Sevgilimi seviyorum o da beni onu mutlu olmasını istiyorum ama sevgilim küçük göğüsten hoşlanıyormuş bugün itiraf etti bana. Ben de göğüs büyük ölçülerimden gayet memnunum onu da kırmak istiyorum napacağımı hiç bilmiyorum aldırmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yarın bundan ayrılıp başka sevgilin olunca da o küçük göğüs sevmiyorum şunlara silikon yaptıralım diyecek.. Yani oynayacaklar .. Sen sensin kimseye göre şekil alma
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir erkek değil efendi bana da oldukça saygı sadece büyük göğüs sevmiyormuş
Soran+1 yılİlk sevgilim son olmasını istiyorum çünkü onu çok seviyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven olduğun gibi sevsin. Sakın öyle bir şey yaptırma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük göğüs sevilmez mi yaa.. sevgilin çok şanslı ama farkında değil. bir kadını çekici gösteren en önemli faktör göğüsler bence.
00 Yorumla Sana düşen git o zaman küçük göğüslü birini bul deyip trip atmak ne yağ aldırması abartma
03 Yorumla
Soran+1 yılAma beni çok seviyor nasıl öyle bir şey diyebilirim ona
Soran+1 yılTamam
+1 yılBence aldırma çünkü estetik operasyon sağlığına zarar veriyorsa birşeyler ozaman yapılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmiyorsan kapı orada koçum benim diyemedin mi?
0103 Yorumla
Soran+1 yılAma beni çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılSeni seven, seni olduğu gibi sever.
Soran+1 yıl😔😔
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yanlış anlama da sarkık falan değilse neyini sevmiyor. Çok aşırı saçma.
Derdi dışardan biri bakar gözü kayar endişesi mi yani?
Soran+1 yılSarkık değil dik küçük göğüsler onun hoşuna gidiyormuş büyük göğüslerden nefret ediyormuş
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma değil mi sence bu?
Soran+1 yılEvet saçma anlamıyorum zaten onu
Cevap sahibi+1 yılBu senin seçtiğin bir şey değil. Senin için sağlık problemi teşkil etmiyorsa seni böyle sevmeli ve karışmamalı.
Ayrıca görsel olarak sarkıkta değil diyorsun yani şikayet etmesi saçma.
Sen de o zaman ona, "seninki küçük ya da büyük geliyor. Sen de kestir/ uzat." de bakalım. İnsan kadınlığına / erkekliğine b öyle laf edilince morali bozuluyor ister istemez.
Soran+1 yılHaklısınız hiç saygı duymuyor bana beni çok üzdü bugün
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır sevgilisiniz?
Soran+1 yıl3 senden beri sevgiliyiz
Cevap sahibi+1 yılPeki merak ettiğim 3 sene sonra mı memelerinin büyük olduğunu farketmiş arkadaş?
Ciddi saygısızlık şunu 3 yıllık ilişkide demek.
Soran+1 yılBen de şaşırdım en baştan söyleseydin bir türlü söylemeye dili varamamış ben onu yanlış anlamamayıyım diye
Cevap sahibi+1 yılEee şimdi çok mu iyi anlasıldı? Bu daha kötü ki.
Ayrıca başta teklif etmeseydi sana?
Cevap sahibi+1 yılYani memelerinin 3 sene önce 75B olduğunu sanmıyorum 😅😄
Soran+1 yılO kadarını düsünememiş beyfendi boyutu 3 sene aynıydı
Cevap sahibi+1 yılYani işin traji komik kısmı, erkeklerin neredeyse çoğunluğu senin gibi b ir kadını ister ve hayalini kurar tamam mı.
Bu ise seni begenmiyor ve bir kadının göğüsleri ve kalçası kadınlık göstergesidir yani.
Soran+1 yılAynen sevgilim çok bir erkek çıktı sen nasıl bir erkeksin dedim erkekler böyle kadını bulsa nimet sayar öpüp başına koyar dedim gülerek ben diğer erkeklerden farklıyım dedi 😃
Cevap sahibi+1 yılAynen diğer erkeklerden daha kötü bir kadın zevki varmıs :D
Soran+1 yılKalçalarım da dolgun şükür onun da küçüklüğü seviyorum demedi ordan yırtım
Cevap sahibi+1 yılAhahaha yani onu da dese zaten artık erkek seviyor olmasın o derdim. Valla cidden erkek arkadaşının kadın zevki biraz kötüymüş yoksa sen gayet fena bir kadın gibi duruyorsun.
Soran+1 yılBi an ben de gay oluğunu düşünmüştüm neyseki değilmiş tam bir kadınsı vücuda sahibim bir erkek nasıl olurda küçük göğüsü daha beğenir anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılKesin emin miyiz gay olmadığına bak :D
Yani zevk meselesi dicem de yani güzel memeler varken bu zevksizlik oluyor biraz. Ben dürüst olmam gerekirse büyük ve sarkık olması hoşuma gitmiyor. Görsel olarak çekiciliğini yitiriyor. Hatta o yüzden haddime olmadan sarkık mı diye sormustum sana 😅
Soran+1 yılHayır gay değil eminim zevki biraz değişik onunda
Cevap sahibi+1 yılBelli ki kalite testindn geçmiş iyi bari ahah :) Yani tek zevki bu farklı olsun diyelim de umarım bu konuda da çok ısrar edip kırmaz üzmez seni dostum
Soran+1 yılÇok ısrar ediyor napacağımı hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın?
Ve ciddi olarak düşün derim. Seviyor olabilirsiniz birbiribizi ama gerçekten seven biri senden bunu ister mi? Bir kadın olarak anladığım kadarıyla sen memelerini de beğeniyorsun ve kadınlık özgüvenini arttırıyor gibi geldi bana. Cidden bunu kaybetmeye değer mi?
Soran+1 yılSeven beni her halimle sevsin o istedi diye kadınlık simge mi küçüktüp vazgeçecek değilim. Eğer böyle ısrar etmeye devam ederse 3 yılık ilişkimi bitmek zorunda kalacağım ne kadar çok sevsem de onunda beni sevdiğinden hiç şüphem yok bakalım sevgilim ne diyecek
Soran+1 yılBen 21 yaşındayım sevgilim 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünüyorsun ve haklısın da. Bir erkeğe penisini kısalt ya da incelt demekten farkı yok bunun. Ve 3 günlük dünya bu bir de. Diyelim k ibir gün ayrıldınız, neler oluyor hayatta. O zaman sen ne kadar pişman olacaksın düşünsene. Siz daha çok gençsiniz yani. 3 yıllık ilişkiniz var ama 20lı yılların başlarında olan çoğu ilişki bittiği de oluyor şimdi.
Sırf bir erkek istiyor diye memelerden vazgeçilmez. Aksine sevgilinin aklı olsa onlara neler yapar ahaha :D
Soran+1 yılAynen ben de düşünüyorum bunları sonuçta bir nevi kadınlığım gururuma hakaret etmiş oluyor niye vazgeçmeyim ki seviyorum memişlerimi aldırmak gibi bir düşünceyi aklıma sokmuştu ama onu dinlemiyeceğim elimdeki veli nimet kolay kolay kimseye nasip olmaz nasibi tepmeye niyetim yok adam olan kalbe bakar memeye değil.
Soran+1 yılNeler yapılabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılBak en sonda güzel dedin. Evlilikte ya da sevgililikte cinsellik kesinlikle önemli bunu inkar eden yalam söyler. Ama daha önemli uyum ve kalbi çünkü bir gün yaslanacagiz ve bunlar gidecek. O gün o kişi yanımızda olmaya niyetli mi bence bir ilişkide buna dikkat etmek lazim
Soran+1 yılAynen öyle 👏
Cevap sahibi+1 yılMemelere neler yapılmaz ki diyorum sadece 😅😂 hayal gücümüzü kullanmaya ve zengin tutmaya bakar ;)
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 ne gibi hayal gücü mesela?
Cevap sahibi+1 yılAğzımdan laf almaya çalışıyorsun illa 🤣🤣 Tabiki de cinsel ve bol bol emmelisinden bak en basitinden 🤭🤣
Soran+1 yılTamam anladım 👍
Cevap sahibi+1 yılKötü mü sence 😅 Sen ne düşünüyordun mesela ahahaa
Cevap sahibi+1 yılRahatsız edecek bir cevap vermedim umarım ben az önce sana?
