuna gitmez se engeller sin sonuçta sosyal platform o yüzde Bi dinle bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar 43 yaşında 2 senedir 1 ay önce bosandi boşanmayı kutladık kızı evli onuda kendi ikram etti 3 lu yapıyor arada fantezi arıyor ozellikle kızı kucagimdayken yüzüme oturyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de hayır.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar