Oral yaptım bosaldı hemen sonra içime girdi güya tatmin edecek sertti sonra gevsedi gevsedi. Hadi dedim toplarız ama adam akıllı öpüşemüyoruz ki adam geldikten sonra isteksiz ama bir taraftan bana ayıp olmasın gibi devam etmek istiyor gel git sadece. Sonra baktı olmuyor biraz bekleyelim dedi 2 saat oldu uyucaz artık mecbur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişir fakat ben çok uzun zamandır seks yapmıyorum bir önceki tecrübemden söylüyorum ilki çok erken oldu ve hiç ara vermeden devam etmek istedim fakat indi 😂😅🤣🤣 çıkarıp elimle şeftaliye sürtmeye devam ettim 2 ila 3 dk sertleşmeye başladı sonra girip pompalamaya devam ettim ama gene 10 dk kadar vurdum veya vurmadım gene boşladım. Sonra sevgilime duşa gitti o sırada bende wc ye gittim ve 10 dk kadar sonra tekrar yapmak istedim ve tekrar yaptık ama 3. Mükemmel oldu. Yaklaşık olarak 25 dk kadar sürdü ve son 10 dk sevgilim sürekli yavaş cok ses çıkıyor dedi 😂😅🤣🤣 ama gerçekten baya sesli oldu. Sonra dışarı çıkıp bir şeyler yedik biraz dolaştık ve tekrar iki posta daha attık. Yani yaklaşık 1 senedir seks yapmıyordum acısını çıkardım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu biraz da erkeğin libidosuna bağlı bir şey.
kendimden örnek verecek olursam. Bazen keyfim yerindeyse mental olarak 2. seansa geçmem 15 dk yı bulmuyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek olarak nefret ediyorum böyle erkeklerden
Erkeğin Partnerine saygılı olması gerekir
Yapacağı hamle şu ön sevişmeyi uzun tutup karşında ki insanın organıyla oynayıp son noktaya getirip ondan sonra 5 dk gir çık yapıp aynı anda bosatması gerekir
Kadını boşaltmadan uyutmak bence bence bilmiyorum dinde yeri var mı ama günahtır00 Yorumla
+1 yılOnun bence başka problemleri var.
Normalde boşaldıktan 5-10 sonra tekrar sertleşir ve boşalana kadar dikkati dagılmadıkca sert kalır. Hele içindeyken inmesi problem
00 Yorumla2 saat çok geç. Karşındaki kaç yaşında, kilosu nedir? Burcu nedir? Nasıl besleniyor? Spor yapıyormu?
00 YorumlaKanka bu hataya düşmemek için
önce onun kendini sıkması lazım. Daha oralla boşalıyorsa işin zor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 15dk sonra rahat oluyorum dokununca kalkıyor bırak yalanmayi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel
- +1 yıl
Pek güzel olmuyor çoğu kız 2. De bile naz yapıyor uyuyor sonra felan oluyor
Soran+1 yılHayvan sevgiside bir yere kadar artık bizdede
- +1 yıl
Aaaaaa o ne demek şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzgınlık durumuna bakar İlk boşalmadan sonra inmeyen penis bile var. Ama ikinci ereksiyonun 10 dakika içinde olması gerek diye düşünüyorum. Boşalma sayısı arttıkça bir sonraki sertleşme zamanı exponencial (üstel) olarak artar
00 Yorumlaçok p*rno izliyordur kalkmaz onunki artk sende erkek gibi erkek bul o ne öyle bize gelmezki senn gibi hatunlar
00 Yorumla
+1 yılKeşke bu kadar detay vermeseydin de, tahrik edersen sertleşir başka yolu yok 🤷♀️
00 YorumlaYarım saat falan dinlenmeliyiz ya, sonra tekrar sertleşiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam haftada 5 atarsa 2 saat yeterli haftada bir olursa 15 dakika yeterli olur
00 Yorumla
+1 yılİnan bana oldugunca o performansini saklamak isteyenin icinde canavar yatar emin ol
00 Yorumla
+1 yılBaşlamadan bitmiş Bi erkek en az 2 atabilmeli ideali 3
00 Yorumla
+1 yıl10 dakika dinlenmesi yeter normalde iyi bir oralla 2. 3. Te zorlanmamalı ya sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılBaskı altında hissederse hiç kalkmaz daha ikinciye 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşaldıktan sonra prezervatifsiz vajinaya girmemiştir umarım çünkü penisin içinde kalan sperm vajinanın içine gider ve buda hamile kalmana sebep olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişir. Ben yarım saat sonra düzeliyorum. Kimisi hiç yapamaz kimisi birkaç saate yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kişiye göre değişir bu durum ama ben de 10-15 dk sonra tekrar istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. 2 saat sürmez ya o ne öyle. En fazla 15 20 dk ha ikinci hazır olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen oluyor öyle ama psikolojiyede bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 10 dakika arasi ama adamin istekli olmasina bagli. Oral yap kaldir
00 Yorumla
+1 yılAradan 1.5 saat gecsin oral ile sertlestir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlki bittikten hemen sonra
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. 😱😱 Ağır ayıp etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal şartlarda 10-15 dk sonra tekrar ateş etmeli
00 Yorumla
+1 yıl30 dakika sonra
00 Yorumlayazık olmuş sana ya
00 Yorumla15 dk falan
00 Yorumla
+1 yılSeneye geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşı kaç?