Soran+1 yılHayır niye kötü olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılBir anda konusurken susunca herhalde dedim rahatsız edecek bişi dedim 😅
Soran+1 yılHayır rahatsız edilecek bir şey sormadınız
Cevap sahibi+1 yılHee tamam o zaman :)
Seninkinin aksine ben tam bir boob guy oldugum için haliyle yapıalcak şeyler listem azıcık kabarık oluyor :)
Soran+1 yılO ne demek oluyor?
Cevap sahibi+1 yılNe, ne demek oluyor anlamadım
Soran+1 yılBoob guy nedir?
Cevap sahibi+1 yılHee, Boob ingilizce'de meme demek. Kimi erkekler kadında kalçayı daha seksi çekici bulur, kimi erkeklerse göğüsleri. Ben de göğüsleri çekici ve tahrik edici bulurum anlamında dedim boob guy diye
Soran+1 yılHım anladım peki
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani o yüzden demiştim yapılacak çok şey var diye. Bir erkek için cidden büyük bir şans sevgilsinin öyle olması.
Cevap sahibi+1 yılBir kadın olarak sen peki nerene ilgi duyması ve uğraşması daha çok hoşuna gidip tahrik ediyor?
Soran+1 yılAma şansı göremiyorum sevgilimden
Cevap sahibi+1 yılCidden elindekinin değerini bilmiyor. Peki hiç mi ilgilenmiyor göğüslerinle bir şeyler yaşanırken
Cevap sahibi+1 yılBen burada açık açık soruyorum ama sıkıntı olmuyordur umarım. Mesaja çağırma sevmediğim için konusmayı burada tutuyordum.
Soran+1 yılDaha onunla cinselik yaşamadık yaşamam da
Cevap sahibi+1 yılHiç yaklaşma konuşma vs de olmadı mı?
3 yıl iyi sabretmessiniz. Ama o çocuğun seni haketmeyi öğrenmesi gerekiyor.
Soran+1 yılHayır olmadı seviyor beni ama
Cevap sahibi+1 yılSeviyor olabilir canım buna bir şey demedim. İnsan sevdiğini de arzular zaten. Ama sana kadın olarak kadınlığını hissetirebilmesi lazim ve burada başarısız oluyor biraz. Kadınının değerinin farkında değil gibi
Soran+1 yılGaliba değil 🥺
Cevap sahibi+1 yılEn kötüsü, cinsellik yaşadıktan sonra hala böyle saçma talepleri olduğunda olur aslında çünkü artık bu beğenilmeme tamamen sevilmeme gibi algılanabilr ve böyle bir şey kime yapılırsa yapılsın hem kadın hem de erkeğin özgüvenini yerle biir eder.
Soran+1 yılKeşke sevgilim de öyle düşünseydi 🥺
Cevap sahibi+1 yılAma daha genç çocuk işte. Olgunlaşması zaman alacak eğer olgunlaşmaya yeri varsa. Ülkede bazı erkek kesimi için kadınların düşünceleri özellikle bu konuda neredeyse hiç mühim değil.
Soran+1 yılİşim yaş yani 😐
Cevap sahibi+1 yılYani aranıza sogukluk sokmak istemem ama arkadaşını tanımıyorum. Kadına bakış açısı nasıl bilmiyorum. Ama tanımladıgım gibi biriyse eğer seni çok sevse bile seni, senin istediğin gibi sevmeyebilir ve hep bir şeyleri eksik hissedebilirsin. Olasu
Soran+1 yılBeni çok seviyor bana sürekli der ki bu hayata en değerli çiçeğimsin üzülmemi istemez ama üzdüğünün farkında bile değil
Cevap sahibi+1 yılRoad to hell is paved with the stones of good intentions dite bir söz var. Cehenneme giden yol iyi niyet yaşlarıyla örülüdür diye. Maalesef burada da durum böyle. Bazen yapığımız şeylerin sonuclarını da görmek lazım
Soran+1 yılBakalım ben ne gibi sonuçlarla karşılacağim
Cevap sahibi+1 yılSenin için peki cinsellikte bu uyum ne kadar önemli yoksa uyum olmasa da sevgisi yeter diyebiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılSelam dostum naber
Var mı bir düzelme
Soran+1 yılHayır konuşmuyorum kendisiyle
Cevap sahibi+1 yılCevap beklemiyordum doğrusu. Noldu ayrıldınız mı?
