Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın elbette; Sadece klitorisin ucunda 8.000'den fazla sinir ucu vardır. Bu penistekilerin iki katı... bu sadece uç, klitoris dışardan görünenden daha büyük hassas bir organ tam görünüşü şöyle;
41 Yorumla- +1 yıl
Aydınlattın bizi
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnatomileri gereği fiziksel zevki kadınlar daha fazla yaşıyor. Vajina ve klitoris ile penisin uyarılmaya karşı hassasiyeti çok farklı. Kadınlar yeterince uyarıldıklarında bir kaç dakika, hatta daha uzun süren orgazmlar yaşayabiliyor. Kadın orgazmının şiddeti de erkeklerden daha fazla oluyor genellikle. Yani fiziksel olarak cinsellik konusunda erkeklere göre daha şanslısınız.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadına zevk vermeyi bilirsek kadın daha çok zevk alır. Kadının erojen noktası çoktur. İçinde gelip giderken zevk alır. Sonra klitorisine dokunmaya başlarsın daha da zevki katlanır. Sonra memeleri ağzına alırsın inleme sesleri daha da yükselir. Boynuna yapışırsın kalbini hisseder. Dudağına yapışırsın mahvolur. Erkek böyle değil ki
10 Yorumla
+1 yılBence kiminle seviştiğine bağlı, ama cinsel bilgisi kötü olan daha çok zevk alır bence ya da cinsel anlamda kendini geliştiren biri daha az zevk alır çünkü artık bazı şeyleri aşmış ve evrimleşmiş olduğu için zevk vermek daha çok hoşuna gider
01 Yorumla- +1 yıl
Şu bi bot bul beni😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kadınlar elbetteki çok daha fazla keyif alır. Hiç zevkten gözleri kayıp giden bir erkek gördün mü? Ya da inleyen, çığlık atan? Bizim aldığımız zevk kadınlara göre çok çok kısıtlı.
Bir de kadınların kapasitesi çok yüksek. Üst üste defalarca orgazm olabilir ve yorulmadan saatlerce devam edebilirler. Bu da daha fazlasını istedikçe alabileceği anlamına geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın daha fazla zevk alır çünkü bizdeki sinirler erkeklerinkinden çok daha fazla
31 Yorumla- +1 yıl
Demi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani işlerini biliyorsa ikiside keyif alır bnce 😄 ama ne yazık ki bizim ülkede de cisnelik kötü bişey olduğu için kimse bir bok anlamıyor o ayrı bir konu
10 Yorumla
+1 yılZevk almayı ve zevk vermeyi biliyorsan iki tarafta zevk alır. Dokunacağın noktalar , söyleyeceğin kelimeler , o anı yakalamak iki tarafa da zevk verir bence.
10 Yorumla
+1 yılDoggy de farklı his zevk olur ama benim en sevdiğim misyoner kadında sever cunki gözlerine bakmak yüzünden aldığı hazzı görmek çok zevk veriri bence kadınlar cunki ben 1 yapincaya kadar kadın 3 veya 4 kez geliyor @Egitimcııı
00 Yorumla
+1 yılZevki veririm istemeyi bilene yeteki f, b olalım biz gerisi gelir
10 Yorumlapartnerimin zevk aldığını görmek beni daha cok keyiflendiriyor kendimle anlamsiz bir sekilde gurur duyuyorum 🙈
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eğer erkek kadının her zevkine uygun hareket eder ise her iki tarafta zevk alır doyasiya.. Oral yapılmayan kadın için zevk yarım kalan bie zevktir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılIki tarafta keyif alır ama daha çok diyorsun ya partnere nekadar keyif veriyorsam okadar keyif alirim deyip kaçarım 🙂
00 Yorumla Parmağını kulağına sok ve kaşı bak bakalım hangi uzvun daha çok rahatlayacak işte seksde öyledir kadın için daha zevk verici olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit ve bariz kim daha fazla uzun sürsün istiyor. Tabikiden kadın
10 YorumlaErkek bencillik yapmayacaksa kadın daha çok zevk alır
00 YorumlaHer ikiside bence ama erkek iyi yaparsa kadın daha fazla alır diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılerkek bosalınca kadın her gırıs cıkısta zevkın dıbıne vurur
00 YorumlaZikmesini bilene her iki tarafta bence ama kadın diyolar
00 Yorumla
+1 yılİki kişi de birbirine tamamen uyum sağlarsa kadın daha çok keyif alır diye düşünüyorum
00 YorumlaKadın alır, kadının zevk aldığı daha çok nokta vardır erkeğe nazaran
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın çünkü onlardaki nefis daha fazla sadece yabularindan dolayı yaşayamıyor çoğu her noktasi ayrı zevktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler kadının, kadınlar erkeğin aldığı zevki bilemezler. Ne kadar yorum yapsak boş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bence sinirler yönünden daha zengin cinsel organları
00 Yorumla
+1 yılBence tecrübeli Bi erkek durumu eşit paylaştırır
10 Yorumla
+1 yıleğer iki tarafta birbirini önemserse ikiside uçar zevkten. Önemli olanda bu zaten
00 Yorumla
+1 yılKadınlar
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler tabii
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. kadın 3 kat daha fazla zevk alırmış...
00 YorumlaTecrübesiz çok zevk alır:)
00 Yorumlakadın çok daha fazla zevk alır.
00 Yorumla
+1 yılKadın için zevklidir en çok
00 Yorumlakim fayda sağlıyorsa o.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kadın daha çok zevk alır
00 Yorumla
+1 yılSesler kadını işaret ediyor
00 YorumlaKarşısındaki işi bilen bir erkekse, kadın alır.
00 Yorumla
+1 yılbence biz
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbu kişiye göre değişir tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ikiside yapmayı bilirse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette ki kadın alıyor ve sanırım kadın almalıda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeğe bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişebilir
00 Yorumla Bence kadın
00 Yorumla
+1 yılKişiye Göre Değişir
00 Yorumla
+1 yılBayan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar