Cinsel Yaşam Cinsellikte göz bağlamak sizce nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Biri olsa da gözlerimi bağlayıp bana istediğini yapsa 😏😃 Cinsellikte göz bağlamak sizce nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet güzel :) Sende boş yapma. evden bile çıkamayan tipsin 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sen direk telefon numaranı yaz buraya 10 dakikaya bi ordu gelip bağlar seni tatlım 😂😂 bol şanslar 🤦🏻♀️ Sadist toplum 1 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Himmm güzel fantezi.. Dantelli göz maskesi takan kadınlar da çok seksi oluyor ama desenli göz çevresi maske 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Sürpriz bir ilişki içindeyseniz bence libido yu yükselten bir fantezi 👍 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Denemelisin. bir kere sen bir kere de partnerin. Çok hoş oluyor 0 0 Yorumla
Eymen_36 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Partnerimin aklını dizine indirecek fantazilerim var tabi. 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bi çok lez yaşadım bağladım bağlandım tavsiye ederim 0 0 Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Geçende bende göz bandı almıştım takacak birini arıyordum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl göz yerine elleri arkadan bağlamayı tercih ediyorum sonra da doggy style pozisyonunda saçını çeke çeke beceriyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadını delirtiyor. Ama ellerini de yatağa bağlamak lazım. Nereye dokunacağını, öpeceğini, yalayacağını bilmiyor ya delirtiyor kadını. 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Bağlandım ama çok fenaydı 1 1 Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl Kim bağladı Yorumla
Selamwrd Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Oldukça iyi elere ters kelepçe 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Hmm fantazili seviyorsun güzelmiş 0 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Yapilir ya uzaya cikabilirsin belki 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Az kaldi gece 12 ye rekorlari kiracaksin 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Senin istediğinimi onun istediğinimi 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerek yok izlemesi lazım 😒 0 0 Yorumla
captainmurat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Millet deliye biz akıllıya hasretiz.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hoslandigin erkek yokmu hic 3 1 Yorumla Maksatsohbet2882 +1 yıl Oha be nasıl fanteziler var böyle Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. denemedim bunu hiç farklı bi tecrübe 😂 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. tahrik edici kışkırtıcı 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Fena sayılmaz 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sen iste zevkle ;) 0 1 Yorumla sedomania2 +1 yıl nasip olur mu ;) Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdiğim fantezi 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yaparız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Evet güzel :)
Sende boş yapma. evden bile çıkamayan tipsin
Sen direk telefon numaranı yaz buraya 10 dakikaya bi ordu gelip bağlar seni tatlım 😂😂 bol şanslar 🤦🏻♀️ Sadist toplum
Himmm güzel fantezi.. Dantelli göz maskesi takan kadınlar da çok seksi oluyor ama desenli göz çevresi maske
Sürpriz bir ilişki içindeyseniz bence libido yu yükselten bir fantezi 👍
Denemelisin.
bir kere sen
bir kere de partnerin. Çok hoş oluyor
Partnerimin aklını dizine indirecek fantazilerim var tabi.
Bi çok lez yaşadım bağladım bağlandım tavsiye ederim
Geçende bende göz bandı almıştım takacak birini arıyordum
göz yerine elleri arkadan bağlamayı tercih ediyorum sonra da doggy style pozisyonunda saçını çeke çeke beceriyorum
Kadını delirtiyor. Ama ellerini de yatağa bağlamak lazım. Nereye dokunacağını, öpeceğini, yalayacağını bilmiyor ya delirtiyor kadını.
Zevki artırıyor, tahmin etmezdim ama deneyince anladım
Bağlandım ama çok fenaydı
Kim bağladı
Oldukça iyi elere ters kelepçe
Severim böyle yaramazlık
Hmm fantazili seviyorsun güzelmiş
Yapilir ya uzaya cikabilirsin belki
Az kaldi gece 12 ye rekorlari kiracaksin
Senin istediğinimi onun istediğinimi
Gerek yok izlemesi lazım 😒
Sert olmaya bayılıyorum
Millet deliye biz akıllıya hasretiz..