Cevap sahibi+1 yılAy noldu anlatsana merakta bıraktın 😅
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 5 gündür konuşmuyorm onunla akılı başına gelsin diye ahhhahhhh erkekler bu kadar meraklı miydi ya?
Cevap sahibi+1 yılAhahaha sen tavır yapion yani😂😂😂
Eee şimdi o kadar konuştuk ettik, bir de konuşmuyorum deyince dedim nolsu😂
Edebiyat okuduk, dil okuduk haliyle dedikodu seviyoruz 😂
Soran+1 yılO benden daha çok tavır yapıyor çok kararlı bu konuda ben de öyle bakalım kim galip gelecek. Toplumca dediko yapmayı seviyoruz
Cevap sahibi+1 yılAhahaha valla beni ortam bozdu 😂😂
Bir de harbi ne oldu merak ettim o kadar konusunca 😄
Hala seninkini toplanıp dövelim akıl fikir verelim diyorum, ne dersi 😁
Cevap sahibi+1 yılAyrılığa gitmez umarım sonh
Soran+1 yılBu gidişle ayrılığa gitme gibi ihtimal var aklı varsa inadından vazgeçer. Kafasına anne 👡 terliği yesindse aklı başına gelsin
Cevap sahibi+1 yılAhahaha sen terlikle bir git vur düzelsin 🤭🤭😂 Yani bence aklı olsa bu inada hiç girmezdi. Kocumuz nimeti beğenmiyor ahahhaa
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 valla sonunda nimeti ağzına zorla vereceğim akılı başına gelsin diye 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahaha laf etme ye şunu ye de anla diye 😂😂😂
Valla nimetin değerini o zaman anlar bence😂
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 akilsiz çocuk
Cevap sahibi+1 yılCoook😂😂😂 nimetin birini ağzında tutup diğer eliyle de diğerini tutup bırakmadan avuclamasi lazim amaaaaa akilsiz işte 😂😂
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 ama gelde laf anlat akılsız oğlana
Cevap sahibi+1 yılArkadaş çok zeki degil iste🤣 yukarıdaki beyni belki normalde aşağıdaki beyni tam iyi çalışmıyor basmıyor kafasi🤣🤣
Yoksa sen işi bilion gibi de 😂
Cevap sahibi+1 yılSen sitede durmuyorsun galiba, geç yorum ation genelde 😄
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 akılı ama zevki biraz değişik
Cevap sahibi+1 yılNeymiş onun zevki 😂 çok merak ettim ahahaha
Cevap sahibi+1 yılAhaha 2 yorum sonra yine yoksun ortalıkta 🤣
Soran+1 yılKüçük göğüsler ona göre çok zevkli geliyormuş 🙄
Cevap sahibi+1 yılYahu küçük gogusle ne yapabilirsin ya😂 bak varsa benim benim şeyler daha rahat yerden olacak şekilde de yazabilirsin😂 ne yapabilirsin ki😂
Cevap sahibi+1 yılGünlük dedikoduya geldim :D Buralarda mısın ahahah
En son ne yazmısız diye bakana kadar sayfa 2 saat aşağıya inip cıktı haha
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 epeyce konuştuk çünkü
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen :D :D Ama sizin muhabbet şimdi Türk dizilerinden daha merak uyandırıyor :D:D: D
Ee nedir son haberler haha
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 alemsiniz ya valla hala aynı değişen bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılAahha naptım ya :D Bir şey yapmadım ki alemlik :D Muhabbet sarıyor sadece egleniyorum yalan olmasın :D
Hala bu sa... lağa zeka yüklemesi yapılmadı mı haha
Cevap sahibi+1 yılSen bir tek geceleri geliyorsun galiba siteye :D:D
Soran+1 yılYoo her gün burdayım gece gündüz fark etmez. İnada biniyor hala
Cevap sahibi+1 yılPek yazmayı tercigh etmion o zaman hahahah
Napcaz bu cocugui, bak diyorum gönder bir akıllandıralım diye dinlemiyorsun :D
Soran+1 yılAnne terliğiyle terbiye ederim ben onu
Cevap sahibi+1 yılAhahaha :D :D Anne terliği ne ya :DA ahdhqwdaw
Terbiye olmazsa? :D
Bu arada muhabbete devam edelim dersen takipleşelim mi ya da özelden konusalım daha raht olur istersen. Muhabbtein sardı komik geçiyor :D
Cevap sahibi+1 yılSelaaaam :D
Cevap sahibi+1 yılBak kim geldi ahha :D Var mı bir değişme ahah :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüslerin dik mi vücudun nasıl kilo lu musun zayıf mi
011 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerim dik. Kilom 53
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal bence
Cevap sahibi+1 yılOna laf etmesi saçma yağ olsa sarkar senin göğüslerin dik ve dolgun daha ne istiyor be 😂😂😂
Soran+1 yılBüyük sevmiyormuş
Cevap sahibi+1 yılYav ne alaka çok büyük değil ki hem dik sarkık olsa dediği doğru
Cevap sahibi+1 yılHem seven adam büyük küçük buna mı takılır ya
Soran+1 yılSarkık değil o sarklığı dert etmiyor büyüklüğünü dert ediyor
Cevap sahibi+1 yılBüyük olunca ne oluyor Muş nedeni ne söylemedi mi
Cevap sahibi+1 yılO seni sevmiyor bence bahane bunlar
Soran+1 yılHayır çok seviyor
Cevap sahibi+1 yılSeven böyle davranır mi sence çok aşağılayıcı bir şey
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoy kilo kaç ki? Rahatsızlık veriyorsa aldır
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1.63 kilom 53 rahatsızlık veriyor ama aldırmakta hiç istemiyorum çünkü hem oldukça dolgun ve dik
- +1 yıl
O zaman aldırma
Harika boudalar inan ayna karisi ya da araç ve agacta harika sallanirlar vurdukca bence super
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarika göğüsler be. Hep böyle ters olur bu işler🤦🏻
00 Yorumla
+1 yılgayet ıyı cokta buyuk degıl göguslerın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıld cup dan olsa geek olsunlar y a:D
00 Yorumla Olsun büyük göğüs çekicidir.
00 Yorumlaİki gün sonra sevgilin giderse ne yapacaksın.
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin ama büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılD ne abi yağdır o vıcık vıcık
034 Yorumla
Soran+1 yılYoo göğüslerim dik sarkık bile değil kaldı ki 21 yaşındayım ve yağı olacak
- +1 yıl
Damızlık ineklerin falan d olur kanka bir yanlışlık olmalı
Soran+1 yılKilom 53 ne saçmalıyorsunuz siz?
Soran+1 yıl90 D demedim 85 D dedim arada çok fark var
- +1 yıl
Şişkosun demedim kilonu niye söylüyorsun bana
Soran+1 yılGöğüslerim gayet dik ve diri 85 D de öyle kocaman inek memesi falan sanıyorsunuz herhalde hem konu bu değil ya
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun konu bu değildi
Soran+1 yılEe soruya gelirsek?
- +1 yıl
Sen mutlu değil misin böyle
Soran+1 yılBen dolgun dik göğüslerimden gayet memnunum sevgilim tutturmuş küçült diye ama ben istemiyorum
- +1 yıl
Sen kendi hayatını yaşarsın o kendi hayatını yaşar. Sen niye onun istediği gibi olmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılO sevmiyormuş beni çok seviyor ben de onu çok ısrar ediyor hayır anlamıyorum niye illaki küçük göğüs büyük dik dolgun göğüslerim dururken küçüğünden ne hayır gelir. Ben onu kırmak istemiyorum ama aldırmakta istemiyorum ne yapacağım hiç bilemiyorum
- +1 yıl
Küçük gösteren iç çamaşırları var ondan alsın sana hediye
Soran+1 yılCanlı görecek elenince ama
Soran+1 yılEvlenince *
- +1 yıl
Evlendikten sonra iş işten geçmiş olur 😀
Soran+1 yılTam işte evlenmeden önce aldır dedi bana 😔
- +1 yıl
Ya saçmalamasın sarkık değilse neden sevilmesin bu meme ne güzel işte herkes ister bunu
Soran+1 yılSevgilim biraz değişik ben diğer erkeklerden farklıyım diyor ben de anlamıyorum ki 🙄
- +1 yıl
Sen onu bi boğ oranda aklı başına gelsin 😀
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 adamı tam soğutmuş olurum ya kendimden
- +1 yıl
Spor yap göğüs çalış biraz küçülür belki kasa dönüşür en azından
Soran+1 yılAma ben küçülmesini istemiyorum hiç
- +1 yıl
Beline soralım bi de
Soran+1 yılBeline derken?
- +1 yıl
Belin ağrımıyır mu büyük olduğu için taşıyamayıp
Soran+1 yılBugün özellikle çok ağrı yaptı
- +1 yıl
İşte ondan diyorum sen seviyorsun ama belin aynı şeyi düşünüyor mu
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂 belim halinden hiç memnun değil
- +1 yıl
Bi sen memnunsun ne kadar seviyor😀
Soran+1 yılSadece benim memnun olmam yetmez
- +1 yıl
Bi tanesini küçülttür o sevdiceğinin olsun. Diğeri senin olsun paylaşın
Soran+1 yılAhhhahhhh alemsiniz ya olur mu öyle şey ya 😂
- +1 yıl
Valla geriye pek seçenek kalmıyor 😀
+1 yılAga keşke benim böyle sevgilim olsa be
042 Yorumla
Soran+1 yılAhhhahhhh 😂
- +1 yıl
Bende büyük göğüslü kız delisiyim küçük olmasın asla 😏
Soran+1 yılKüçükler erkek gibi
- +1 yıl
Beni hiç çekmiyor sevgili seçerken dikkat ettiğim ayrıntılardan 😂
Soran+1 yılAbartma domates seçerse gibi kadın mı seviyorsunuz?
- +1 yıl
kadınların uzun boylu erkek sevdası gibi düşün
Soran+1 yılErkeğin gücü hissetmek için olabilir mi bu kadar da seçicilik itici
- +1 yıl
benzer şeyler karşılıklı talepler yani kadını da kadın yapan göğüslerinin ve kalçalarının dolgunluğu
Soran+1 yılErkeği de kası boyu ve parası erkek yapar
Soran+1 yılBunların hepsi erkekte yoksa isteme hakkı da yoktur
- +1 yıl
işte ondan diyorum karşılıklı yani
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
yani zaten gereksiz bir tartışma içindeyiz mis gibi büyük göğüslüsün çoğu erkek de öyle ister ve sever
Soran+1 yılAma sevgilim küçük seviyormuş
- +1 yıl
o zaman ne diye sevgili olmuş en baştan? Böyle saçma iş mi olur zaten ya baştan kabul edersin her şeyinle ya da istediğine göre uyan birine gidersin
Soran+1 yılÖnceden bana söylemeye çekiniyormuş belki ben onu yanlış anlarım diye onu çok seviyorum ondan başkasıyla sevgili olmam o da beni çok seviyor. Bana da tuhaf geliyor dik oldukça dolgun göğüslerimi beğenmez de küçük göğüsleri neresini hoş görüyor
- +1 yıl
garip yani bir şey diyemiyorum. Seninkiler sütyenden bile taşar şu bile muhteşem manzara ama işte anlatamıyorsun... Ne desem boş yani. Sadece dediğim gibi baştan söylemeye çekinme diye bir şey olmaz. Sonuçta öyle görüyorsun ve olduğu gibi kabullenmişsin.
Soran+1 yılÜff ısrar da ediyor
Soran+1 yılNe var sanki büyüğünüde sevse
- +1 yıl
gerçekten anlam veremiyorum hayır diyorsun sarkma bile yok dik diye daha ne ister ki? Ne desem boş. Sadece imreniyorsun hani uzaktan uzağa o kadar
Soran+1 yılZaten ben diğer erkeklerden farklıyım onlar gibi değilim sahilden de öyle başka erkekler olsa tapardı valla
- +1 yıl
belli baya farklıymış da neyse bir şey derdim olmaz şimdi. Elindeki nimeti tepmek derler böylesine
Soran+1 yılAynen öyle bakalım hala ısrar etmeye devam edecek mi onun için biraz endişeliyim
- +1 yıl
ederse de etsin napalım yani ona mı mahkumsun sanki seviyorsun diye. Kıymet bileni er ya da geç bulursun. Seni o halinle görmek için bile neler verecekler varken bulup da bunmak nedir
Soran+1 yılKıymet veriyor bana çok şükür tek sıkıntı göğüslerimi dert etmesi
- +1 yıl
napıcan yani kesip mi atacaksın mis gibi büyük işte seninki ender bulunan tiplerden
Soran+1 yılDimi ya kıymetini bilmiyor
- +1 yıl
hemde nasıl ya şimdi onlar bana ait olacak ki diyemiyorum buradan uygulabileceklerimi... Ulan görsem kafayı yerim millet elinin altındayken fırsat tepiyor
Soran+1 yılBana da böyle bir erkek denk geldi yapacak bir şey yok
- +1 yıl
şans için şanssızlık demek gerek buna. O göğüslerde uyursun, her türlü cinsel aktiviteyi yaparsın. Yaparsın oğlu yaparsın da işte...
Soran+1 yılNasıl cinsel aktifeler yapılır ki?
- +1 yıl
yuh yani açık açık buradan mı yazıcam :D
Soran+1 yılÇok mu ayıp şeyler cinselik ilgili bilgilerim pek yok hiç de yaşadım bilmiyorum ya
Soran+1 yılYaşamadım *
- +1 yıl
baya açık da gizli olmasaydın yazardım kapsamlıca
Soran+1 yılBurdan yazınız dikkat ederek
- +1 yıl
işte site kaldırabiliyor ondan dedim istersen mesaj atabilirsin
Soran+1 yılMesaja gerek yok
- +1 yıl
sen baya çekingensin anladım
Soran+1 yılEvet hem de çok
- +1 yıl
bir şey diyemem sonuçta sanal alem anonim herkeste karar senin
Soran+1 yılSohbetiniz için teşekkür ederim iyi geceler dilerim size
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bir şey yapma böyle sevsin
00 Yorumla
+1 yılOna ne oluyormuş
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de anlamadım
- +1 yıl
Ve sen haladaha onunla sevgilimisin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sanada rabbim akıl fikir versin
Soran+1 yılBeni çok ama çok seviyor ve değer veriyor ama zaten aldırmayı düşünmüyorum
- +1 yıl
Yanılıyorsun
Soran+1 yılBen sevgilimi çok iyi biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ona ne
05 Yorumla
Soran+1 yılKüçük seviyormuş
Soran+1 yılZaten göğüslerim dik ve oldukça dolgun gayette memnunum aldırmaya niyetim yok beni böyle kabul edecekse etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılbence büyüj depşl
11 Yorumla- +1 yıl
Gayet ideal..
+1 yılAnlamıyor o bişeyden sen bana gel
00 Yorumla
+1 yılFıstık gibi memelerin var daha ne olsun
00 Yorumla
+1 yılBakayım
00 Yorumla
+1 yılYa sazını. d
00 Yorumla
+1 yılhayir
00 Yorumla
+1 yıl😂 çok büyük dertler
00 Yorumla
+1 yılOtur kendin karar ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence adamı değiştir
13 Yorumla
Soran+1 yılAma onu seviyorum onu :(
Cevap sahibi+1 yılO da seni bu şekilde sevseydi ya
Soran+1 yılO da beni çok seviyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada emzirmek istiyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSevgilin zevksizmis
Dolgun meme candır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoy kilon kaç 🤔 genetik mi 🤔
06 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1.63 kilom 54
Soran+1 yıl53**
Cevap sahibi+1 yılHaa çok iyiymiş yaa genetik mi pekii
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç 🤔🤨
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAilecek d cup mısınız 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılManhak misin kizim.. birak bunu sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇüş baya büyükmüş
00 Yorumla
+1 yılYok aldirma
00 Yorumla
+1 yılCiddmisn ya
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 85 D göğüslerim var sevgilim çok büyük olduğunu söyleyip fazla yağlarımı aldırmamı istedi sizce aldırmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler